Menün süper canım böyle menülerle artı bide günde en az 3 mil leslie ile bu düzende haftada bir kilo verirsin inşallah 40 kilo vermek istediğine göre kilon baya var buralardan ayrılma başarırsın hep beraber başarırırızMerhaba 7.takım hatunları. Beni de aranıza kabul eder misiniz?
Şöyle ki ; ben zaten takımdaydım. 10 kilo kadar vermiştim. Hastalık vs. yoruldum, izne ayrıldım. Üstüne bir de hamile kaldım. Verdiğim kiloyu almakla kalmayıp üstüne kilo aldım
Şimdi bebeğim 5 aylık. 2 gündür ciddi dikkat ediyorum. Azmettim. Allah'ın izniyle 40 kilo kadar vermek istiyorum
Aeben ablacığıma bahsettim ben ne yapıcam diye. Sağolsun destek oldu. Allah razı olsun zaten ondan ve Yasom abladan
Şimdilik böyle menülerimi versem kaptanımız ne dersiniz
Dünkü menüm
Sabah: 1tatlı kaşığı sirke, 1 tatlı kaşığı bal
Kahvaltı
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 yumurta
1kk peynir
3 zeytin
Yeşillik
Öğlen bir elma
1 bardak süt
Bir avuç mini grisini
Akşam 1 tabak balık, salata
1dilim ekmek
Suyu çok içiyorum. Tuvaletten çıkamıyorum hatta =) çarşıda bol bol yürüdüm ama spor yok
Bu akşam da bugünün menüsünü veririm inşaallah. Bu arada emziriyorum ben kızımı sık sık. Bu menü nasıl
Haha çok komikmiş. Bu arada geçmiş olsun kızınız rahatsızmış heralde
Çok teşekkür ederim yorumun için Ahucum. Tanıyamadım bi an profil resmi değişmiş. Sen de beni hatırlamadın belki deMenün süper canım böyle menülerle artı bide günde en az 3 mil leslie ile bu düzende haftada bir kilo verirsin inşallah 40 kilo vermek istediğine göre kilon baya var buralardan ayrılma başarırsın hep beraber başarırırız
Üzüm hatırladım sanki şimdi seni hatta eşin sana üzüm dediği için nickin Benin adım üzümdü demi.benim zamanımda vardın Aynura ile.fatmanur abla en kilolumuzdu evet ama oda 102 ye kadar inip izne ayrılmıştı Sonra olumsuzluklar yaşadı 112 civarı döndü en son cuma 105.9 du çok bi fark yok aranızda yakalayabilirsin yani.hoş geldin tekrardanÇok teşekkür ederim yorumun için Ahucum. Tanıyamadım bi an profil resmi değişmiş. Sen de beni hatırlamadın belki de
Kilom çok ya, evet. 102 yle başlayıp 92yle ayrılmıştım. Şimdi ise cuma günü 108 gördüm tartıda :s en kilolunuz benim sanırım
Fatmanur abla en kilolumuzdu bir ara ama sanırım o, 100den aşağı inmişti en son konuştuğumuzda
Üzüm hatırladım sanki şimdi seni hatta eşin sana üzüm dediği için nickin Benin adım üzümdü demi.benim zamanımda vardın Aynura ile.fatmanur abla en kilolumuzdu evet ama oda 102 ye kadar inip izne ayrılmıştı Sonra olumsuzluklar yaşadı 112 civarı döndü en son cuma 105.9 du çok bi fark yok aranızda yakalayabilirsin yani.hoş geldin tekrardan
ablam biraz sorunlarla uğraşıyorum bende listeden çıkmış olmanın boşluğunu hissediyorum
Iyii pazarlar kizlarr
Menum 18.02.2017 Cumartesi
Sabah
1 yumurta
1 dlm ekmek
1 bardak cay
Öğle
1 por. Sucuk
2 dlm ekmek
1 ayran
Aksam
5 ince dlm pattis kzrt
Birseylerde ictim demiyeyim
Kizkiza vir kacakmak yaptim :))
2 lt su 2 sade nescafe 1 maden suyu 60 dakika yürüyüş
He bide zikkim yapar tasikardi yani yüksek nabız. Bırakmak için bi neden daha.
Merhaba 7.takım hatunları. Beni de aranıza kabul eder misiniz?
Şöyle ki ; ben zaten takımdaydım. 10 kilo kadar vermiştim. Hastalık vs. yoruldum, izne ayrıldım. Üstüne bir de hamile kaldım. Verdiğim kiloyu almakla kalmayıp üstüne kilo aldım
Şimdi bebeğim 5 aylık. 2 gündür ciddi dikkat ediyorum. Azmettim. Allah'ın izniyle 40 kilo kadar vermek istiyorum
Aeben ablacığıma bahsettim ben ne yapıcam diye. Sağolsun destek oldu. Allah razı olsun zaten ondan ve Yasom abladan
Şimdilik böyle menülerimi versem kaptanımız ne dersiniz
Dünkü menüm
Sabah: 1tatlı kaşığı sirke, 1 tatlı kaşığı bal
Kahvaltı
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 yumurta
1kk peynir
3 zeytin
Yeşillik
Öğlen bir elma
1 bardak süt
Bir avuç mini grisini
Akşam 1 tabak balık, salata
1dilim ekmek
Suyu çok içiyorum. Tuvaletten çıkamıyorum hatta =) çarşıda bol bol yürüdüm ama spor yok
Bu akşam da bugünün menüsünü veririm inşaallah. Bu arada emziriyorum ben kızımı sık sık. Bu menü nasıl
Üzüm
Hoşgeldin bebeğini güle güle büyüt cnm,
Kapatanımız 10 numara 5 yildiz , azcikta eli sopalı, verilmeyecek kilo yok bu takımda; )
Hayir kaptanim meta ile ilgisi yok bendenizin bir ara oturkem bile 105 atiyordu hemen kardiloga gittim dr dedi ki egk cekildi orda 102 atiyordu ...Şu an ölçtüm mesela ..gayet dinginim ...102
Tşk ederim abla sağol
Sağol canım tşk ederimAllah anali babali büyütsün canim
Gecmis olsun güzelim Rabbim sifa versin
Gecmis olsun canim
Bende yarin ve sali yapicam
Teşekkür ederim. Allah razı olsunÜzüm
Hoşgeldin bebeğini güle güle büyüt cnm,
Kapatanımız 10 numara 5 yildiz , azcikta eli sopalı, verilmeyecek kilo yok bu takımda; )
Merhaba, Hoşbuldum :) Evet diyet yapmamak için hiçbir bahanem kalmadı. Ama yapmak için, artık hedefime ulaşmak için sebebim çok.
Kuzum alayım seni orti morti yarışınabak begüm 55 lere göz dikti .
Ama çok iyisin böyle ... sen gel yine ...hele 1-2 geri geldiyse hiiiiiç durma .
Dely ne kadar daha böyle gideceğiz ? Sen diyetten kopuk menü yaz , ben sopa göstereyim , sonra sen söz ver , sonra cuma gelsin yine 300 lere talim ... sonra yine sopa , sonra yine söz ...
Lütfen demekten dilimde tüy bitti .
Sana yediklerin zararsız gelebilir , eskiye göre az gelebilir ... ama diyetle alakası yok bu menünün .
Sabah peynir , yeşillik mesela ?
Yoğurt , salata mesela ?
İyi güzel eğlenmişsin de , içtiğin şeyin kalorisine dön bir bak hele
Olmuyor deli , bu pzt den prş gününe ... geçiştirilmiş değil diyet için özenilmiş menüler görmeliyim artık .
Ya sen bu menüyü yazarken ne kadar üzgünsün diyete uymadım diye bilmiyorum ama ben okurken ciddi üzülüyorum .
Zıkkımdan dır kesin daktırım
Valla girdim sitesine baktım , 28 bine bi karış elbise ... Oyy oyyyy ... millet harbiden uyuşturulmuş beyinle dolaşıyor (buna bu parayı verenler)
Merhabalar , hoş geldin .aeben nin yönledirmesi başım üzerine .. Zaten 7. takımdan izne ayrıldın sanırım .
Kendine diyete başlamamak için sunduğun tüm bahaneler artık tükendi ise , doğru zaman gelmiş demektir .
Listeye tekrar girmen çok mümkün değil , çünkü takım dolu ve liste için bekleyen kişi sayısı da oldukça fazla .
Ama ben elimden geldiğince burada düzenli menü yazan liste dışı tüm arkadaşlarla da , menüleri ile de ilgileniyorum . O konuda bir sıkıntı yok :)
Menün güzel ama 108 kilo için duraksama getirecek kadar az . Öğle yemeğin ara öğün gibi ...
Sebze , salata , yoğurtla desteklenmeli öğünler .
Buraya mümkün olduğunca gel ... menü paylaş ... Yapabileceğine inan . Nisanda 3 hanelere veda edeceğine benden yana söz . Ama ikazlarıma kulak asarsan .
Anlaştı isek , tekrar hoş geldin
Sağol canım benim valla işim zorMutlu pazarlar hanımlar
Herkesler nasıllar vicdanlar nasıl rahat mı bakıyım
@Bebetomm Yeni evinde huzurla otur inşallah.hayırlı olsun.bebeğine de çok geçmiş olsun
T tuba52 canım sanada geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin ev durumları için de
@pamukskr canım bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun Rabbim kötülüklerden korusun hayırlı evlat olmayı nasip etsin ablana da çok geçmiş olsun be güzel duygudur o ilk anlar
3 çocuğumu da emzirme boyunca aramızda yatırdım belli bi zaman Sonra alışıyorsun öyle yatmaya.hiç uykusuz gecem olmadı çocuklarım da hep mutlu ve özgüvenli oldu ben de uykumu aldığım için mutlu oldum zaten Bu yanında yatırma olayıda tartışmalı otoriteler karar veremiyo hatta Avrupa da beraber yatmak içim büyük yataklar üretildiğini duymuştum tamamen mutlu olmaya göre karar verilmeli bence.
Ha beraber yatmanın şöyle bi dezavantajı var hala bazı geceler sabah kalktığımızda Beş kişi oluyoruz gece kalkan geliyo
Çok sağol canım tşkGeçmiş olsun canım
Anladım abla bugün sadece Ayranı içtimGünaydınnnnn
Keyifli pazarlarrrrr
Kedibochi canım kontrol bende olsun hep saçmalığı bende de var . Hatta eşime ama süpriz yapma ... bakalım benim planıma , benim tercihlerime uygun mu diyecek kadar kötüyüm bu konuda
Yusufta taşındığımızda 9 aylıkken ayrılmıştı odasına ... oda değil ama yatak aidiyeti önemli
@pamukskr tatlımmmm hayırlı olsunnnhoş geldi yeğenin ... nasıl durumları iyi değil mii
T tuba52 tatlım ara yap tabii ki aç kalma ama galeta gereksiz ... yoğurt ve 3-4 kuru meyve ya da fındık çok daha faydalı
Ahu060812 tatlımmmm bi kaban muhabbeti de ben yaşadım dün görümcede :)
36 beden almış o da ... bunu bi giy bakayımmm olacak mı ? Giy giy ....
Olmayacak biliyorum . O da biliyor ...
Israr ısrar ...
Giymedim tabi ki ...
Eşin enişte kişisine de teessüf :)
Ayyy çok tatlilar 5 kişıMutlu pazarlar hanımlar
Herkesler nasıllar vicdanlar nasıl rahat mı bakıyım
@Bebetomm Yeni evinde huzurla otur inşallah.hayırlı olsun.bebeğine de çok geçmiş olsun
T tuba52 canım sanada geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin ev durumları için de
@pamukskr canım bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun Rabbim kötülüklerden korusun hayırlı evlat olmayı nasip etsin ablana da çok geçmiş olsun be güzel duygudur o ilk anlar
3 çocuğumu da emzirme boyunca aramızda yatırdım belli bi zaman Sonra alışıyorsun öyle yatmaya.hiç uykusuz gecem olmadı çocuklarım da hep mutlu ve özgüvenli oldu ben de uykumu aldığım için mutlu oldum zaten Bu yanında yatırma olayıda tartışmalı otoriteler karar veremiyo hatta Avrupa da beraber yatmak içim büyük yataklar üretildiğini duymuştum tamamen mutlu olmaya göre karar verilmeli bence.
Ha beraber yatmanın şöyle bi dezavantajı var hala bazı geceler sabah kalktığımızda Beş kişi oluyoruz gece kalkan geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?