Sağol canım tşk ederim
Hoşgeldin canım ben de yeniyim ama grup super vallaTeşekkür ederim. Allah razı olsun
Merhaba, Hoşbuldum :) Evet diyet yapmamak için hiçbir bahanem kalmadı. Ama yapmak için, artık hedefime ulaşmak için sebebim çok.
Aranıza kabul ettiniz, menülerimi ciddiye alıp yorum yaptığınızda tabi ki ikazları ciddiye alıcam. Bu uzun yolda desteğe ihtiyacım var, ama başarıcam inanıyorum =)
2 öğün mü yapsam diyorum Karatay gibi. O yüzden öyle oldu öğlen ama dayanamadım ara öğün yaptım
benim de öyle bi moral bulmam lazım, itiraf ediyorum depresyondayımDaha benim bi de fıstık vardı. Bi ara.biseyler yapıp şöyle 1 kilo verip moral bulmam lazım.boyle olmayacağı kesin de.
Haklisn ablam.ben de yeme potansiyeli çok valla. Kaptanim da demiş çok olmuş. Ama olsun sen ben çok yesek de menü yazalim öyle ipin ucu kacio. . Telafisi ni yapıcak olman ne güzelvorones ablacım dün lahmacun u ksçırdım biraz sana yanlış örnek olmuym dedim yazmadım çünkü sende heran yeme potansiyel i vardı sanki
Telafi için bugün karbon yemeyeceğim inşallah birde 6 mil lesli yapmayı düşünüyorum menümü yinede yazayım canım suçumu bildim cezamı kestim
Sabah
3dlm ekmek
Peynir
7zeytin
Domates
ARA
1 elma
ÖĞLE
çorba
1dlm ekmek
Yeşillik
Yoğurt
ARA
2kayısı
7 8 fındık
AKŞAM
3 lahmacun
Ayran
Yeşillik
ben de yazayım demi veromHaklisn ablam.ben de yeme potansiyeli çok valla. Kaptanim da demiş çok olmuş. Ama olsun sen ben çok yesek de menü yazalim öyle ipin ucu kacio. . Telafisi ni yapıcak olman ne güzel
Bugün ki Menüne bakım
Betilll kafayı yemissssbenim de öyle bi moral bulmam lazım, itiraf ediyorum depresyondayımHepsi birbirini tetikliyor, işyerinden, işimden soğumuş olmam, yeni başvurularımdan ses çıkmaması, diyette olmak zorunda oluş psikolojisi hepsi birden beni bunaltmaya başladı. dünden bugüne öyle bir facia yedim ki
şi,mdide yiyeceğim, akşamda yiyeceğim ve yarın diyete başlayacağımGerçekten bu bana iyi gelecek, çünkü tahmin edemeyeceğiniz kadar darlandım bu diyet prikolojisinden
ve ne zaman böyle bir dip yaşasam sonra su yüzüne çıkabiliyorum.
OOOOHhhhh söyledim ve kurtuldum. YİCEM hiç düşünmeden akşam oturup yicem sonra uç kızkardeşimin doğum günüsü pastasını keseceğiz ondanda yiyemmmm
ve sonra yarından sonra boğaz kablosunu çekicem
GERÇEKTEN bugün izinli yeme terapisine ihtiyacım var
Hoşbuldum canım, teşekkür. 7.takım süper gerçekten. Benim için de yeri çok ayrı. İnşallah Allah nasip eder bu takımdan mezun olmayıHoşgeldin canım ben de yeniyim ama grup super valla
Hoşbuldum canım, teşekkür. 7.takım süper gerçekten. Benim için de yeri çok ayrı. İnşallah Allah nasip eder bu takımdan mezun olmayıHoşgeldin canım ben de yeniyim ama grup super valla
Heee deli kizzz. .kınayanlar beni olmuştur amma ben hep diodum şu senin cekecegin fisi çekmem lazım . .. sen de çek kurtul.ben de yazayım demi veromKız seni mi kınadım ben ne ettim Ne kızardım sana diette olup boşuna pufpuf yemene, senden beter oldum
Canim bunun sonu yok kiii yani boyle olunca insan tekrar basa dönüyor bunu unutma ufak kacamaklari toparlarsin ama buyuk kacamaklari toparlamak uzun sürüyor...bence yemedende toplayabilirsin..benim de öyle bi moral bulmam lazım, itiraf ediyorum depresyondayımHepsi birbirini tetikliyor, işyerinden, işimden soğumuş olmam, yeni başvurularımdan ses çıkmaması, diyette olmak zorunda oluş psikolojisi hepsi birden beni bunaltmaya başladı. dünden bugüne öyle bir facia yedim ki
şi,mdide yiyeceğim, akşamda yiyeceğim ve yarın diyete başlayacağımGerçekten bu bana iyi gelecek, çünkü tahmin edemeyeceğiniz kadar darlandım bu diyet prikolojisinden
ve ne zaman böyle bir dip yaşasam sonra su yüzüne çıkabiliyorum.
OOOOHhhhh söyledim ve kurtuldum. YİCEM hiç düşünmeden akşam oturup yicem sonra uç kızkardeşimin doğum günüsü pastasını keseceğiz ondanda yiyemmmm
ve sonra yarından sonra boğaz kablosunu çekicem
GERÇEKTEN bugün izinli yeme terapisine ihtiyacım var
Hosgeldin canım hep buralarda olacak misin yoksam bi ugardın mj. . Gitme gelHoşbuldum canım, teşekkür. 7.takım süper gerçekten. Benim için de yeri çok ayrı. İnşallah Allah nasip eder bu takımdan mezun olmayı
Al sanà motiveve bu hafta kilo vermezsemde beni gruptan çıkarırsınAusencia Belki bir cezaya ihtiyacım var. Anlamıyorum bu denli hem senin bireysel hem de genel olarak grubun tatlı ilgisi beni neden motive etmiyor Belki gerçekten cezaya ihtiyaım var
Valla kalmaya niyetliyim vorones im. Listeye girmem mümkün değil, acayip kilo aldım. Ama vereceğim. İnanıyorum. O yüzden sizinle olmam lazım. Kaptan da kabul etti sağolsun. Sık görüşeceğiz yani inşallah :)Hosgeldin canım hep buralarda olacak misin yoksam bi ugardın mj. . Gitme gel
öyle adacım, daha da ileri gitmemek için bugünü izinli yapmak istiyorum.Canim bunun sonu yok kiii yani boyle olunca insan tekrar basa dönüyor bunu unutma ufak kacamaklari toparlarsin ama buyuk kacamaklari toparlamak uzun sürüyor...bence yemedende toplayabilirsin..
Cook tatlısın yaaaaöyle adacım, daha da ileri gitmemek için bugünü izinli yapmak istiyorum.
Dünkü tüm kaçamağım 3 poğaça 2 dl kek. ve çikolatalı süt
bugün ise 2 dl börek ve yaş pasta olacak
Sabahtan beri 5 yaşındaki çouk gibi mutfağa gidip böreğin pişmesini ve yaş pastayı seyrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?