Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba 7.takım hatunları. Beni de aranıza kabul eder misiniz?
Şöyle ki ; ben zaten takımdaydım. 10 kilo kadar vermiştim. Hastalık vs. yoruldum, izne ayrıldım. Üstüne bir de hamile kaldım. Verdiğim kiloyu almakla kalmayıp üstüne kilo aldım

Şimdi bebeğim 5 aylık. 2 gündür ciddi dikkat ediyorum. Azmettim. Allah'ın izniyle 40 kilo kadar vermek istiyorum

Aeben ablacığıma bahsettim ben ne yapıcam diye. Sağolsun destek oldu. Allah razı olsun zaten ondan ve Yasom abladan

Şimdilik böyle menülerimi versem kaptanımız ne dersiniz

Dünkü menüm
Sabah: 1tatlı kaşığı sirke, 1 tatlı kaşığı bal

Kahvaltı
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 yumurta
1kk peynir
3 zeytin
Yeşillik

Öğlen bir elma
1 bardak süt
Bir avuç mini grisini

Akşam 1 tabak balık, salata
1dilim ekmek

Suyu çok içiyorum. Tuvaletten çıkamıyorum hatta =) çarşıda bol bol yürüdüm ama spor yok

Bu akşam da bugünün menüsünü veririm inşaallah. Bu arada emziriyorum ben kızımı sık sık. Bu menü nasıl

Menün süper canım böyle menülerle artı bide günde en az 3 mil leslie ile bu düzende haftada bir kilo verirsin inşallah 40 kilo vermek istediğine göre kilon baya var buralardan ayrılma başarırsın hep beraber başarırırız

Çok teşekkür ederim yorumun için Ahucum. Tanıyamadım bi an profil resmi değişmiş. Sen de beni hatırlamadın belki de

Kilom çok ya, evet. 102 yle başlayıp 92yle ayrılmıştım. Şimdi ise cuma günü 108 gördüm tartıda :s en kilolunuz benim sanırım

Fatmanur abla en kilolumuzdu bir ara ama sanırım o, 100den aşağı inmişti en son konuştuğumuzda

Üzüm hatırladım sanki şimdi seni hatta eşin sana üzüm dediği için nickin Benin adım üzümdü demi.benim zamanımda vardın Aynura ile.fatmanur abla en kilolumuzdu evet ama oda 102 ye kadar inip izne ayrılmıştı Sonra olumsuzluklar yaşadı 112 civarı döndü en son cuma 105.9 du çok bi fark yok aranızda yakalayabilirsin yani.hoş geldin tekrardan

Evet, öyle canım =) Hoşbuldum. Çok sevindim seni gördüğüme. Ben de çocukları 3 ledim senin gibi =) evet Aynura hatun kaptanımızdı. Fatmanur abla o azmiyle verir yine inşallah ya. Sen ne yaptın kilo işini, hallettin mi arkadaşım =)

ablam biraz sorunlarla uğraşıyorum bende listeden çıkmış olmanın boşluğunu hissediyorum

Kuzum alayım seni orti morti yarışına bak begüm 55 lere göz dikti .

Ama çok iyisin böyle ... sen gel yine ...hele 1-2 geri geldiyse hiiiiiç durma .

Dely ne kadar daha böyle gideceğiz ? Sen diyetten kopuk menü yaz , ben sopa göstereyim , sonra sen söz ver , sonra cuma gelsin yine 300 lere talim ... sonra yine sopa , sonra yine söz ...

Lütfen demekten dilimde tüy bitti .

Sana yediklerin zararsız gelebilir , eskiye göre az gelebilir ... ama diyetle alakası yok bu menünün .

Sabah peynir , yeşillik mesela ?

Yoğurt , salata mesela ?

İyi güzel eğlenmişsin de , içtiğin şeyin kalorisine dön bir bak hele

Olmuyor deli , bu pzt den prş gününe ... geçiştirilmiş değil diyet için özenilmiş menüler görmeliyim artık .

Ya sen bu menüyü yazarken ne kadar üzgünsün diyete uymadım diye bilmiyorum ama ben okurken ciddi üzülüyorum .

He bide zikkim yapar tasikardi yani yüksek nabız. Bırakmak için bi neden daha.

Zıkkımdan dır kesin daktırım

Valla girdim sitesine baktım , 28 bine bi karış elbise ... Oyy oyyyy ... millet harbiden uyuşturulmuş beyinle dolaşıyor (buna bu parayı verenler)

Merhabalar , hoş geldin . aeben nin yönledirmesi başım üzerine .. Zaten 7. takımdan izne ayrıldın sanırım .

Kendine diyete başlamamak için sunduğun tüm bahaneler artık tükendi ise , doğru zaman gelmiş demektir .

Listeye tekrar girmen çok mümkün değil , çünkü takım dolu ve liste için bekleyen kişi sayısı da oldukça fazla .

Ama ben elimden geldiğince burada düzenli menü yazan liste dışı tüm arkadaşlarla da , menüleri ile de ilgileniyorum . O konuda bir sıkıntı yok :)

Menün güzel ama 108 kilo için duraksama getirecek kadar az . Öğle yemeğin ara öğün gibi ...
Sebze , salata , yoğurtla desteklenmeli öğünler .

Buraya mümkün olduğunca gel ... menü paylaş ... Yapabileceğine inan . Nisanda 3 hanelere veda edeceğine benden yana söz . Ama ikazlarıma kulak asarsan .

Anlaştı isek , tekrar hoş geldin

Canlar malum , pazar ....

Aile selfiesi gibi dolanıyoruz

Gelirim yine .

Bakalım ne cici , ne tatlı , ne aman da amaaaan 10 numara menüler gelecek

Şu an ölçtüm mesela ..gayet dinginim ...102
Hayir kaptanim meta ile ilgisi yok bendenizin bir ara oturkem bile 105 atiyordu hemen kardiloga gittim dr dedi ki egk cekildi orda 102 atiyordu ...

Dr cok fazla dedi ve tahlil yapildi kansizlik neden olabilir dedi cunku baska bisey cikmadi..dr dediki kalbiniz ne kadar yavas sakin atarsa ömrünüz o kadar uzun olur dedi....diyetten sonra olcuyorum hic 95 ustune cikmadi cok şükür..yani hizli kalp atışı iyi degilmis bilginize...

Üzüm
Hoşgeldin bebeğini güle güle büyüt cnm,

Kapatanımız 10 numara 5 yildiz , azcikta eli sopalı, verilmeyecek kilo yok bu takımda; )
Teşekkür ederim. Allah razı olsun
Merhaba, Hoşbuldum :) Evet diyet yapmamak için hiçbir bahanem kalmadı. Ama yapmak için, artık hedefime ulaşmak için sebebim çok.
Aranıza kabul ettiniz, menülerimi ciddiye alıp yorum yaptığınızda tabi ki ikazları ciddiye alıcam. Bu uzun yolda desteğe ihtiyacım var, ama başarıcam inanıyorum =)

2 öğün mü yapsam diyorum Karatay gibi. O yüzden öyle oldu öğlen ama dayanamadım ara öğün yaptım

Sağol canım benim valla işim zor

Anladım abla bugün sadece Ayranı içtim

Ayyy çok tatlilar 5 kişı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…