Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay hiç uyumadim , eşim ikide geldi gece bı film izledik 4:15 te yattım ama uyuyamadım sabahta 8 de hortladim onun da etkisi olabilirdi

Ya yapmaz olur mu ? Misss gibi uykusuzluk ödemin var şu an .
Bugün lütfen erken uyu . En az 6 saat uyku al .

Biz.4 eşim 7 kardeş.
altı kere.halayim ama ablamin geç evliligi ve hastlaigi beni teyze.yapmaya mani oldu.
Oda olamiyordu ben.son dk golü attim da o da.teyze olabildi
Esim 10 yaşında dayı olmus, yegenler bol.

Ne güzelll ...

Portakala düş diyorsun :) peki kaptanım :)

Portakal candır ..tam da mevsimi .

Zaten sen ve kelebek listesiz sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz

Benim meta çalışıyor ya ... kelebekolacam benim normal otururken , dinlenmiş nabız seyrim 95-105 arasıdır .

Bu metanın hızına delalet mi

Mutlu pazarlar hanımlar
Herkesler nasıllar vicdanlar nasıl rahat mı bakıyım
B Bebetomm Yeni evinde huzurla otur inşallah.hayırlı olsun.bebeğine de çok geçmiş olsun
T tuba52 canım sanada geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin ev durumları için de
pamukskr canım bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun Rabbim kötülüklerden korusun hayırlı evlat olmayı nasip etsin ablana da çok geçmiş olsun be güzel duygudur o ilk anlar
Valla ben kaç zamandır aramızda yatiriyorum. Ben beşiğe koyuyorm virt kalkio. Yalnız değilsin. Lakin kocani gönderme gi . Bosver yamuk yumuk yatiom ama olsun . Bi gün degil iki gün değil hep böyle gitmesin
3 çocuğumu da emzirme boyunca aramızda yatırdım belli bi zaman Sonra alışıyorsun öyle yatmaya.hiç uykusuz gecem olmadı çocuklarım da hep mutlu ve özgüvenli oldu ben de uykumu aldığım için mutlu oldum zaten Bu yanında yatırma olayıda tartışmalı otoriteler karar veremiyo hatta Avrupa da beraber yatmak içim büyük yataklar üretildiğini duymuştum tamamen mutlu olmaya göre karar verilmeli bence.

Ha beraber yatmanın şöyle bi dezavantajı var hala bazı geceler sabah kalktığımızda Beş kişi oluyoruz gece kalkan geliyo
@ausenica

Tartı inmiyordu masum ağlıyordu

Ahum
Beraber yatma olayinda ece de.çok huzurlu bende,
Kararsizim valla co sleeping olayi.var evet biliyorum.
Çok guz el de oluyor ama bilemedim hala

Hayirli pazarlar kizlar.

Bebekerden konusulmus simdiki aklim olsaydi kimseyi dinlemez nasil mutlu hissediyorsam öyle yapardim bosu bosuna cocuklarida kendimide strese soktum kitaplara göre cocuk yetistiricem diye sonuc ne kendim olabildim nede kitaplardaki anne simdi 3.oglumda nasil isime geliyorsa öyle yapiyorum ikimizde gayet huzurluyuz ä,akisina birakmak en güzeli.hatice kübra tongar "fitrat pedogojisi" hazir bebeleriniz kücükken okumanizi tavsiye ederim.

Ausencia kaptanim misafir iptal kızımız geldi hastanedeyim çok şükür Rabbim e ablamda toparlar inşallah hemen çok canı yanıyor
Allah anali babali büyütsün canim
Sağol canım tşk ederim tuzlu suyu deniyeyim kızıma geçmesinden çok korkuyorum
Gecmis olsun güzelim Rabbim sifa versin
Gecmis olsun canim
Bende yarin ve sali yapicam

Kızlar bende yattım çocuklarımla birlikte
Vakti zamanında da ayırdım , yeni eve geçip oda yaptım ilk gün yattilar hemen odalarında , nasıl mutlu olunuyorsa öyle olmalı bence şimdi olsa yine yaparım

Ama ahunun dediği bı uyanıyorum 4 kişiyiz ahas

aeben e özür dilerim adını yanlış yazmışım pazartesi bekliyorum
Dilekcim merhaba memnun oldum .

Bende kendimi tanıtayım 41 yaşındayım 22 - 18-16 yaşlarında evlatlarım var . Yaklaşık 10 yıldır buralardayım . Hayatım diyet diyenlerdenim . Bir çok diyet tecrübem var .
7 yıl kadar evvel 6 takımdan 22 kilo vererek mezun olmuştum 80 den 58 'e
İşte yıllar az az derken koydu birazını .
Şimdi yeniden başlıyorum inş . Kilom 72 civarında hedef kilom 65 sonrasına bakarız . Boyum uzun değil ama 65 yetiyor bana .

Menülerine benide etiketlersen yardımcı olmaya çalışırım .

Bu yıl benimde küçük kızımın üni. Sınavı var rabbım hepsinin hakkında hayırlısını versin inş .

Iyii pazarlar kizlarr
Menum 18.02.2017 Cumartesi
Sabah
1 yumurta
1 dlm ekmek
1 bardak cay

Öğle
1 por. Sucuk
2 dlm ekmek
1 ayran

Aksam
5 ince dlm pattis kzrt
Birseylerde ictim demiyeyim
Kizkiza vir kacakmak yaptim :))

2 lt su 2 sade nescafe 1 maden suyu 60 dakika yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…