Olurmu ablamın 4.
İlk teyzelik mi pamuğum
Valla ben kaç zamandır aramızda yatiriyorum. Ben beşiğe koyuyorm virt kalkio. Yalnız değilsin. Lakin kocani gönderme gi . Bosver yamuk yumuk yatiom ama olsun . Bi gün degil iki gün değil hep böyle gitmesin
Vero böyle olamaz ece de ömer de.besige alismali.Evet canim gece kalkıp yoğurt yemek fikri hoşuma gitti . Valla o gün resmen iligimi sömürdu sandım zor attım mutfağa kendimı. Benim ki dé çok emmio sanrimm 1 yasa kadar zor bunlar emmicek
Günaaaaaaydın musmutlu pazarlar güzellerimBu sefer süreyi uzun tutmuyorum , hedefi de haftalık olarak ben belirliyorum . Herkesin kilosuna , verme oranına , geçmiş hafta performansına göre ...Yeni Umut Yeni Hedef
Önümüzdeki Cuma 24 Martta hedefi tutturana gelsin ödülü .... Yalnız bu sefer ucundan kıyısından yakalama sayılmıyor ... O ilk elin günahı olmaz diye geçen hafta idi
1 hafta sonra kim yanda belirtilen hedefe ulaşabilecek
@Betulina 75
T tuba52 84.5
Nare83 67.2
@DelyDoly 85.5
Ahu060812 79.5
kelebekolacam 73.9
@Sekercikiz 61
Antepia27 104.7
@ada81 71.8
mimu88 73
@Dersaadet_ 72
Kedibochi 78.6
pamukskr 63.2
vorones 62
@cydnz_1 78.8
@arselka 68
@begum75 58
@Daydream15 74
@MuMu85 79.4
@ecemavi 75.5
B Bebetomm 62.4
@Dilekiyi 76
@aeben 71.5
@Davina 93
Siz bi 5 kardeş varsınız ozaman super ya.Olurmu ablamın 4.
Abimin 2
Diğer ablam 2
Ve diğer ablam 2
Bende çok var yeğen
EMegine sağlık kaptanım. Haklsin pattis hele kaşarlı hiç olmadı. Haftasonu rehaveti benimki daha cumaya çok var diedi simarikligjm. Isirmam bida cikilata yani 1 isirik belki 2 çok
Olurmu ablamın 4.
Abimin 2
Diğer ablam 2
Ve diğer ablam 2
Bende çok var yeğen
vorones ablacım dün lahmacun u ksçırdım biraz sana yanlış örnek olmuym dedim yazmadım çünkü sende heran yeme potansiyel i vardı sanki
Telafi için bugün karbon yemeyeceğim inşallah birde 6 mil lesli yapmayı düşünüyorum menümü yinede yazayım canım suçumu bildim cezamı kestim
Sabah
3dlm ekmek
Peynir
7zeytin
Domates
ARA
1 elma
ÖĞLE
çorba
1dlm ekmek
Yeşillik
Yoğurt
ARA
2kayısı
7 8 fındık
AKŞAM
3 lahmacun
Ayran
Yeşillik
Pazar kahvaltısında 2.5.kreple.kendimi odullendirdim.
Kilom sabitti bugub, dün ise anlamsiz.artilarim.vardi.
Neyseki gittiler
Gün gün fark normal.tabi, dert etmiyorum.
Bu.hafta 2 günlük ayran detoksu yapacağım, planim bu.
Artik ayda 2.kilo vermekle.yetinemem.
Demek benim meto da kilo verebiliyor.diye umutlandim.gecen hafta.
Sonraki haftalarda da 1 portakal diyeti daha.yapacagim
.Farkettim ki ben alismisim o düzene.
Günaaaaaaydın musmutlu pazarlar güzellerim
Kaptanım 73 e bi küsürat koyalım mı :)
Siz bi 5 kardeş varsınız ozaman super ya.
@ausenica
Tartı inmiyordu masum ağlıyordu
İnerdi .... masum stres yapıyordu
Biz.4 eşim 7 kardeş.Bende bir abi var ..O da evli değil ...
Tüm yeğen ihtiyacımı eşimin 7 yeğeni ile karşılıyorum
Hala teyze değilim ama iyi bir yengeyim
Hafta sonu rehaveti ...bütün stresin kalan 5 güne sıkışmasına yol açıyor vero ... Öyle her seferinde 2 kilo gitmez dikkat etmezsen .
Ne güzel pamuğummmm ...hepsinin bahtı açık olsun .
Fatma ciddi çok olmuş ... toplamda 4 dlm ekmek , 3 lahmacun .
Olmamış yani ... ayran ve bol yeşillikle en en çok 2 lahmacun sana ... ama o da gün içinde 4 dlm ekmek yemediysen .
Evet shery , bende geçen hafta farkettim ki ne mutlu sana verebilen bir metan var ... Bunun şansını ben iyi kullanmıştım , sıra sende ... Kilona göre hedefin zaten ayda 2 olmamalı . Sağlıklı bir bünye , iyi bir porg. ile ayda 4 kilo verebilmeli . Kaldı ki az da olsa emzirme dönemindesin hala ... Bu da ekstra kalori yakımı ...
72 ye mikoyalım
Geçen haftanın sabitinden 700 gr. Bu haftanın hedefinden 1 ... iyidir iyi ... Yaptın yine yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?