Tekrar teşekkür ederim . Umarım cuma yeniden yuzum güler. Ben bu yola baskoydum.vorones canim ben sana inandigim icin kefil oldum.. Cok tebrik ediyorum seni. :)
39 muuuNe mutlu sana inşallah bi gün bende böyle diyebileceğim. Bu Arada evlenmeden hemen önce 39kgydim kilo alabilmek için diyetisyen e gitmiştim hey gidi hey :)
Ayy sağol ablamm .ben de bu bebe benj uzmeden neden hemen uyudu dedim . Ablam dualar göndermssssss
Haydin iyi geceler ... Ömerciği de aus teyzesi okusun burdan ... mışıl mışıl uyusun bu gece inşallah ...
Aferin paşama ... iyi geçmiştir bence .
Yusufun da ilk deneme sınavı cumartesi ... daha kodlamayı yeni öğrendiler , bakalım nasıl macerası olacak :)
Tekrar hosgeldin canım. Umarım isteğin olur. Bebelerimize allah sağlık veeşin. Neyse ben gittim yavru aglii yu uADINIZ: üzüm diyebilirsiniz
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 1.68
KİLONUZ: 108.3
HEDEF KİLONUZ: 68
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
Bir kere ömrüm boyunca yani bebeklik ilkokul genç kızlık evlenme vs. Her zaman kiloluydum. Hiç bu kadar yüksek olmamıştı kilom ama hiç normal de olmamıştı. Neyse bu kadar kilo almamın sebebi aslında 4 çocuk doğurmuş olmam. Çünkü ondan önce en çok 80 olmuştum. Ve geri vermiştim. Ama ilk hamileliğimde 90kiloları geçtim. Ve bebeğimi de kaybettim. Vakit kaybetmeden tekrar hamile kalmak istedim. Öyle olunca tam veremeden hamile kaldım. Doğumdan sonra aldım asıl kiloyu da. Emzirirken iştahım daha çok açıldı hamileliğe göre. Neyse sonuç olarak 7-8yılda 4 doğum yapmış oluyorum. İlki 2009 sonuncu 2016 olmak üzere. Şu an son hamileliğimde aldığım en yüksek kilodayım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Hep istedim. Giymeyi hayal ettiğim elbiseler var. Çekilmek istediğim fotoğraflar var. Yıllardır, bir gün zayıflarsam diye sakladığım kıyafetlerim var. Zayıflamamı isteyen, beni seven ama hep zayıf olmamı istemiş bir eşim, ailem var. Hatta herkes bunu çok istiyor niyeyse. (yoksa insanı kilosu yüzünden neden bu kadar üzsünler değil mi
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Sabah en geç 7.30da kalkıyorum. Kızımı okula, eşimi işe gönderiyorum. Sonra akşama kadar iki bebek arasında bir birinin altını açıp, bir birinin karnını doyurup, ağlayana koşturarak zaman geçiriyorum. Sevap haneme bonusları gönderiyorum böylece =) ve bütün bebeler uyuduğunda bir rahatlıyorum diyemicem. Rahatlıyorum ama ruhen, bedenim halen çalışıyor :)
Ha ben mi, ben de fırsat buldukça bir kitap okumaya, bir kahve içmeye, bir insan yüzü görmeye çalışıyorum
AGLIYIIUUUUUTekrar hosgeldin canım. Umarım isteğin olur. Bebelerimize allah sağlık veeşin. Neyse ben gittim yavru aglii yu u
Merhaba 7.takım hatunları. Beni de aranıza kabul eder misiniz?
Şöyle ki ; ben zaten takımdaydım. 10 kilo kadar vermiştim. Hastalık vs. yoruldum, izne ayrıldım. Üstüne bir de hamile kaldım. Verdiğim kiloyu almakla kalmayıp üstüne kilo aldım
Şimdi bebeğim 5 aylık. 2 gündür ciddi dikkat ediyorum. Azmettim. Allah'ın izniyle 40 kilo kadar vermek istiyorum
Aeben ablacığıma bahsettim ben ne yapıcam diye. Sağolsun destek oldu. Allah razı olsun zaten ondan ve Yasom abladan
Şimdilik böyle menülerimi versem kaptanımız ne dersiniz
Dünkü menüm
Sabah: 1tatlı kaşığı sirke, 1 tatlı kaşığı bal
Kahvaltı
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 yumurta
1kk peynir
3 zeytin
Yeşillik
Öğlen bir elma
1 bardak süt
Bir avuç mini grisini
Akşam 1 tabak balık, salata
1dilim ekmek
Suyu çok içiyorum. Tuvaletten çıkamıyorum hatta =) çarşıda bol bol yürüdüm ama spor yok
Bu akşam da bugünün menüsünü veririm inşaallah. Bu arada emziriyorum ben kızımı sık sık. Bu menü nasıl
Çok teşekkür ederim yorumun için Ahucum. Tanıyamadım bi an profil resmi değişmiş. Sen de beni hatırlamadın belki de
Kilom çok ya, evet. 102 yle başlayıp 92yle ayrılmıştım. Şimdi ise cuma günü 108 gördüm tartıda :s en kilolunuz benim sanırım
Fatmanur abla en kilolumuzdu bir ara ama sanırım o, 100den aşağı inmişti en son konuştuğumuzda
Menu yazem @Ausencia
Sabah =öğle
İlik limonlu su
2 yumrta kızartma az pastirmali
Salata 3 dilim peynir 2 yeşil zeytin
1 çay kasigi ndan az tahinpekmez
Akşam
1 buçuk karnıyarık
1 yemk kasigi pirinç Pilavı ( çok güzel yapmışım kıyamadim ucundan yedim )
Salata Yoğurt
Çay saati gelio. Birazdan . 1 incir 2 kuru kayısi. Canım çok tatlı istio
Su 3 lt olur spor ev temizliği neyin
Bence menun iyi cnm ,
Kilonü ve emzirmeni göze aldığımızda
Meyve yiyebilirsin süt ile birlikte
Günaydın canım.Günaydın zorbir geceden hepinize öğle taburcu yuz burdan iş e gideceğim akşam eve duş alıp yatasim var her yanım ağrıyor
Malesef canım benim izin almam büyük sorun oluyor öğle ye kadar çıkacağız işe gitmek zorunda yım ve gerçekten çok fena yımGünaydın canım.
Maşallah demek taburcu da oluyor bebisle annesi
İşten izin.istesen.vermezler miydi?
Yazık,.uykusuz ve yorgun olmalısın,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?