Canım iyi madem.ogleye kadarmis en azindan.Malesef canım benim izin almam büyük sorun oluyor öğle ye kadar çıkacağız işe gitmek zorunda yım ve gerçekten çok fena yım
Ah inşallah tüm düzen im bozuldu Wc kullanamıyorum karnim davul gibi şişti yanma başladı bende akşam ı iple çekiyorumB Bebetomm canım menün yine bir harika
pamukskr canım Allahım güç kuvvet versin sana ... Bugün öğleden sonra iş belli ki zorlayacak seni . Bir an önce akşam olup , ayaklarını uzattıp dinlendiğin ana kavuş
N Neshve canım sen kendini tanıtmışsın bende kısaca kendimi tanıtayım sana .
Aus:) 38 yaşında ...evli ... yaklaşık son 3 aydır çalışmayan ... bir Yusuf annesi :)
Hırslıyım ... Hedefe kitlenildiğinde yapılmayacak şey yoktur felsefemdir.
Takıma Eylül sonu geldim ... 78.9 ile ..yaklaşık 3 ayda 64 ile mezun oldum . Şuan 62-63 ...
Ha sana özellkle şunu belirteyim . Kilon korkutmasın seni.
Bende 100 kiloları gördüm .. ömrümün çoğuda 80-90 arası geçti .
Sana uygun beslenmenin ne olduğunu çözdüğümüzde ... işimiz,kolaylaşacaktır
Biraz ağlamasalar şaşırıp, birşey mi oldu diye bakıyorum ben deTekrar hosgeldin canım. Umarım isteğin olur. Bebelerimize allah sağlık veeşin. Neyse ben gittim yavru aglii yu u
Ablacım iyi ki buradasın. Senin azmin beni de azimlendiriyor. Olsun öyle dalgalanmalar olabiliyor. Geri dönmüşsün ya sen de en yakın zamanda ulaşırsın inşallah hedefine. Hatta beraber ulaşırız inşallah çünkü yakın kilolardayız artıkın =)Üzüüüm hoşgeldin canım iyi ettin canım gelmekle
İnşallah mezun olmadan gitmeyelim
Bende 102 kadar indim 104 izne ayrıldım izinden 114 118 civarında döndüm
Şimdi 3ay dur yaklaşıl izin liloma bile inemedim
Amaa inşaallah bı sefer olacak
Sanada başarılar
Canım iyi gidiyor sun masallah
Ayrica başarı hikayende bahsettigin içinçok mutlu oldum
Ayy bi an güldüm dileği emziren sanmana küçük çoçuğu bile yok
Yaa oluyo işte kafamız karışıyor bazen
Memnun oldum Aus :)B Bebetomm canım menün yine bir harika
pamukskr canım Allahım güç kuvvet versin sana ... Bugün öğleden sonra iş belli ki zorlayacak seni . Bir an önce akşam olup , ayaklarını uzattıp dinlendiğin ana kavuş
N Neshve canım sen kendini tanıtmışsın bende kısaca kendimi tanıtayım sana .
Aus:) 38 yaşında ...evli ... yaklaşık son 3 aydır çalışmayan ... bir Yusuf annesi :)
Hırslıyım ... Hedefe kitlenildiğinde yapılmayacak şey yoktur felsefemdir.
Takıma Eylül sonu geldim ... 78.9 ile ..yaklaşık 3 ayda 64 ile mezun oldum . Şuan 62-63 ...
Ha sana özellkle şunu belirteyim . Kilon korkutmasın seni.
Bende 100 kiloları gördüm .. ömrümün çoğuda 80-90 arası geçti .
Sana uygun beslenmenin ne olduğunu çözdüğümüzde ... işimiz,kolaylaşacaktır
Gunaydin
Ahu060812 canim ruyamda seni gordum..ankara bulusmasindaki kiyafetin vardi uzerindr siyah o foto aklimda yaaa :))) beraber kurabiye yapiyoruz...ben diyorum ki ahucum kurabiye hic sevmem baska bisey yapalim...sen olmazzz bak bi kurabiye yapacamm parmaklarini yiyeceksin diyorsun....beyaz beyaz hamuru yuvarlayip tepsiye diziyorsun..hayirdir insallah.
Normalde de kurabiye hic sevmem aklima bile gelmez benim..ruya iste..
Ben sare :) 1.55 boyunda 59 kgyim. Evlenmeden önce 39kgydim en fazla 43 oldum ama bu evlilikte ne varsa 57yi gördüm hamile kaldım 71 kg ile Doğum yaptım Doğumdan sonra tekrar 57ye düştüm fakat 1aylık memleket ziyaretinde tekrar 59 oldum. Boyum kısa o sebeple kilo vermem lazım :) Doğum yapalı 4 ay olacak ama göbeğimin maşallahı var sanki çoçuğun ikizi hala içerde :)
Ne hastanesi pamugum hayırdır ?Çok yorgunum çok neyse menü vereyim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
Az peynir
Öğle
2 köfte
1 kepçe mercimek çorba
Salata
Akşam
Az pırasa
Yoğurt
Hastane odasında bu kadar gelen giden olurmu ya offf onlar gitti çocuk başladı ağlamaya oy oy
Su 1.5 lt
2 zencefil
1 adaçayı
ben kurabiye ye bayılırım ondan sanada onu yapıyorumdur hatta elimde bi tarif var......
Geçmiş olsun masum.pazar gezmek iyi hoş oluyoda yoruyor insanı beegünaydın kızlar mutlu bol eksili haftalar
bynum çok köt krem sürdüm ilaç aldım ve sıcak su torbası ileee oturyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?