Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy sağol ablamm .ben de bu bebe benj uzmeden neden hemen uyudu dedim . Ablam dualar göndermssssss

ADINIZ: üzüm diyebilirsiniz

YAŞINIZ: 29

BOYUNUZ: 1.68

KİLONUZ: 108.3

HEDEF KİLONUZ: 68

KİLO ALMA NEDENİNİZ:

Bir kere ömrüm boyunca yani bebeklik ilkokul genç kızlık evlenme vs. Her zaman kiloluydum. Hiç bu kadar yüksek olmamıştı kilom ama hiç normal de olmamıştı. Neyse bu kadar kilo almamın sebebi aslında 4 çocuk doğurmuş olmam. Çünkü ondan önce en çok 80 olmuştum. Ve geri vermiştim. Ama ilk hamileliğimde 90kiloları geçtim. Ve bebeğimi de kaybettim. Vakit kaybetmeden tekrar hamile kalmak istedim. Öyle olunca tam veremeden hamile kaldım. Doğumdan sonra aldım asıl kiloyu da. Emzirirken iştahım daha çok açıldı hamileliğe göre. Neyse sonuç olarak 7-8yılda 4 doğum yapmış oluyorum. İlki 2009 sonuncu 2016 olmak üzere. Şu an son hamileliğimde aldığım en yüksek kilodayım

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Hep istedim. Giymeyi hayal ettiğim elbiseler var. Çekilmek istediğim fotoğraflar var. Yıllardır, bir gün zayıflarsam diye sakladığım kıyafetlerim var. Zayıflamamı isteyen, beni seven ama hep zayıf olmamı istemiş bir eşim, ailem var. Hatta herkes bunu çok istiyor niyeyse. (yoksa insanı kilosu yüzünden neden bu kadar üzsünler değil mi

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Sabah en geç 7.30da kalkıyorum. Kızımı okula, eşimi işe gönderiyorum. Sonra akşama kadar iki bebek arasında bir birinin altını açıp, bir birinin karnını doyurup, ağlayana koşturarak zaman geçiriyorum. Sevap haneme bonusları gönderiyorum böylece =) ve bütün bebeler uyuduğunda bir rahatlıyorum diyemicem. Rahatlıyorum ama ruhen, bedenim halen çalışıyor :)
Ha ben mi, ben de fırsat buldukça bir kitap okumaya, bir kahve içmeye, bir insan yüzü görmeye çalışıyorum

Tekrar hosgeldin canım. Umarım isteğin olur. Bebelerimize allah sağlık veeşin. Neyse ben gittim yavru aglii yu u

Bugün şehir dışına abimin çiftiğine gittik internet te çekmiyot geç döndük
Yemek mutfsk lesli derken tel geçemedi m sonra bi geçtim sayfalar uçmuş ne kadar zamandır okuyorum bilmiyorum maşallah Muhabbetimiz e
Dersi biriken talebe gibiydim Ödevim bitti herkesr hayırlı geceler

Üzüüüm hoşgeldin canım iyi ettin canım gelmekle
İnşallah mezun olmadan gitmeyelim
Bende 102 kadar indim 104 izne ayrıldım izinden 114 118 civarında döndüm
Şimdi 3ay dur yaklaşıl izin liloma bile inemedim
Amaa inşaallah bı sefer olacak
Sanada başarılar

Canım iyi gidiyor sun masallah
Ayrica başarı hikayende bahsettigin içinçok mutlu oldum
Bence menun iyi cnm ,
Kilonü ve emzirmeni göze aldığımızda
Meyve yiyebilirsin süt ile birlikte

Ayy bi an güldüm dileği emziren sanmana küçük çoçuğu bile yok
Yaa oluyo işte kafamız karışıyor bazen

Günaydın zorbir geceden hepinize öğle taburcu yuz burdan iş e gideceğim akşam eve duş alıp yatasim var her yanım ağrıyor
Günaydın canım.
Maşallah demek taburcu da oluyor bebisle annesi
İşten izin.istesen.vermezler miydi?
Yazık,.uykusuz ve yorgun olmalısın,,

Günaydın canım.
Maşallah demek taburcu da oluyor bebisle annesi
İşten izin.istesen.vermezler miydi?
Yazık,.uykusuz ve yorgun olmalısın,,
Malesef canım benim izin almam büyük sorun oluyor öğle ye kadar çıkacağız işe gitmek zorunda yım ve gerçekten çok fena yım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…