Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Portakal etimek denince aklaaaaa

Hemen onun adı gelirrr hülyaaa hülyaaa hülyaaa :)

Sınavı nasıl geçti paşanın ? Gerçi ödül istediğine göre sonuç belli :)
Hahahha evet ya pazara gittim bugün 3 kilo portakal aldim.Atanin okulda dersleri iyi ama ben pek emin olamadigim icin genel sinavlara sokuyorum..bursluluk sinavlari basladi okullarin Ata zaten %50 burslu okuyor..ozellikle takip edip basvurutorum genel başarısını gormek icin..iyi gecti dedi ama bilemiyorum.2 hafta sonra arayacaklarmis.

Balllarimm beğenen elleriniz tebrik eden dilleriniz dert görmesin. Ben gidem yarına hafta baslio mesai yanı. . İyi geceler . Yavrum uyursa gelirim gene

Haydin iyi geceler ... Ömerciği de aus teyzesi okusun burdan ... mışıl mışıl uyusun bu gece inşallah ...

Aferin paşama ... iyi geçmiştir bence .
Yusufun da ilk deneme sınavı cumartesi ... daha kodlamayı yeni öğrendiler , bakalım nasıl macerası olacak :)

Hmmm hazine göbekte saklı demek .
Aynı ben :)
Bel göbek sırt .... beni deli eden şeytan üçgenim ...

Ama buna da şükür ... epey kilo gitti .
Ne mutlu sana inşallah bi gün bende böyle diyebileceğim. Bu Arada evlenmeden hemen önce 39kgydim kilo alabilmek için diyetisyen e gitmiştim hey gidi hey :)

Çok yorgunum çok neyse menü vereyim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
Az peynir

Öğle
2 köfte
1 kepçe mercimek çorba
Salata

Akşam
Az pırasa
Yoğurt

Hastane odasında bu kadar gelen giden olurmu ya offf onlar gitti çocuk başladı ağlamaya oy oy
Su 1.5 lt
2 zencefil
1 adaçayı

Tatlım kolay gelsin .. tatlı telaşlar bunlar ama tabii yorucu .

Menün güzel canım gayet ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…