Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım uzun süre kullanımda mide asidine etki Edip vücutta asit dengesini bozar demişlerdi bizede, doktoruma soralım istersen o daha iyi bilir kelebekolacam

Canim cok feci kalcama ve bacaklarima agri vuruyor benim daha oncede olmustu yuruyus bandini birakinca gectiii....o yuzden zorlamak istemiyorum spor yaparim yine ama yuruyus bandini yapmam bu hafta yaparsa.da en fazla 20 dakika yavas tempoda yaparim...canim ben 5.2 basliyorum once 15 dakika sonra artirarak 5.6 1 saati tamamliyorum..koşarsam 6. Ya aliyorum...ben eskiden kizimi dogurmadan 6.5 de yururdum deli yururdum...

A arselka bende bugün alkali diyeti okudum.orda bahsediyordu.
Bi bak alkali diyeti yazıp orda günlük miktar yazar sınırı geçme her şeyin kararı yarar

A arselka
Olmaz cnm karbonatlı su alkalli yapar
Tokluk hissi verir bı zararı olmaz
Canım uzun süre kullanımda mide asidine etki Edip vücutta asit dengesini bozar demişlerdi bizede, doktoruma soralım istersen o daha iyi bilir kelebekolacam
A arselka bende bugün alkali diyeti okudum.orda bahsediyordu.
Bi bak alkali diyeti yazıp orda günlük miktar yazar sınırı geçme her şeyin kararı yarar
Sağolun kızlar cevaplarıniz için alkali diyetinde 1lt suya 1tatli kaşığı yada 1cay kaşığı diyor ben bir çay kaşığından biraz daha az koydum birkaç gün bir deneyeyim o zaman

Seninki daha ciddi boyuttaymiş dikkat et kendine geçmiş olsun
5 _5.5 da iyi o zaman

Ausencia burda bi marka buldum organik diyor gerçekten diğerlerinden farklı geldi bi de acısı bol ,bana iyi geldi.
vorones tebrikler canım.benim için ütopya gibi.
Bi tek sen değil balım ütopik olduğunu düşüné.n çok da ben hep diodum kız beni bilen biliyiddiij. Asıl takımdan 59 ile mezun olcem. Çok sürünmeden kaptanimi uzmeden ..sonra yola devammm.inşallah.

vorones canımmmm ... orada etiketlemişsin bende buradan cevap vereyimmmm .

Inanılmaz mutlu oldum .

Yüzümü aptal bir sırıtış aldı .

Tebrik ederim canımmm çok .

Gerçekten güvenimi boşa çıkarmadın .

Bu arada o başlığa tebrik vs ... yazılmıyor ... okuyup beğenelim veroyu bol bol ... ama herkes tebriklerini buradan sunsun

Sunmuslardı zaten dün sağolsun sevgili takimim .. Sen de sağol . Opuyurm bal yanaktan. He sen hep gül . Hiç aksam ki gibj üzülme yuzun dusmesin

Bugün gayet güzel tubacımmmm .

Seninki daha ciddi boyuttaymiş dikkat et kendine geçmiş olsun
5 _5.5 da iyi o zaman
Sagol canim ama sende dikkat et aslinda uzmanlar yuruyus bandini 20 dakika oneriyorlar ben biraz abarttim yillarca 1 saat yada 45 dakika yaptim..sende cok zorlama sonra cikiyor bu tarz rahatsizlik..ben 8 yildir kullaniyorum yuruyus bandini..

Portakal etimek denince aklaaaaa

Hemen onun adı gelirrr hülyaaa hülyaaa hülyaaa :)

Sınavı nasıl geçti paşanın ? Gerçi ödül istediğine göre sonuç belli :)

Bugün ki menu
Sabah 2 bardak kadar karbanotli su
1dilim tb ekmeği 1,5:haşlanmış yumurta 1dilim beyaz peynir 6 zeytin tere roka
Öğle 1 kase batırık lahana marulla
Ara 1 elma
Aksam probiyotik yoğurt elma tarcinli burada sade yok marketlerde
Su 2,5 1litresi karbonatlı
Spor 30 dk yürüyüş begum75 Ausencia Ahu060812

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…