hoşgeldin arkadaşımValla kalmaya niyetliyim vorones im. Listeye girmem mümkün değil, acayip kilo aldım. Ama vereceğim. İnanıyorum. O yüzden sizinle olmam lazım. Kaptan da kabul etti sağolsun. Sık görüşeceğiz yani inşallah :)
pastayı kızkardeşimle yaptık, o kadar haşır neşir olmakta tkiliyor insanı, hazır pasta olsa zaten sevmiyorumCook tatlısın yaaaa)
Vero böyle olamaz ece de ömer de.besige alismali.
Ben yavas yavas alistirmayi.dusunuyorum yeniden.
Besigine iyice uyuyunca koyup birde ustumdeki bluzu pijamayi.cikarip koyunca kokuyu alip sakinlesiyorlar.
Bir kaç kez.denedim.ise.yaradi.
Sanırım beraber.yatmak kolayima geliyor birazda ondan.ugrasmadim.
Zirt.pirt.uyanan.bebek zor.çünkü.
Yoğurt çoğu zamanda yedim,.çok severim. Yağ yakıcı özelliği var ve.doyurucu.
Gece acikmalari icin.super alternatif.
Ya bende.emsin.diye direniyorum, biraz daha emiyor simdi ama.hatayda soğudu.
1 oda sıcak digerleri soguk herkes 1 arada oturur mahremiyet.yok bende.dogru.durust emziremedim çocuğu.
Neyse.evimizde.duzenimize.döndük.
1 yasina.kadar emse en.azindan.ne.iyiydi dimi.[/QUOTE
Düzene döndüğünuze sevindim canım. . Ay iyi ki bebeler de var valla. Yoksa hep uzan hiç ha re ket Etme veremezdik kiloları
Offf canım çekti ben dé istioooommmmpastayı kızkardeşimle yaptık, o kadar haşır neşir olmakta tkiliyor insanı, hazır pasta olsa zaten sevmiyorum
Hoşgeldin canim aramiza...Valla kalmaya niyetliyim vorones im. Listeye girmem mümkün değil, acayip kilo aldım. Ama vereceğim. İnanıyorum. O yüzden sizinle olmam lazım. Kaptan da kabul etti sağolsun. Sık görüşeceğiz yani inşallah :)
Dolu dolu bi menü. .Aç kalmazzsin . Kilo almassin. Ha verir misn biraz spor ü arttirsan miBen de bugünki menünü yazayım. Özlemişim menü yazmayı =)
isim etiketliyeyim kaptanımAusencia
Sabah 1tatlı kaşığı sirkeli su
Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1kk peynir, 3zeytin,
Yeşillik, domates, 1 çay k. bal
Öğlen: 1 elma, bir iki dilim ayva
Ara: 3 mini grissini, bi lokma peynir, yarım çay kaşığı çikolata
Akşam :
1 tabak pırasa, 2 köfte kadar tavuk göğsü(haşlama)
1 kase yoğurt, yarım kase çorba
Yarım saat yürüdüm. İnşallah akşam da yürüyüşe çıkıcam. Su 2 lt olmuştur sanırım, ölçmedim :) inşallah yarın ölçeyim
Sporun babasını yapmışsın zaten . Valla en ala spor à bedel ev temizliği hep dipbucakBugün menü
Sabah 10.00
Ilik 2 bardak su
1 haslanmis yumurta
1 yk lor peynir
5 yeşil zeytin
Dere otu
Maydanoz
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 findik ve 3 hurma ( canim cok tatli istedi o yuzden 3 yedim fazla biliyorum )
Aksam.17.40
Menemen bir tabak
1,5 kızarmis form ekmek
1.5 lt su icildi...daha icerim...yesil cay icilecek...Ausencia ve Ahu060812 spor yok...belim agriyor....dip kose ev temizligi yapildi pertim...
küsme darılma bana, vallahi çok zorlanıyorum
Ah ahhhhhh bunun bir değeri, yok tabi.. önemli olan nefsime sahip çıkmamküsme darılma bana, vallahi çok zorlanıyorumEvde hiç kalmamamda varmış bir hikmet... yoldan daha çabuk çıkıyorum Ausa karşı da sana karşı da ve grubun tüm üyelerine karşı büyük bir vicdan azabı yaşıyorum
Merhaba 7.takım hatunları. Beni de aranıza kabul eder misiniz?
Şöyle ki ; ben zaten takımdaydım. 10 kilo kadar vermiştim. Hastalık vs. yoruldum, izne ayrıldım. Üstüne bir de hamile kaldım. Verdiğim kiloyu almakla kalmayıp üstüne kilo aldım
Şimdi bebeğim 5 aylık. 2 gündür ciddi dikkat ediyorum. Azmettim. Allah'ın izniyle 40 kilo kadar vermek istiyorum
Aeben ablacığıma bahsettim ben ne yapıcam diye. Sağolsun destek oldu. Allah razı olsun zaten ondan ve Yasom abladan
Şimdilik böyle menülerimi versem kaptanımız ne dersiniz
Dünkü menüm
Sabah: 1tatlı kaşığı sirke, 1 tatlı kaşığı bal
Kahvaltı
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 yumurta
1kk peynir
3 zeytin
Yeşillik
Öğlen bir elma
1 bardak süt
Bir avuç mini grisini
Akşam 1 tabak balık, salata
1dilim ekmek
Suyu çok içiyorum. Tuvaletten çıkamıyorum hatta =) çarşıda bol bol yürüdüm ama spor yok
Bu akşam da bugünün menüsünü veririm inşaallah. Bu arada emziriyorum ben kızımı sık sık. Bu menü nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?