Merhaba Ada Hoşbuldum. İnşallah zamanla tanırım sizleriHoşgeldin canim aramiza...
Emziriyorum bilfiil Voronesss, yine de vermem mi bu menüyle? Sabah akşam yürüdümDolu dolu bi menü. .Aç kalmazzsin . Kilo almassin. Ha verir misn biraz spor ü arttirsan mi
Üzümüm hoşgeldin
Canım öncelikle bebişin için gözün aydıngülü güle sağlıkla büyüt
Hamiş olup dönenler yeni başlıyormuş gibi sayılıyor diye hatırlıyorum kakin zaten sanada bahsettiğim gibi listemiz dolu ama aus kaptanla ve azimli arkidişllerle mezunlar çok olacak listedede yer açılacaktır.
Henüz okumadım ama ausum sana gereken şeyler hakkında mesaj yazmıştır.
Senin döneminden arkadaşlarda var
Tekrar hoşgeldin
vorones huuuu yazdın mı kız hikayeni
Ben uzak kalmışım mesajlarıda okumayınca Paldır küldür dalmışım konuya demekki :) başka yerde gidebilirim beni gaza getirecek grup olsun yeter :) bu Arada Türk kahvesini şekersiz içerim zaten ama nescafe ve çayda şekeri bırakamıyorum. Hamileyken. Hamilelik şekerim vardı insülin kullanıp diyet yaptım ve sırf şekersiz diye çay içmedim. Aslında diyete çok uzak değilim hamileyken yarım saatte bir acıkıyorken ve deli gibi tatlı istiyorken bile diyet yapmış hatunum ben :))Sare Lavinya canım bu arada gruplar normalde yarışma düzeninde ... listeler falan var . Ama bizim takım dolu .
He seni göndermem ... liste diye söylenme ilerleyen günlerde :)
Dost kontejyanısın sen ...liste dışı en az 10 arkadaşımız,daha var
İşte herkesin bünyesi aynı olmuyor ausum . Senin 3 gün ye 2 gün sık yönteminle Kimi kilo alır kimide verir . Bu yöntem montinin kilo koruma yöntemidir bende uyguladım epeyce .
Ada bence bir ömür boyu devam edebileceği 1-2 ekleme ile diyet yapıyor ...
Ben şu noktaya katılmıyorum ... pastalar , börekler , kızartmalar sürekli hayatımızda olmak zorunda değil.
Mezun olduktan sonra uyguladığım sistem 4 gün yemek 3 gün diyet :) o 4 gün sapıtmıyorum tabii ... ama normal düzende yiyorum .
Bu da bana hala kilo verdiriyor gramda olsa...zaten hedefim de gram vermek 58 e kadar ...
Vallahi çok acıkıyorum ablam ya. Ama direndim. Görümceme gittim akşam tatlı yapmış çok ısrar ettiler yemedim. Yeniden. Geçen seferki hatalara düşmicem.üzümüm diyete ilk başlıyorsun üstelik yeni dogum yaptın vede emziriyırsun . Canım 2 ögünü sana tavsiye etmem zaten seninde tecrübe ettiğin gibi dayanamazsınsa .
Sana tavsiyem ilk etapta yiyecek miktarlarını kısma yeneklerini bol ye vede 3 ana 3 ara yap . Dikkat edeceğin cıslardan mümkün oldugu kadar uzakdur . Bu şekilde zaten baya kilon gidecektir . Kilon durma evresine girerse o vakit porsiyonlara müdehale edersin . Şindilik cıssız bol ye.
Seni daha zayıf hatırlıyorum Ahu. Maşallah kısa sürede çok iyi vermişsin ama. Bravo. Tamam al beni de listeye, bugün 10 puan aldım o zaman spordan :)İnşallah bugün iyileşir sende gözün arkada gitmezsin doktorcum
Bende kasımda 94 le döndüm izinden spor ve buradaki motivasyonla şu an 80.4 üm keşke buraya daha erken dönseydim hedefim bunhafta 7 ile başlamak inşallah bu arada ben takımın spor kaptanıyım bu hafta alış cuma seni de listeye sokayım sporlara puan veriyorum dakika hesabı 0-30 dk 5 puan,30-60 dk 10,60-90 15 ,90-120 20,120 dk 25 puan
ama fatmanur ablama 3 mil leslie ye 15 puan veriyorum sanada öyle yaparım hergün yaparsan.sadece Perşembe'leri spor yapmıyoruz. özel bi durum olmazsa spor günlerini o güne denk getirmiyoruz cumaya kasları dinlendiriyoruz
Ben uzak kalmışım mesajlarıda okumayınca Paldır küldür dalmışım konuya demekki :) başka yerde gidebilirim beni gaza getirecek grup olsun yeter :) bu Arada Türk kahvesini şekersiz içerim zaten ama nescafe ve çayda şekeri bırakamıyorum. Hamileyken. Hamilelik şekerim vardı insülin kullanıp diyet yaptım ve sırf şekersiz diye çay içmedim. Aslında diyete çok uzak değilim hamileyken yarım saatte bir acıkıyorken ve deli gibi tatlı istiyorken bile diyet yapmış hatunum ben :))
Hoşbuldum, teşekkür :)Hoşgeldin canım
Hoşbuldum merhaba :)Selam hoşgeldinnn
Ben uzak kalmışım mesajlarıda okumayınca Paldır küldür dalmışım konuya demekki :) başka yerde gidebilirim beni gaza getirecek grup olsun yeter :) bu Arada Türk kahvesini şekersiz içerim zaten ama nescafe ve çayda şekeri bırakamıyorum. Hamileyken. Hamilelik şekerim vardı insülin kullanıp diyet yaptım ve sırf şekersiz diye çay içmedim. Aslında diyete çok uzak değilim hamileyken yarım saatte bir acıkıyorken ve deli gibi tatlı istiyorken bile diyet yapmış hatunum ben :))
İşte herkesin bünyesi aynı olmuyor ausum . Senin 3 gün ye 2 gün sık yönteminle Kimi kilo alır kimide verir . Bu yöntem montinin kilo koruma yöntemidir bende uyguladım epeyce .
Evet pasta ,börek hayatımızda olmak zorunda değil lakin oluyor o olmasa ekmek pilav makarna oluyor . Zaten bunları hayatımızdan çıkarsak tekrar tekrar ne işimiz olur kilo vermekle.
He baci yazdımvorones huuuu yazdın mı kız hikayeni
İnşallah
Yoook sen burdasın artık girdin bi kere :)
Tatlım ben onu listede olmak istersin diye yazdım ...
Yoksa motivasyon , destek , bazen sopa :)
Hepsi burda .
Ilk mesajı oku ... kurallar orda .
Ben yemiyeceğim artık . Ayda bir bir börek ... belki bir pasta da hiç bir şey yapmaz .
Ama haftada en az 3 gün tabağı:) olur hayatımda ... artık salatalar ve belki sütlü tatlı .
Yetti gari aebenim ... yemekten de ilk kez soğudum açıkcası ...
Hiç birinde gözüm kalmıyor .
Okudum, Etimde kemiğimde senin :)
Yoook sen burdasın artık girdin bi kere :)
Tatlım ben onu listede olmak istersin diye yazdım ...
Yoksa motivasyon , destek , bazen sopa :)
Hepsi burda .
Ilk mesajı oku ... kurallar orda .
Ben yemiyeceğim artık . Ayda bir bir börek ... belki bir pasta da hiç bir şey yapmaz .
Ama haftada en az 3 gün tabağı:) olur hayatımda ... artık salatalar ve belki sütlü tatlı .
Yetti gari aebenim ... yemekten de ilk kez soğudum açıkcası ...
Hiç birinde gözüm kalmıyor .
İnşallahbu kararlıgının sen ben bastonla hala burda oldugumuzdada sürer ausum
Okudum, Etimde kemiğimde senin :)
Balllarimm beğenen elleriniz tebrik eden dilleriniz dert görmesin. Ben gidem yarına hafta baslio mesai yanı. . İyi geceler . Yavrum uyursa gelirim gene
Yazdı yazdı ...dk sında :)
Gidin beğenin ... beğeni rekoru kırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?