Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay az açılın ben geldim
Öhöm öhöm
İlkokul 5 te 45 kiloydum ortaokula geçerken ki aldığım etek 44 bedendi de tezgahtarın eteğimi kasaya götürürken ki 44 beden diye betimlemesini hiç unutmam Sonra ergen oldum bel inceldi etek 40 bedene düştü boyattım diyet yaptım 60 kiloyla liseye kadar geldim Sonra Ünv de yurda bi gittim direk 69 ve evlendim o kiloyla bende 6 yılda 3 çocuk ve maksimum 94 ü gördüm 3 hamilelikte bile 96 ya kadar çıkmıştım ama 10 yıldır 80ler son 2 yılı 90lar
İnşallah bidaha görmem

Ya işte o çıtır ekmekler yokmu offf

Aaa bende 67 ydim.gebeligin başında.ayy uzun bi süre çay kahve icemiyorum hamileyken.2.ye hamile olduğumu öğrenince bi çaydanlık kahve yapıp icmistim
Aaaaa bu kadar olur ben tam caykolik biriyim demli ve sekersiz icerim...bende hamileliğimde tam 2.5 ay cay kahve icemedim midem bulanirdi kokusundan..birde ben cikolata hastasiydum o yillarda bir dershanede calisiyordum ogrenciler bana cikolata alip getiriyorlardi peeek severlerdi beniiiii :)))..cekmecem dolar tasardi agzimi suremezdim 4 ay dan sonra sekerli seyler yiyebildim ve kilo vermistim ilk 4 ayda..kusmam yoktu ona ragmen kilo vermistim...

Adacım ve hanımlar bizim problemimiz yiyince gereginden fazla yemek diyet yapıncada fazla sıkmak kiloyu vermek sonrasındada eski homini gırtlaga devam etmek , sonrasında kısır döngü işte .

Sıkı diyetlere oldum olası karşıyım . Helede diyete ilk başlanıldıgında .

Size ve kendine tavsiyem; hedefe ulaştıktan sonra nasıl besleceksek ona yakın bir diyet yapmak .

Gördüğüm o ki sıkı diyet yapan arkadaşlarımın bir süre sonra bünyeleri buna alışıyor ve kilo vermeleri duruyor buda onların modunu düşürüyor ellerinde ek spor yada yiyecegi kısma gibi şanslarıda kalmıyor malesef .

Sizlere ve kendimede tavsiyem ,kendinizi kilo veriminizi bünyenizi tanıyorsunuz ona göre diyet yapın .

Evet bu konuda katiliyorum canim sana..benim ilerde kisacagim bisey yok menumde zaten az yiyorum....ama niye veremedim suana kadar 69 görmüş olmam gerekiyordu bu menuyle bu sporla(

Ada bence bir ömür boyu devam edebileceği 1-2 ekleme ile diyet yapıyor ...

Ben şu noktaya katılmıyorum ... pastalar , börekler , kızartmalar sürekli hayatımızda olmak zorunda değil.

Mezun olduktan sonra uyguladığım sistem 4 gün yemek 3 gün diyet :) o 4 gün sapıtmıyorum tabii ... ama normal düzende yiyorum .
Bu da bana hala kilo verdiriyor gramda olsa...zaten hedefim de gram vermek 58 e kadar ...

Kanalin birinde yüzüklerin efendisi başlamış msj veriyor bana.
Uninin en zor anlarında saatlerce almanca bu film serisini seyrederdim.hem dil için hemde ütopya gibi olan zaferi kazandıkları için.simdide insan ırkı orklari yendiyse bende bigün başarı hikayesi yazarim

Hello pazartesi ip atlama ve zumbaya başlıyorum 59 kg ile. Tabiki diyet destekli yapacağım 4aylık oğlum var ama emzirmiyorum. Tüm diyet önerilerine açığım

Ooooo bi sare gördümmmm .

Tatlım hoş geldinnnn . Iz mi sürdün tesadüf mü

59 kiloda zumba destekli kilo vermek isteyen emziren bir anneye vereceğim en ideal diyet ...

Bol su iç.
Roka , tere , maydanoz tüket .
Kahvaltına önem ver .
Ara öğünlerde yoğurt ve kuru ya da taze meyve ye .
Karbon alımını geç saate bırakma .

Hedefin kaç bu arada ?

Evet bu konuda katiliyorum canim sana..benim ilerde kisacagim bisey yok menumde zaten az yiyorum....ama niye veremedim suana kadar 69 görmüş olmam gerekiyordu bu menuyle bu sporla(
Tabi Büyün bunlara ek birde meto işi var adacım .
Buna birde sabır ve zaman eklemek gerekiyor tabi

Kaptanim kendime sunu diyorum saglikli besleniyorum vee gercekten oyle seker cook sagliksiz birsey...o kadar koltuklara yigildim o kadar bas agrilari cektim evde dusecek bile oldum..cook sukur atlattim ...gecen esim cikolata yiyordu geldi agzima tuttuu dedim askim uzak dur ben cook zor basardim bunu tadini unuttum veee o donemde deli bas agrilari cektim sende biliyorsun dedim...esim haklisin dedi seni cok takdir ettim ben o bas agrisina dayanamazdim dedi...

Ama bunu sizin ve takimdaki arkadaslar sayesinde basardim....gram gram versemde sağlıklı besleniyorum bu bile guzel...

Seni takip ettim aus :) şimdilik hedefim 50, emzirmiyorum orayı yanlış okumuşsun :) sadece çay ve kahvede şekeri bırakamam onun dışında çok sert diyet yapabilirim

Aynen bu işte .
Sıkı bir kahvaltın var .
Pro sebze alımına dikkat ediyorsun .
Ha daha önce de dedim ... 2 ana 2 ara yı değiştir istersen diye ama 10 gibi kahvaltı yaptığın iiçin aslında senin ki doğru .

Benim öğle yemeği saatim 12 ... o yüzden 3 öğün .

Teşekkürler kaptanim.
Bana.inandin potansiyelimi sayende gördüm.
vorones kuzusum tekrar tekrar tebrikler puf pufum...

Seni takip ettim aus :) şimdilik hedefim 50, emzirmiyorum orayı yanlış okumuşsun :) sadece çay ve kahvede şekeri bırakamam onun dışında çok sert diyet yapabilirim

Hmmm şekeri bırakamam ne demek :)
Sen hiç aus elinden acı bi kahve içtin mi ?

Şeker çayıda şerbet yapıyor .

Zaten diyete başlıyorsan dostumuz yeşil çay .

Sen hele bi yaz menülerini her gün

Bakalım ne eksik ne fazla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…