Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin canım ben de yeniyim ama grup super valla

Daha benim bi de fıstık vardı. Bi ara.biseyler yapıp şöyle 1 kilo verip moral bulmam lazım.boyle olmayacağı kesin de.
benim de öyle bi moral bulmam lazım, itiraf ediyorum depresyondayım Hepsi birbirini tetikliyor, işyerinden, işimden soğumuş olmam, yeni başvurularımdan ses çıkmaması, diyette olmak zorunda oluş psikolojisi hepsi birden beni bunaltmaya başladı. dünden bugüne öyle bir facia yedim ki
şi,mdide yiyeceğim, akşamda yiyeceğim ve yarın diyete başlayacağım Gerçekten bu bana iyi gelecek, çünkü tahmin edemeyeceğiniz kadar darlandım bu diyet prikolojisinden
ve ne zaman böyle bir dip yaşasam sonra su yüzüne çıkabiliyorum.

OOOOHhhhh söyledim ve kurtuldum. YİCEM hiç düşünmeden akşam oturup yicem sonra uç kızkardeşimin doğum günüsü pastasını keseceğiz ondanda yiyemmmm

ve sonra yarından sonra boğaz kablosunu çekicem

GERÇEKTEN bugün izinli yeme terapisine ihtiyacım var

ve bu hafta kilo vermezsemde beni gruptan çıkarırsın Ausencia Belki bir cezaya ihtiyacım var. Anlamıyorum bu denli hem senin bireysel hem de genel olarak grubun tatlı ilgisi beni neden motive etmiyor Belki gerçekten cezaya ihtiyaım var

Haklisn ablam.ben de yeme potansiyeli çok valla. Kaptanim da demiş çok olmuş. Ama olsun sen ben çok yesek de menü yazalim öyle ipin ucu kacio. . Telafisi ni yapıcak olman ne güzel
Bugün ki Menüne bakım

Haklisn ablam.ben de yeme potansiyeli çok valla. Kaptanim da demiş çok olmuş. Ama olsun sen ben çok yesek de menü yazalim öyle ipin ucu kacio. . Telafisi ni yapıcak olman ne güzel
Bugün ki Menüne bakım
ben de yazayım demi verom Kız seni mi kınadım ben ne ettim Ne kızardım sana diette olup boşuna pufpuf yemene, senden beter oldum

Betilll kafayı yemissss

ben de yazayım demi verom Kız seni mi kınadım ben ne ettim Ne kızardım sana diette olup boşuna pufpuf yemene, senden beter oldum
Heee deli kizzz. .kınayanlar beni olmuştur amma ben hep diodum şu senin cekecegin fisi çekmem lazım . .. sen de çek kurtul.

Canim bunun sonu yok kiii yani boyle olunca insan tekrar basa dönüyor bunu unutma ufak kacamaklari toparlarsin ama buyuk kacamaklari toparlamak uzun sürüyor...bence yemedende toplayabilirsin..

Ausencia canım seni anmaya utanuyorum ama yine de menümü yazayım.

CUMA
sabah
pulbiberli limonlu yoğurt (tartılıcam diye kahvaltı yapmadım

ÖĞLEN
ezogelin çorba
4 köfte
ayran

ARA
türk kahvesi 2 kayısı

AKŞAM
tb bir dl ekmek arasına ton balık
bir bitter çikokata

2,5 lt su

Hosgeldin canım hep buralarda olacak misin yoksam bi ugardın mj. . Gitme gel
Valla kalmaya niyetliyim vorones im. Listeye girmem mümkün değil, acayip kilo aldım. Ama vereceğim. İnanıyorum. O yüzden sizinle olmam lazım. Kaptan da kabul etti sağolsun. Sık görüşeceğiz yani inşallah :)

Canim bunun sonu yok kiii yani boyle olunca insan tekrar basa dönüyor bunu unutma ufak kacamaklari toparlarsin ama buyuk kacamaklari toparlamak uzun sürüyor...bence yemedende toplayabilirsin..
öyle adacım, daha da ileri gitmemek için bugünü izinli yapmak istiyorum.
Dünkü tüm kaçamağım 3 poğaça 2 dl kek. ve çikolatalı süt
bugün ise 2 dl börek ve yaş pasta olacak
Sabahtan beri 5 yaşındaki çouk gibi mutfağa gidip böreğin pişmesini ve yaş pastayı seyrediyorum

Cook tatlısın yaaaa )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…