Canım uzun süre kullanımda mide asidine etki Edip vücutta asit dengesini bozar demişlerdi bizede, doktoruma soralım istersen o daha iyi bilirIyi akşamlar karbanotlu suyu deneyen oldu mu arkadaşlar eşimin teyzesi çok faydalı kullanın diye sürekli söylerdi bugün bir denedim açlık hissim çok olmadı akşam yemeği yemedim sadece probiyotik yoğurt yedim bir tane ama hiç aç hissetmiyorum kendimi ama yinede biryan etkisi olurmu diye korktum
Canim cok feci kalcama ve bacaklarima agri vuruyor benim daha oncede olmustu yuruyus bandini birakinca gectiii....o yuzden zorlamak istemiyorum spor yaparim yine ama yuruyus bandini yapmam bu hafta yaparsa.da en fazla 20 dakika yavas tempoda yaparim...canim ben 5.2 basliyorum once 15 dakika sonra artirarak 5.6 1 saati tamamliyorum..koşarsam 6. Ya aliyorum...ben eskiden kizimi dogurmadan 6.5 de yururdum deli yururdum...ada81 bende koşu bandı kullanıyorum bende hafif bir ağrı başladı zamanla geçer herhalde birakmicam devam insallahsanki iki yıl öncede olmuştu bana geçti diye hatırlıyorum
Ya ben 5 km hızla yürüyorum az mı sen kacla yuruyordun
Canım uzun süre kullanımda mide asidine etki Edip vücutta asit dengesini bozar demişlerdi bizede, doktoruma soralım istersen o daha iyi bilirkelebekolacam
Sağolun kızlar cevaplarıniz için alkali diyetinde 1lt suya 1tatli kaşığı yada 1cay kaşığı diyor ben bir çay kaşığından biraz daha az koydum birkaç gün bir deneyeyim o zaman
Peki doğal olarak nasıl yapicaz yani ne tur gıdalar yersek olurAslında alkaliyi yapay olarak karbonatla sağlamak yerine asidik gıda dengesini kurmak daha mantıklı.oxamanda aclik hissi azalir.herseyin yapayı illaki sorun çıkarıyor.ben öyle deniycem.
Seninki daha ciddi boyuttaymiş dikkat et kendine geçmiş olsunCanim cok feci kalcama ve bacaklarima agri vuruyor benim daha oncede olmustu yuruyus bandini birakinca gectiii....o yuzden zorlamak istemiyorum spor yaparim yine ama yuruyus bandini yapmam bu hafta yaparsa.da en fazla 20 dakika yavas tempoda yaparim...canim ben 5.2 basliyorum once 15 dakika sonra artirarak 5.6 1 saati tamamliyorum..koşarsam 6. Ya aliyorum...ben eskiden kizimi dogurmadan 6.5 de yururdum deli yururdum...
Bilmiodum şimdi yazdım.Canim niye basari öykünü yazmadin ??zorunluymus ..cuma birinciler diye bi bolum var ya oraya yazman gerekiyor...
Bi tek sen değil balım ütopik olduğunu düşüné.n çok da ben hep diodum kız beni bilen biliyiddiij. Asıl takımdan 59 ile mezun olcem. Çok sürünmeden kaptanimi uzmeden ..sonra yola devammm.inşallah.
https://www.google.com.tr/amp/s/www...ilir-59927.html/amp?client=ms-android-samsungPeki doğal olarak nasıl yapicaz yani ne tur gıdalar yersek olur
Bilmiodum şimdi yazdım.
Sunmuslardı zaten dün sağolsun sevgili takimim .. Sen de sağol . Opuyurm bal yanaktan. He sen hep gül . Hiç aksam ki gibj üzülme yuzun dusmesinvorones canımmmm ... orada etiketlemişsin bende buradan cevap vereyimmmm .
Inanılmaz mutlu oldum .
Yüzümü aptal bir sırıtış aldı .
Tebrik ederim canımmm çok .
Gerçekten güvenimi boşa çıkarmadın .
Bu arada o başlığa tebrik vs ... yazılmıyor ... okuyup beğenelim veroyu bol bol ... ama herkes tebriklerini buradan sunsun
SlmAusencia abla diğer arkadaşlar
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parmak peynir
4 zeytin
Yeşillik
Ara
5 badem
Öğlen
2 tane fırında tavuk baget
Yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak ayran
Akşam
1 kepçe çorba
5 kaşık pırasa
Yoğurt
Birazdan portakal
Sagol canim ama sende dikkat et aslinda uzmanlar yuruyus bandini 20 dakika oneriyorlar ben biraz abarttim yillarca 1 saat yada 45 dakika yaptim..sende cok zorlama sonra cikiyor bu tarz rahatsizlik..ben 8 yildir kullaniyorum yuruyus bandini..Seninki daha ciddi boyuttaymiş dikkat et kendine geçmiş olsun
5 _5.5 da iyi o zaman
Orayı bi ara okumuslugum var aslında ama.hiç yazacagm aklıma gelmezdi. Mezunken yazdimdi bikere de . Oraya da mezunlar yazıo sandim
Canım süresi vardı daha ... bugün hatırlatacaktım sana ...
Yoksa ceza var
Selam kizlar gelemedim bugun takima insan ugramayinca eksiklik hissediyor:)
Sabah: portakal.etimek
Saat 1 de atanin sinavi vardi 12 bucukta yemek yemeden ciktik evden..eve gelmemiz 5 bucugu buldu..sinavdan sonra beni odullendir dedi götürdüm 3 gibi 4-5 tane patates kizartmasindan aldim..
Eve gelince yumurtami hasladim..
17:45 1 kase yogurt.yumurta.etimek.portakal..
Antremana gittik sonra gelince 8 de1 portakal yedim..
Simdi evi temizleyecegim son rotusler ama yine heryeri supurup silip ütü yaparim..buda sporum olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?