Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begum75 link attım.canim bende tam ayrıntılı inceleyemedim.dun biraz arkadaş bahsetti işlenmiş gıdalar karbonhidratlar özellikle akşam ogunu vücudu çok etkiliyor.
ada81 canım ya kelin ilacı meselesi sanırım.seni bilmem.ama ben ilkokul 5 sen bu yana diyet yapıyorum psikolojisindeyim.sanirim metabolizmami öldürdüm.durtuyorum nefes almıyor gibi.

Batırık çorba demiştin galiba değil mi canım ?
Güzel menü ... bu hafta koyduğumuz hedefi görürsün bence

Ortim menun gayet güzel, batirigi tam bilemesemde heralde zararsız biseydir :) akşamida çok hafif gecirmissin tebrik ederim

Sağol doktorum okudum ben yapmasi biraz zor geldi açıkçası
Et, süt ürünü, balık,yok bunlarsiz hayat zor bee

Ben de ilk okulda tombistimm haha )) universtiede bir kilo aldimm otobusten bir indim annem karsilamaya gelmisti beni gordu kadin soook ...annem bugun sevdigin yemegi yaptim bunu yiyorsun birdaha yemek yok dedi ve gunde 3 saat yuruyus yaptim sahilde.....annem arkamda ben onde 2 ayda 78 den 66 ya dustum ama nasil yurudum ve aksâmlari yemek yok sadece tandir ekmegi bir parca , peynir , zeytin sonra yine yuruyuse cikarmisti beni...

Sonra calisma hayatına basladim cook stresli bir isim vardi 58 gordum hayatimda ilk defa ama gun icerisinde kahvalti yok yedigim ictigim kahve , marul , yogurt ve bademdi bu yedikletimle 58 dustum....sonra isten ayruldim 62 ye ciktim..evlendim kizima doguma 86 ile girdim...ogun bugundur 3.5 yildir hic 69 gormedim((

Tum seruvenimi anlattim hahaha ))

Iyii akşamlar kizlar sabah menum 1 yumurtali menemen 5 zeytin 2 kk peynir 2 dlm ekmek öğlen 2 yk pilav 1 kase yoğurt aksam yok su 1 lt felandir bugun tadim yok basagrisindan öldüm.
Akşam yok yine yok neden yok delyyy şu tadın ne zaman geri gelecek hep bomba gibi gelicem bomba gibi gelicem yazıyon bi gelde görelim daha verilecek çoook kilomuz var ne oldum demiycez be olacam diyeceğiz
Ahu senin sobadan anamında var catı katta
Oyy ne güzel bizde şimdi başında oturuyoruz balığı da fırınında pişirdik çayıda üstünde demledik ohhh her eve lazım
bence aşk lazım Betül'e aşk insanı öyle bi gazlandırır kiii kimse önünde duramaz aşk bulmak için de fit olmak gerek tabi kilolar bizi hep 1-0 yenik başlatıyor çünkü

Ay lezzet ikizimsin ada.
Ben yurtdışına gittim okumak için. 1 yıl gelmedim.dil stresi vs.tabi bide alman çikolataları. Uçaktan bi indim annem şok.
Her sabah beni uyandırıp yürüyüşe çıkarıyordu. okul bitti ben 64 oldum 61 le evlendim.anaaaaaaa.sindi farkettim laz uşağı plaka yaptırmış bana.
Ilk doğuma 82 ile girdim 5 yıl da 3 çocuk. 92yi gördüm.

Bende menümü yazayım gelmişken
Öğlen
Kıyma
1 krep
1 dl ekmek
Peynir
Zeytin
Ara
Yoğurt
Akşam
Balık salata 1 dl ekmek
Su 1,5 spor yaparsam yazarım

Kaptaniçem yarın kilo bildirecez bildirmesinede daha önceki deneyimlerinden balığın bana +500 getirdiğini görmüştüm ona göre haberin olaaa

Ayyy evet sehirler farkli hayatlar ayni olmus hahaha ) bende 62 ile evlendim kizima 67 ile hamile kaldim...aslinda iyi gidiyirdum son iki hafta bana kan ilaci serum verdiler ben resmen balon olmustummm) bowling topu gibiydim :))) ben 8 yildir evliyim tek cocuk kilom fazlaaaa ((

Aaa bende 67 ydim.gebeligin başında.ayy uzun bi süre çay kahve icemiyorum hamileyken.2.ye hamile olduğumu öğrenince bi çaydanlık kahve yapıp icmistim

Benim başarı hikayem. Ameliyathaneye girdim ve dedim ki yanlardan alın biraz .ve o gün 3 kilo verdim yüzde tavan

Yavrum senin hayaller bile ütopik değil ...
Yağ aldırp niye 3 kilo veriyosunnn ?
Vermişken at ordan 10 kilo :))

Olsun çrş yine bildirim var :)
Bu sefer yapamayacak hem artı ...

Krep yedin de niye ekmekte yedin onu anlamadım .

Bu arada 45 dk yüksek tempo yürüyüşüm var bugün ... koşu bile denebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…