Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahu senin sobadan anamında var catı katta

Menüleri alıntıladım ama önce Betulina ya cevap yazayım .

Yazdığın ilk mesajı asla kabul etmiyorum Betül.
Yedim yedim bu gece de yiyeceğim ... böyle bir şeyi ASLA kabul etmiyorum .

Bu önce kendine .... kendinle hesaplaşmana biz karışamayız dersek .... sonra bana ve takıma , böyle şaka gibi yazılmaz .

Yedim , yedimm yine yiyeceğimmm ??? Bunu yazma hakkımız yok betül .
Burda her birimiz az ya da çok vaktimizi ayırıyorsak , kendi yediklerimizden daha çok birbirimizin yedikleri ile uğraşıyorsak , herkes birbirini motive etmek için didiniyorsa ... ve biz zaten bu yüzden takımsak ; ohhhhh yazdım rahatladım demekle rahatlanmaz.

Sana moral vermeyeceğim.
Sana destek olmayacağım.
Sana tam betül bu bir dönem ... geçecek yarından itibaren demeyeceğim .

Cuma kilo verir miyim veremez miyim bilmiyorum demişsin .... bu Cuma kilo vereceksin . Listede kalıp kalmamak için değil ; sen hak nedir bilen insansın .
Burdan ... özelden yetmiyor telefondan ... ciddi anlamda seni koparmamak için uğraşan bana karşı ... bu sorumluluğun var.
Ben düşünüyorsam betülü ... betülde beni düşünecek .
Ben oturup kim ne yedi , ne yapınca kilo alıyor , ne yaparsa kilo veriyor diye tek tek notlar alıyorsam , sende bana iradenle cevap vereceksin.
Beni çok üzdün daha önce ... şu an ise sinirlendirdin .

Ve sen dahil tüm arkadaşlarıma yazıyorum .
Ohhhh rahatladım . Yedim yedim .... şiştim ... yine yiyeceğim ... gibi bir cümle asla duymak istemiyorum .
Ben bunu emeğime .... kim takar yalova kaymakamını muamelesi olarak görüyorum .

Ceza mı istiyorsun betül ?
Bunu geçtiğimiz hafta DelyDoly da söylemişti .
Izne ayrılayım , yapamıyorum diye ..

Peki .... ben kimseyi izne çıkarmayayım . Madem ben tüm takımı motive edemiyorum , madem 2-3 kişi ye ne yapsam , kar etmiyor ... O zaman siz bana bu Cuma aynı moralsizlik , aynı berbat menülerle gelirseniz ... ben gideyim .

Hadi bu golü kurtarın şimdi ... Artık börekle mi kurtarırsınız , pasta ile mi siz karar verin .

Tahin pekmez yine gelmiş vero ...
O gelince iki güne ekmeklerde gelir .
Peki ... siz bilirsiniz .

108 kiloyu baz alarak değerlendiriyorum , menün gayet güzel ve dengeli ...
Su az ... 2 olduğundan bile emin değilsin ama 3 lt yi aşmalı .
Kg.başı 333ml suya ihtiyacı var vücudun gün içinde . Senin için 2 lt çok az.
Dukanı sormuşsun bir önceki mesajında.
Vermen gereken kilo çok . Eğer düzenli ve ara öğünlü menülerle zaten verebiliyorsan , hiç gerek yok.
Seni de , metabolizmanı da zamanla tanıyacağım canım ... şuan çokta ezbere konuşmak istemiyorum.

Offf canım çekti ben dé istioooommmm

Tabiii şimdi 3-5 fasılda canım çektiler okuyalım ...ne güzel ....

Menün gayet güzel adacım.
Dert ettiğin 3 hurma mı :)
Suyu artır unutma canım .

Dolu dolu bi menü. .Aç kalmazzsin . Kilo almassin. Ha verir misn biraz spor ü arttirsan mi

Canım 60 kilo ile 108 kilonun menüsü tabii ki bir olmaz .
Ben 100 kilodan 75 e 6 dlm ekmekle düştüm .
Sonra indirildi ekmek .

O yol çıkınından bana hazırla sen daktır ...

Menum
Sabah sade Nescafe.

Kahvaltı
4 dlm sucuk
Peynir çeşitleri
4 zeytin
Roka tere maydanoz

Ara
Dibek kahvesi ( kahvecide)

Aksam
Izgara köfte 7_8 adet
Ayran
Salata

Su ,1 lt kadar malum pazar olunca olmuyor ,

Güzel menü.
Avm diyince biraz tırsmıştım :)
Su için daha vaktin var .
2 ye tamamla.
Yeşil çayda hüplet.

Şslgam ödem yapabilir . Dünde vardı yanılmıyorsam menüde .
Onun dışında gayet güzel.
Bir müddet akşamları salata yoğurt gitmeyi dene.
Salatan isotlu yoğurdun zerdaçallı olsun.
Bence işe yaracaktır.

Çok olmuş . Sabah ayrı çok ... öğle ayrı ...tavuk budu 2 adet salata ve ayran kafi iken ... pilav ve patatesle gereksiz maceraya atılmışsın dilek.

canım ödülün afiyet olsun ...ziyadesiyle haketmiştin .
Zaten günün geri kalanı ödülü telafi gibi olmuş .
Tebrikler ... ne diyeyim ...

Yahu salata nerde yoğurt nerde diyen aebenin menülerinde akşam yemeği yoğurtlu makarna .
Şoktayım .

Iyii akşamlar kizlar sabah menum 1 yumurtali menemen 5 zeytin 2 kk peynir 2 dlm ekmek öğlen 2 yk pilav 1 kase yoğurt aksam yok su 1 lt felandir bugun tadim yok basagrisindan öldüm.

Yukarıda adını etiketlediğim mesajı sende oku.
Sonra dipte misin sonda mısın .. yok kalktım silkelendim misin karar ver dely.

Hadi bakem kolay gelsin . Ben var ya ben listedeyimmmm

Kızma gulyuzlu kaptanim sabahtı 1 de bir çay kaşığı ucu du hep Betulina yuzunden. Ben napdimm. Benim saçmalak menülerimi bilin ya sen ablam.

ne diyeceğimi bilmiyorum aus. Yazdığım asla sana veya gruba karşı değil... ama her yemekte diyette olma, yemekten kaçma duygusu, grubun yükünün aklımda olması, beni çok hırpalamaya başladı.. resmen huyumu bozdu. Mideyi doldurmak ahlakı bozuyor ama yemeye karşı durmadan mücadele etmekte benim huyumu bozmaya başladı, mutsuz olmaya başladım.
Bugün sadece özgürce rahat yemek için yazmak istedim ama hiçte rahat yemedim

Hele şu okuduğumdan sonra kalbim sıkıştı, midem ekşidi Ben daha bir şey demiyeyim... Yarın aebenin dört günlük listesine başlayayım ve vucudum biraz arınsın, dinlensin İnşallah düşündüğümden daha çok verdirir bu dört günlük program. İki gün ofis dışı seminerde olacağım, uğrayabilirsem diyetisyene uğrar bir tartılırım ve durumu hesap eder, değerlendiririm.

Canimm dün aksam süper moral oldu merak etme yarindan itibaren bombaa gibi geliyorum

Ablama bak gömmus çörek baklava.. Canım çekti demiom aus kızıo

Bu hafta 67 leri görmek için bol protemin yiyeceğim, yarın da sebze suyuna başlıyorum 3 günlük kereviz sapı, ıspanak, maydanoz, yeşil elma zencefil ve limondan hazırlayacağım
Balkiz senin menüler ne güzel öyle bu azimle 67 görün .. Hadi kolay gele .kaçamaksiz olmana ozeniyorum

bu çirkin avatarda ne derken bana ait çıktı kızkardeşim bugün halimi farketmiş, gözün dönmüştü sana uygun bir şey seçtim diyor. Bugün beni çok uyardı ama başedemedi o da
Ausencia canımcım sen burada bir çok arkadaş için muhteşem bir rehbersin... yola gelmeyen gider, demek ki ayrılmaya da hazır hissetmiyorum ... Bu cuma akibetim belli olur

Ausencia salata pul biberliydi. Şalgamı bilerek içtim.barsaklarima iyi geldi.cok tuzlu değildi sanki bol acılı. Hafta içi içmem.

Bağırsağa iyi geliyorsa bende deneyeyim .
3.gün wc ile küsüz .
Vücut yok yere su tutmasın diye dedim :)

Kızma gulyuzlu kaptanim sabahtı 1 de bir çay kaşığı ucu du hep Betulina yuzunden. Ben napdimm. Benim saçmalak menülerimi bilin ya sen ablam.

Saçmalak menülerinin yanından geçmiyor evet.
Ama sen dedin hep tahin pekmez ekmekle güzel diye ...
O gelince o da gelir diye uyardım kuzum .

Yooo niye yazdığını anladım betül , vicdan rahatlatma ... tabi ki de bana takıma sizi sallamadım yedim diye yazmadın ...

Ama bende oluşan his bu ... senin ve dely nin özellikle diyetten kopuk hallerine motivasyon aramak ... bi noktada kitliyor beni.
Yazdıklarını okudum yüzüm asıldı ... eee robot değilim , sayfayı kapatınca normale dönemiyorum hemen ... ve o kumrucu yavrusu gibi neyi yanlış yapıyorum ki suratı ile ailemin karşısına çıkıyorum .
Kısacası yoruluyorum.
Bak oh be bende dedim rahatladım .
Cuma günü için ne yaparsından çok ... bundan sonra devam edecek istikrar için ne yapmalısın onu bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…