- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Verom üzümün bebeşi daha yeni sayılır emziriyor üstelik kilosuda baya var menüsü kilosuna ve emzirmesine göre bence gayet iyiDolu dolu bi menü. .Aç kalmazzsin . Kilo almassin. Ha verir misn biraz spor ü arttirsan mi
Pazar menü
Sabah
Kaşarlı yumurta 3-4. Çatal
Az peynir
Tandır ucundan iuc lokma kadar
Bi çay kaşığı tereyağı
Öğle
Uç minik tavuk Budu
Yanında iki elma dilim patates
İki kaşık pilav
Salata
Ayran
Akşam
İki kase ot çorbası
Bi kase yogurt
Tatlı vardı bi çatal aldım
Yeşil çay
Spor tmm 90 dk yuruyus
Su 3 e yaklaşır
Hafta sonu,hem de misafirde var kayınvalide bi hafta burda yememeye caliscam
Buna şükürAusencia aeben
Ayyy ne güldüm bu mesajaBetilll kafayı yemissss
üzümüm diyete ilk başlıyorsun üstelik yeni dogum yaptın vede emziriyırsun . Canım 2 ögünü sana tavsiye etmem zaten seninde tecrübe ettiğin gibi dayanamazsınsa .Teşekkür ederim. Allah razı olsun
Merhaba, Hoşbuldum :) Evet diyet yapmamak için hiçbir bahanem kalmadı. Ama yapmak için, artık hedefime ulaşmak için sebebim çok.
Aranıza kabul ettiniz, menülerimi ciddiye alıp yorum yaptığınızda tabi ki ikazları ciddiye alıcam. Bu uzun yolda desteğe ihtiyacım var, ama başarıcam inanıyorum =)
2 öğün mü yapsam diyorum Karatay gibi. O yüzden öyle oldu öğlen ama dayanamadım ara öğün yaptım
Dikekcim emzİriyormuydun ?Çok olmus yaaabu sopa kendime
Spor kurtarır mı bilmem
İnşallah bugün iyileşir sende gözün arkada gitmezsin doktorcumSormaaeben .benim bu kız kolay anlatamıyor az evvel yine ateşlendi.simdi başındayım da yarın ne yapacağım diye düşünüyorum
Bende kasımda 94 le döndüm izinden spor ve buradaki motivasyonla şu an 80.4 üm keşke buraya daha erken dönseydim hedefim bunhafta 7 ile başlamak inşallah bu arada ben takımın spor kaptanıyım bu hafta alış cuma seni de listeye sokayım sporlara puan veriyorum dakika hesabı 0-30 dk 5 puan,30-60 dk 10,60-90 15 ,90-120 20,120 dk 25 puanEvet, öyle canım =) Hoşbuldum. Çok sevindim seni gördüğüme. Ben de çocukları 3 ledim senin gibi =) evet Aynura hatun kaptanımızdı. Fatmanur abla o azmiyle verir yine inşallah ya. Sen ne yaptın kilo işini, hallettin mi arkadaşım =)
Betilll kafayı yemissss
Dilekcim menülerini henüz tam bilmiyorum .Pazar menü
Sabah
Kaşarlı yumurta 3-4. Çatal
Az peynir
Tandır ucundan iuc lokma kadar
Bi çay kaşığı tereyağı
Öğle
Uç minik tavuk Budu
Yanında iki elma dilim patates
İki kaşık pilav
Salata
Ayran
Akşam
İki kase ot çorbası
Bi kase yogurt
Tatlı vardı bi çatal aldım
Yeşil çay
Spor tmm 90 dk yuruyus
Su 3 e yaklaşır
Hafta sonu,hem de misafirde var kayınvalide bi hafta burda yememeye caliscam
Buna şükürAusencia aeben
Masummum bendeki çocuk lise sonda yanlışlık mı oldu acabaBence menun iyi cnm ,
Kilonü ve emzirmeni göze aldığımızda
Meyve yiyebilirsin süt ile birlikte
Dilek menün çok değil cısslı ikisini karıştırmayalım lütfenÇok olmus yaaabu sopa kendime
Spor kurtarır mı bilmem
Banuş benide yanılttın bakMasummum bendeki çocuk lise sonda yanlışlık mı oldu acaba
Yok canımDikekcim emzİriyormuydun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?