Aaa bende 67 ydim.gebeligin başında.ayy uzun bi süre çay kahve icemiyorum hamileyken.2.ye hamile olduğumu öğrenince bi çaydanlık kahve yapıp icmistim
Ay az açılın ben geldimAy lezzet ikizimsin ada.
Ben yurtdışına gittim okumak için. 1 yıl gelmedim.dil stresi vs.tabi bide alman çikolataları. Uçaktan bi indim annem şok.
Her sabah beni uyandırıp yürüyüşe çıkarıyordu.okul bitti ben 64 oldum 61 le evlendim.anaaaaaaa.sindi farkettim laz uşağı plaka yaptırmış bana.
Ilk doğuma 82 ile girdim 5 yıl da 3 çocuk. 92yi gördüm.
Ya işte o çıtır ekmekler yokmu offf
Yavrum senin hayaller bile ütopik değil ...
Yağ aldırp niye 3 kilo veriyosunnn ?
Vermişken at ordan 10 kilo :))
Olsun çrş yine bildirim var :)
Bu sefer yapamayacak hem artı ...
Krep yedin de niye ekmekte yedin onu anlamadım .
Bu arada 45 dk yüksek tempo yürüyüşüm var bugün ... koşu bile denebilir :)
Aaaaa bu kadar olur ben tam caykolik biriyim demli ve sekersiz icerim...bende hamileliğimde tam 2.5 ay cay kahve icemedim midem bulanirdi kokusundan..birde ben cikolata hastasiydum o yillarda bir dershanede calisiyordum ogrenciler bana cikolata alip getiriyorlardi peeek severlerdi beniiiii :)))..cekmecem dolar tasardi agzimi suremezdim 4 ay dan sonra sekerli seyler yiyebildim ve kilo vermistim ilk 4 ayda..kusmam yoktu ona ragmen kilo vermistim...Aaa bende 67 ydim.gebeligin başında.ayy uzun bi süre çay kahve icemiyorum hamileyken.2.ye hamile olduğumu öğrenince bi çaydanlık kahve yapıp icmistim
Adacım ve hanımlar bizim problemimiz yiyince gereginden fazla yemek diyet yapıncada fazla sıkmak kiloyu vermek sonrasındada eski homini gırtlaga devam etmek , sonrasında kısır döngü işte .Ben de ilk okulda tombistimm haha)) universtiede bir kilo aldimm otobusten bir indim annem karsilamaya gelmisti beni gordu kadin soook ...annem bugun sevdigin yemegi yaptim bunu yiyorsun birdaha yemek yok dedi ve gunde 3 saat yuruyus yaptim sahilde.....annem arkamda ben onde 2 ayda 78 den 66 ya dustum ama nasil yurudum ve aksâmlari yemek yok sadece tandir ekmegi bir parca , peynir , zeytin sonra yine yuruyuse cikarmisti beni...
Sonra calisma hayatına basladim cook stresli bir isim vardi 58 gordum hayatimda ilk defa ama gun icerisinde kahvalti yok yedigim ictigim kahve , marul , yogurt ve bademdi bu yedikletimle 58 dustum....sonra isten ayruldim 62 ye ciktim..evlendim kizima doguma 86 ile girdim...ogun bugundur 3.5 yildir hic 69 gormedim((
Tum seruvenimi anlattim hahaha))
Sarem hoşgeldinHello pazartesi ip atlama ve zumbaya başlıyorum 59 kg ile. Tabiki diyet destekli yapacağım 4aylık oğlum var ama emzirmiyorum. Tüm diyet önerilerine açığım
Evet bu konuda katiliyorum canim sana..benim ilerde kisacagim bisey yok menumde zaten az yiyorum....ama niye veremedim suana kadar 69 görmüş olmam gerekiyordu bu menuyle bu sporlaAdacım ve hanımlar bizim problemimiz yiyince gereginden fazla yemek diyet yapıncada fazla sıkmak kiloyu vermek sonrasındada eski homini gırtlaga devam etmek , sonrasında kısır döngü işte .
Sıkı diyetlere oldum olası karşıyım . Helede diyete ilk başlanıldıgında .
Size ve kendine tavsiyem; hedefe ulaştıktan sonra nasıl besleceksek ona yakın bir diyet yapmak .
Gördüğüm o ki sıkı diyet yapan arkadaşlarımın bir süre sonra bünyeleri buna alışıyor ve kilo bermeleri suruyor buda onların modunu düşürüyor ellerinde ek spor yada yiyecegi kısma gibi şanslarıda kalmıyor malesef .
Sizlere ve kendimede tavsiyem ,kendinizi kilo veriminizi bünyenizi tanıyorsunuz ona göre diyet yapın.
Oho yaptım da büyüttüm bile :) sıra Doğum kilolarında hoşbıuldum :))Sarem hoşgeldin
Kız sen ne vakit bebiş yaptın.
Adacım ve hanımlar bizim problemimiz yiyince gereginden fazla yemek diyet yapıncada fazla sıkmak kiloyu vermek sonrasındada eski homini gırtlaga devam etmek , sonrasında kısır döngü işte .
Sıkı diyetlere oldum olası karşıyım . Helede diyete ilk başlanıldıgında .
Size ve kendine tavsiyem; hedefe ulaştıktan sonra nasıl besleceksek ona yakın bir diyet yapmak .
Gördüğüm o ki sıkı diyet yapan arkadaşlarımın bir süre sonra bünyeleri buna alışıyor ve kilo bermeleri suruyor buda onların modunu düşürüyor ellerinde ek spor yada yiyecegi kısma gibi şanslarıda kalmıyor malesef .
Sizlere ve kendimede tavsiyem ,kendinizi kilo veriminizi bünyenizi tanıyorsunuz ona göre diyet yapın.
Hello pazartesi ip atlama ve zumbaya başlıyorum 59 kg ile. Tabiki diyet destekli yapacağım 4aylık oğlum var ama emzirmiyorum. Tüm diyet önerilerine açığım
Oyy doldurmammı gel kuzummm sana Urfalı amcadan daha güzel menü hazırlıycamAhu060812 bi çay doldursan var ya.ufff o çayın kokusu geldi.
Tabi Büyün bunlara ek birde meto işi var adacım .Evet bu konuda katiliyorum canim sana..benim ilerde kisacagim bisey yok menumde zaten az yiyorum....ama niye veremedim suana kadar 69 görmüş olmam gerekiyordu bu menuyle bu sporla(
Kaptanim kendime sunu diyorum saglikli besleniyorum vee gercekten oyle seker cook sagliksiz birsey...o kadar koltuklara yigildim o kadar bas agrilari cektim evde dusecek bile oldum..cook sukur atlattim ...gecen esim cikolata yiyordu geldi agzima tuttuu dedim askim uzak dur ben cook zor basardim bunu tadini unuttum veee o donemde deli bas agrilari cektim sende biliyorsun dedim...esim haklisin dedi seni cok takdir ettim ben o bas agrisina dayanamazdim dedi...Ada bence bir ömür boyu devam edebileceği 1-2 ekleme ile diyet yapıyor ...
Ben şu noktaya katılmıyor ... pastalar , börekler , kızartmalar sürekli hayatımızda olmak zorunda değil.
Mezun olduktan sonra uyguladığım sistem 4 gün yemek 3 gün diyet :) o 4 gün sapıtmıyorum tabii ... ama normal düzende yiyorum .
Bu da bana hala kilo verdiriyor gramda olsa...zaten hedefim de gram vermek 58 e kadar ...
Seni takip ettim aus :) şimdilik hedefim 50, emzirmiyorum orayı yanlış okumuşsun :) sadece çay ve kahvede şekeri bırakamam onun dışında çok sert diyet yapabilirim
Ooooo bi sare gördümmmm .
Tatlım hoş geldinnnn . Iz mi sürdün tesadüf mü
59 kiloda zumba destekli kilo vermek isteyen emziren bir anneye vereceğim en ideal diyet ...
Bol su iç.
Roka , tere , maydanoz tüket .
Kahvaltına önem ver .
Ara öğünlerde yoğurt ve kuru ya da taze meyve ye .
Karbon alımını geç saate bırakma .
Hedefin kaç bu arada ?
Kaptanim kendime sunu diyorum saglikli besleniyorum vee gercekten oyle seker cook sagliksiz birsey...o kadar koltuklara yigildim o kadar bas agrilari cektim evde dusecek bile oldum..cook sukur atlattim ...gecen esim cikolata yiyordu geldi agzima tuttuu dedim askim uzak dur ben cook zor basardim bunu tadini unuttum veee o donemde deli bas agrilari cektim sende biliyorsun dedim...esim haklisin dedi seni cok takdir ettim ben o bas agrisina dayanamazdim dedi...
Ama bunu sizin ve takimdaki arkadaslar sayesinde basardim....gram gram versemde sağlıklı besleniyorum bu bile guzel...
Teşekkürler kaptanim.
canım ödülün afiyet olsun ...ziyadesiyle haketmiştin .
Zaten günün geri kalanı ödülü telafi gibi olmuş .
Tebrikler ... ne diyeyim ...
Yahu salata nerde yoğurt nerde diyen aebenin menülerinde akşam yemeği yoğurtlu makarna .
Şoktayım .
Yukarıda adını etiketlediğim mesajı sende oku.
Sonra dipte misin sonda mısın .. yok kalktım silkelendim misin karar ver dely.
Seni takip ettim aus :) şimdilik hedefim 50, emzirmiyorum orayı yanlış okumuşsun :) sadece çay ve kahvede şekeri bırakamam onun dışında çok sert diyet yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?