Ay hiç uyumadim , eşim ikide geldi gece bı film izledik 4:15 te yattım ama uyuyamadım sabahta 8 de hortladim onun da etkisi olabilirdi
Biz.4 eşim 7 kardeş.
altı kere.halayim ama ablamin geç evliligi ve hastlaigi beni teyze.yapmaya mani oldu.
Oda olamiyordu ben.son dk golü attim da o da.teyze olabildi
Esim 10 yaşında dayı olmus, yegenler bol.
Portakala düş diyorsun :) peki kaptanım :)
Ausencia senin.meta.beni.döver
Bana yarayan tek düze gitmek degil, sen.az.yesen hemen gidiyor.
Bana portakal gibi diyetler lazim sanırım,bu haftada ayrani denicem.
Ayrıca sanirim baş ağrısı halsizlik = kilo verme
3 çocuğumu da emzirme boyunca aramızda yatırdım belli bi zaman Sonra alışıyorsun öyle yatmaya.hiç uykusuz gecem olmadı çocuklarım da hep mutlu ve özgüvenli oldu ben de uykumu aldığım için mutlu oldum zaten Bu yanında yatırma olayıda tartışmalı otoriteler karar veremiyo hatta Avrupa da beraber yatmak içim büyük yataklar üretildiğini duymuştum tamamen mutlu olmaya göre karar verilmeli bence.Valla ben kaç zamandır aramızda yatiriyorum. Ben beşiğe koyuyorm virt kalkio. Yalnız değilsin. Lakin kocani gönderme gi . Bosver yamuk yumuk yatiom ama olsun . Bi gün degil iki gün değil hep böyle gitmesin
@ausenica
Tartı inmiyordu masum ağlıyordu
pamukskr yeni bebeginiz hayırlı olsun.
Allah anali babali.büyütsün.
B Bebetomm yeni evinde huzurla otur.
Bebegine geçmiş olsun.
Çocuklar değişikliklerden çabuk etkileniyorlar.
Sağol canım inşallah..teşekkür ederim iyi dileklerin için. Değişiklikten ziyade sanırım eşyalar yüklenirken haliyle kapı sürekli açıktı soğuk kaptı ordan bakalım atlatır umarım bi kaç güne
Kaptanım kansızmısın yada yüksek tansiyon varmı
Benim meta çalışıyor ya ...kelebekolacam benim normal otururken , dinlenmiş nabız seyrim 95-105 arasıdır .
Bu metanın hızına delalet mi
Kaptanım kansızmısın yada yüksek tansiyon varmı
AhumMutlu pazarlar hanımlar
Herkesler nasıllar vicdanlar nasıl rahat mı bakıyım
B Bebetomm Yeni evinde huzurla otur inşallah.hayırlı olsun.bebeğine de çok geçmiş olsun
T tuba52 canım sanada geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin ev durumları için de
pamukskr canım bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun Rabbim kötülüklerden korusun hayırlı evlat olmayı nasip etsin ablana da çok geçmiş olsun be güzel duygudur o ilk anlar
3 çocuğumu da emzirme boyunca aramızda yatırdım belli bi zaman Sonra alışıyorsun öyle yatmaya.hiç uykusuz gecem olmadı çocuklarım da hep mutlu ve özgüvenli oldu ben de uykumu aldığım için mutlu oldum zaten Bu yanında yatırma olayıda tartışmalı otoriteler karar veremiyo hatta Avrupa da beraber yatmak içim büyük yataklar üretildiğini duymuştum tamamen mutlu olmaya göre karar verilmeli bence.
Ha beraber yatmanın şöyle bi dezavantajı var hala bazı geceler sabah kalktığımızda Beş kişi oluyoruz gece kalkan geliyo
Allah anali babali büyütsün canimAusencia kaptanim misafir iptal kızımız geldi hastanedeyim çok şükür Rabbim e ablamda toparlar inşallah hemen çok canı yanıyor
Gecmis olsun güzelim Rabbim sifa versinSağol canım tşk ederim tuzlu suyu deniyeyim kızıma geçmesinden çok korkuyorum
Gecmis olsun canimGünaydın arkadaşlar hepinize mutlu pazarlar.. taşınma telaşında kuzum hasta oldu soğuk aldı sanırım. Burnu şelale gibi öksürüp duruyor ve hiç olmadığı üzere halsiz.. Rabbim çocuklarımızı kötülüklerden hastalıklardan korusun yoksa evin hiç neşesi yok
Bende yarin ve sali yapicamPazar kahvaltısında 2.5.kreple.kendimi odullendirdim.
Kilom sabitti bugub, dün ise anlamsiz.artilarim.vardi.
Neyseki gittiler
Gün gün fark normal.tabi, dert etmiyorum.
Bu.hafta 2 günlük ayran detoksu yapacağım, planim bu.
Artik ayda 2.kilo vermekle.yetinemem.
Demek benim meto da kilo verebiliyor.diye umutlandim.gecen hafta.
Sonraki haftalarda da 1 portakal diyeti daha.yapacagim
.Farkettim ki ben alismisim o düzene.
ablam biraz sorunlarla uğraşıyorum bende listeden çıkmış olmanın boşluğunu hissediyorum
Tansiyon 2 sene öncesine kadar hep 10-6 normalimdi ..
Şimdilerde 12-7 ... e yaşlanıyorum :) ama kendimi bildim bileli nabzım yüksektir . Kan değerlerim normal canım .
bu konu beni aşarŞu an ölçtüm mesela ..gayet dinginim ...102
Dilekcim merhaba memnun oldum .aeben e özür dilerim adını yanlış yazmışım pazartesi bekliyorum
Yasminim yavrular biri ataşli diye okumuştum geçmiş olsun . Nasıl oldu ?Ausencia üst sınır 100 yetiskinde.hipertroidi de kansizlikta vs yüksek olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?