Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Malesef canım benim izin almam büyük sorun oluyor öğle ye kadar çıkacağız işe gitmek zorunda yım ve gerçekten çok fena yım
Canım iyi madem.ogleye kadarmis en azindan.
Bugun bol kahve iceceksin o zaman öyle gorunuyor.
Aksamda.erkenden.yatar dinlenirisn..
Kolay gelsin...

B Bebetomm canım menün yine bir harika

pamukskr canım Allahım güç kuvvet versin sana ... Bugün öğleden sonra iş belli ki zorlayacak seni . Bir an önce akşam olup , ayaklarını uzattıp dinlendiğin ana kavuş

N Neshve canım sen kendini tanıtmışsın bende kısaca kendimi tanıtayım sana .
Aus:) 38 yaşında ...evli ... yaklaşık son 3 aydır çalışmayan ... bir Yusuf annesi :)
Hırslıyım ... Hedefe kitlenildiğinde yapılmayacak şey yoktur felsefemdir.
Takıma Eylül sonu geldim ... 78.9 ile ..yaklaşık 3 ayda 64 ile mezun oldum . Şuan 62-63 ...
Ha sana özellkle şunu belirteyim . Kilon korkutmasın seni.
Bende 100 kiloları gördüm .. ömrümün çoğuda 80-90 arası geçti .
Sana uygun beslenmenin ne olduğunu çözdüğümüzde ... işimiz,kolaylaşacaktır

Ah inşallah tüm düzen im bozuldu Wc kullanamıyorum karnim davul gibi şişti yanma başladı bende akşam ı iple çekiyorum

Tekrar hosgeldin canım. Umarım isteğin olur. Bebelerimize allah sağlık veeşin. Neyse ben gittim yavru aglii yu u
Biraz ağlamasalar şaşırıp, birşey mi oldu diye bakıyorum ben de

Ablacım iyi ki buradasın. Senin azmin beni de azimlendiriyor. Olsun öyle dalgalanmalar olabiliyor. Geri dönmüşsün ya sen de en yakın zamanda ulaşırsın inşallah hedefine. Hatta beraber ulaşırız inşallah çünkü yakın kilolardayız artıkın =)

Memnun oldum Aus :)
Maşallah çok iyi vermişsin sen de. Ve kısa sürede. 100 kiloları gören bir kaptanımız olmasına da ayrıca sevindim. O hali bilmeyen tam anlayamıyor belki de kilolu insanı..

Bu yaklaşım süpermiş. Herkes farklı bünyeye sahip olduğu için her insana yarayan yaramayan şeyler zamanla anlaşılıyor demek ki. İnşallah ben de bana uygun olanı bulup, ömür boyu devam ettiririm

Gunaydin

Ahu060812 canim ruyamda seni gordum..ankara bulusmasindaki kiyafetin vardi uzerindr siyah o foto aklimda yaaa :))) beraber kurabiye yapiyoruz...ben diyorum ki ahucum kurabiye hic sevmem baska bisey yapalim...sen olmazzz bak bi kurabiye yapacamm parmaklarini yiyeceksin diyorsun....beyaz beyaz hamuru yuvarlayip tepsiye diziyorsun..hayirdir insallah.

Normalde de kurabiye hic sevmem aklima bile gelmez benim..ruya iste..

ben kurabiye ye bayılırım ondan sanada onu yapıyorumdur hatta elimde bi tarif var......

orta okul 2 de 48 kilo idimm

Ne hastanesi pamugum hayırdır ?

dün akşamda ateşlendi kzıım.
ben ateşe karşı değilim.bağışıklığı gelişiyor.sonra bi terledi bi terledi.sabah daha iyiydi şükür.bide soğan kesip koydum başucuna.
bu hafta güzel olacak gibi bi his var içimde belkide odama dolan güneştendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…