Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin canım

Yoooo bu asla blöf değil ...

Benim söz,ağzımdan bir kez çıkar .

Sen ve DelyDoly özellikle bunca çabama ve size olan sevgime rağmen ... bana bir adım gelmekte zorlanıyorsanız ...bu beni demorilize eder ve ediyor ...

Çok ciddi yazıyorum ... bu takımda tek bir kişi kusana kadar yedimmm ..... yine yiyeceğim diye rahatlıkla yazabiliyorsa ...
Ben şapkamı önüme alırım .

Diğer arkadaşlara da her türlü her şekilde ulaşırım ... kimse dert etmesin .

EMegin çok . Haklisİn valla

Selam kizlar gelemedim bugun takima insan ugramayinca eksiklik hissediyor:)

Sabah: portakal.etimek

Saat 1 de atanin sinavi vardi 12 bucukta yemek yemeden ciktik evden..eve gelmemiz 5 bucugu buldu..sinavdan sonra beni odullendir dedi götürdüm 3 gibi 4-5 tane patates kizartmasindan aldim..

Eve gelince yumurtami hasladim..

17:45 1 kase yogurt.yumurta.etimek.portakal..

Antremana gittik sonra gelince 8 de1 portakal yedim..

Simdi evi temizleyecegim son rotusler ama yine heryeri supurup silip ütü yaparim..buda sporum olsun :)

Slm Ausencia abla diğer arkadaşlar
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parmak peynir
4 zeytin
Yeşillik
Ara
5 badem
Öğlen
2 tane fırında tavuk baget
Yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak ayran
Akşam
1 kepçe çorba
5 kaşık pırasa
Yoğurt
Birazdan portakal

Iyi akşamlar karbanotlu suyu deneyen oldu mu arkadaşlar eşimin teyzesi çok faydalı kullanın diye sürekli söylerdi bugün bir denedim açlık hissim çok olmadı akşam yemeği yemedim sadece probiyotik yoğurt yedim bir tane ama hiç aç hissetmiyorum kendimi ama yinede biryan etkisi olurmu diye korktum

alllllaaaammm yaa eşime gösterdim çocuklar gibi şen im . tüm 7. Takım uyelri etap etap bu kutlama aninı yaşayacak inanıyorum. Kaptanim sağolsun

Bu hafta esnekti menülerim hafta başından belirtmiştim verom .
Yazmasam olurdu canın çekiyorsa ama menü yazmaya söz vermiştim ausa . Diyetlik olmasada o yüzden yazdım
Yok yok yaz kesin yaz. Ben öyle menü yazma dememmm

ada81 bende koşu bandı kullanıyorum bende hafif bir ağrı başladı zamanla geçer herhalde birakmicam devam insallahsanki iki yıl öncede olmuştu bana geçti diye hatırlıyorum
Ya ben 5 km hızla yürüyorum az mı sen kacla yuruyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…