Cook gecmis olsun canim sicak tut iyice canim..atkida sar varsa yada şal..günaydın kızlar mutlu bol eksili haftalar
bynum çok köt krem sürdüm ilaç aldım ve sıcak su torbası ileee oturyorum
Oo siz buluşma mı yaptınız bir de, çok heyecanlı :)Gunaydin
Ahu060812 canim ruyamda seni gordum..ankara bulusmasindaki kiyafetin vardi uzerindr siyah o foto aklimda yaaa :))) beraber kurabiye yapiyoruz...ben diyorum ki ahucum kurabiye hic sevmem baska bisey yapalim...sen olmazzz bak bi kurabiye yapacamm parmaklarini yiyeceksin diyorsun....beyaz beyaz hamuru yuvarlayip tepsiye diziyorsun..hayirdir insallah.
Normalde de kurabiye hic sevmem aklima bile gelmez benim..ruya iste..
Allah şifa versin inşallahgünaydın kızlar mutlu bol eksili haftalar
Cook şükür iyi olduguna sevindim kuzunun..bende ateşten korkarim..sogan aklimda bulunsun benimde...dün akşamda ateşlendi kzıım.
ben ateşe karşı değilim.bağışıklığı gelişiyor.sonra bi terledi bi terledi.sabah daha iyiydi şükür.bide soğan kesip koydum başucuna.
bu hafta güzel olacak gibi bi his var içimde belkide odama dolan güneştendir.
Kemik yapın çokmu ince saramda bu kadar az kilo istiyorsun ?Ben sare :) 1.55 boyunda 59 kgyim. Evlenmeden önce 39kgydim en fazla 43 oldum ama bu evlilikte ne varsa 57yi gördüm hamile kaldım 71 kg ile Doğum yaptım Doğumdan sonra tekrar 57ye düştüm fakat 1aylık memleket ziyaretinde tekrar 59 oldum. Boyum kısa o sebeple kilo vermem lazım :) Doğum yapalı 4 ay olacak ama göbeğimin maşallahı var sanki çoçuğun ikizi hala içerde :)
Ben yoktum canim o bulusmada resmini görmüştümOo siz buluşma mı yaptınız bir de, çok heyecanlı :)
Allah şifa versin inşallah
Sare hoşgeldin bende 1,57 yim ama 80 kiloyum kız 39 ne o benim 9 yaş kilomBen sare :) 1.55 boyunda 59 kgyim. Evlenmeden önce 39kgydim en fazla 43 oldum ama bu evlilikte ne varsa 57yi gördüm hamile kaldım 71 kg ile Doğum yaptım Doğumdan sonra tekrar 57ye düştüm fakat 1aylık memleket ziyaretinde tekrar 59 oldum. Boyum kısa o sebeple kilo vermem lazım :) Doğum yapalı 4 ay olacak ama göbeğimin maşallahı var sanki çoçuğun ikizi hala içerde :)
Cook gecmis olsun canim sicak tut iyice canim..atkida sar varsa yada şal..
Günaydın zorbir geceden hepinize öğle taburcu yuz burdan iş e gideceğim akşam eve duş alıp yatasim var her yanım ağrıyor
günaydın kızlar mutlu bol eksili haftalar
Yok canım bitt sayılır bu döneme tek dersim kaldı onu da verirsen mezunun inşallahKemik yapın çokmu ince saramda bu kadar az kilo istiyorsun ?
Bebişinide güle güle büyüt canım
Okulu dondurdunmu ?
Sabahınız hayr olsun hatunlar
Geçmiş olsun masum.pazar gezmek iyi hoş oluyoda yoruyor insanı bee
dün akşamda ateşlendi kzıım.
ben ateşe karşı değilim.bağışıklığı gelişiyor.sonra bi terledi bi terledi.sabah daha iyiydi şükür.bide soğan kesip koydum başucuna.
bu hafta güzel olacak gibi bi his var içimde belkide odama dolan güneştendir.
geçmiş olsunNare83 çok sinir bozucudur bilirim.
Oo siz buluşma mı yaptınız bir de, çok heyecanlı :)
Allah şifa versin inşallah
Günaydınnn kızlarrr ay bu havaların dengesizliği beni hasta etti sanırım Nurofene dadandım. Durduğum yerde uyuya kalıyorum akşam spora gidip güzel bi ter atmam lazımmm
günaydın ablacım nasılsınnnn
ay gezmekten degil cnm ctesi tutulmuştu teee
günaydın cnm geçmiş olsun ,
inş güzel bir hafta olsunn
ay hemde ne sinir kelebe dönemiyorum bile
kas gevşetici içtim
saoll cnm teşekürler
aglama , aglama bizdeee yiycez bigün ödül olarakk
geçmiş olsunn , cnmm bitki çayı iççç
yok ya çıkmadı aseton dagıttı eve gidip spreyy ile deniycemm
Aminnn amin canım, cümlemizinkini. Büyük kızım 6 yaşında. Oğlum 1 yaşını biraz geçmişti işte hamile kalmışım. Şimdi o 2 yaşında. Bebeğim de kız, 5 aylık =) seninkilerin yaşları 11, 9 ve 5 mi =) çok çocuk muhteşem birşey. Allaha binlerce şükür olsun. Zor ama güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?