Hoşgeldin canımBen de bugünki menünü yazayım. Özlemişim menü yazmayı =)
isim etiketliyeyim kaptanımAusencia
Sabah 1tatlı kaşığı sirkeli su
Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1kk peynir, 3zeytin,
Yeşillik, domates, 1 çay k. bal
Öğlen: 1 elma, bir iki dilim ayva
Ara: 3 mini grissini, bi lokma peynir, yarım çay kaşığı çikolata
Akşam :
1 tabak pırasa, 2 köfte kadar tavuk göğsü(haşlama)
1 kase yoğurt, yarım kase çorba
Yarım saat yürüdüm. İnşallah akşam da yürüyüşe çıkıcam. Su 2 lt olmuştur sanırım, ölçmedim :) inşallah yarın ölçeyim
bu çirkin avatarda ne derken bana ait çıktıkızkardeşim bugün halimi farketmiş, gözün dönmüştü sana uygun bir şey seçtim diyor. Bugün beni çok uyardı ama başedemedi o da
Ausencia canımcım sen burada bir çok arkadaş için muhteşem bir rehbersin... yola gelmeyen gider, demek ki ayrılmaya da hazır hissetmiyorum ... Bu cuma akibetim belli olur
benide al yanınaCanimm dün aksam süper moral oldu merak etme yarindan itibaren bombaa gibi geliyorum
EMegin çok . Haklisİn valla
Yoooo bu asla blöf değil ...
Benim söz,ağzımdan bir kez çıkar .
Sen veDelyDoly özellikle bunca çabama ve size olan sevgime rağmen ... bana bir adım gelmekte zorlanıyorsanız ...bu beni demorilize eder ve ediyor ...
Çok ciddi yazıyorum ... bu takımda tek bir kişi kusana kadar yedimmm ..... yine yiyeceğim diye rahatlıkla yazabiliyorsa ...
Ben şapkamı önüme alırım .
Diğer arkadaşlara da her türlü her şekilde ulaşırım ... kimse dert etmesin .
Gel beraber yapalim persembeye kadar.. :)Daydream- portakal, sen ve Etimek müthiş üçlüsünüz portakal diyeti yapmasamda bugün yiycem bende birlikte ikisini
Bu hafta esnekti menülerim hafta başından belirtmiştim veromAblama bak gömmus çörek baklava.. Canım çekti demiom aus kızıo
Çukulatalım özledim505. Etap birincisivorones tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
alllllaaaammm yaa505. Etap birincisivorones tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Yok yok yaz kesin yaz. Ben öyle menü yazma dememmmBu hafta esnekti menülerim hafta başından belirtmiştim verom.
Yazmasam olurdu canın çekiyorsa ama menü yazmaya söz vermiştim ausa . Diyetlik olmasada o yüzden yazdım
Canim niye basari öykünü yazmadin ??zorunluymus ..cuma birinciler diye bi bolum var ya oraya yazman gerekiyor...Yok yok yaz kesin yaz. Ben öyle menü yazma dememmm
Gel beraber yapalim persembeye kadar.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?