Hahahha evet ya pazara gittim bugün 3 kilo portakal aldim.Atanin okulda dersleri iyi ama ben pek emin olamadigim icin genel sinavlara sokuyorum..bursluluk sinavlari basladi okullarin Ata zaten %50 burslu okuyor..ozellikle takip edip basvurutorum genel başarısını gormek icin..iyi gecti dedi ama bilemiyorum.2 hafta sonra arayacaklarmis.
Portakal etimek denince aklaaaaa
Hemen onun adı gelirrr hülyaaa hülyaaa hülyaaa :)
Sınavı nasıl geçti paşanın ? Gerçi ödül istediğine göre sonuç belli :)
Safi göbeğim Ausum :)
Ben 59 kiloda pek et göremedimmm ama kemik suyuna çorbana talibim
Balllarimm beğenen elleriniz tebrik eden dilleriniz dert görmesin. Ben gidem yarına hafta baslio mesai yanı. . İyi geceler . Yavrum uyursa gelirim gene
Hahahha evet ya pazara gittim bugün 3 kilo portakal aldim.Atanin okulda dersleri iyi ama ben pek emin olamadigim icin genel sinavlara sokuyorum..bursluluk sinavlari basladi okullarin Ata zaten %50 burslu okuyor..ozellikle takip edip basvurutorum genel başarısını gormek icin..iyi gecti dedi ama bilemiyorum.2 hafta sonra arayacaklarmis.
Safi göbeğim Ausum :)
Ufakligi uyutup bende yaticam kızlar iyi geceler herkese
O vakit elinde birde baston olacak
Öyle mi olacağız diyorsun
Ya bana o zaman bir de yaşlılık huysuzluğu eklenir ...hiç çekilmem
Canim tebrik ederim inşallah önümüzdeki haftalarda da güzel sonuçlar alıp başarı öykünü de okuruzBalllarimm beğenen elleriniz tebrik eden dilleriniz dert görmesin. Ben gidem yarına hafta baslio mesai yanı. . İyi geceler . Yavrum uyursa gelirim gene
Ne mutlu sana inşallah bi gün bende böyle diyebileceğim. Bu Arada evlenmeden hemen önce 39kgydim kilo alabilmek için diyetisyen e gitmiştim hey gidi hey :)
Hmmm hazine göbekte saklı demek .
Aynı ben :)
Bel göbek sırt .... beni deli eden şeytan üçgenim ...
Ama buna da şükür ... epey kilo gitti .
Bize yağları versen yeter sareOkudum, Etimde kemiğimde senin :)
Ay al hepsi senin olsun kız :)Bize yağları versen yeter sare
Çok yorgunum çok neyse menü vereyim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
Az peynir
Öğle
2 köfte
1 kepçe mercimek çorba
Salata
Akşam
Az pırasa
Yoğurt
Hastane odasında bu kadar gelen giden olurmu ya offf onlar gitti çocuk başladı ağlamaya oy oy
Su 1.5 lt
2 zencefil
1 adaçayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?