Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oo siz buluşma mı yaptınız bir de, çok heyecanlı :)
günaydın kızlar mutlu bol eksili haftalar
bynum çok köt krem sürdüm ilaç aldım ve sıcak su torbası ileee oturyorum
Allah şifa versin inşallah

Cook şükür iyi olduguna sevindim kuzunun..bende ateşten korkarim..sogan aklimda bulunsun benimde...

Kemik yapın çokmu ince saramda bu kadar az kilo istiyorsun ?
Bebişinide güle güle büyüt canım

Okulu dondurdunmu ?

Sare hoşgeldin bende 1,57 yim ama 80 kiloyum kız 39 ne o benim 9 yaş kilom benim hedefim bile 65 bence sen sadece spor yap 59 iyi bence.sporlada göbek gider hem rahim anca toplanmıştır bundan Sonra gider

Sabahınız hayr olsun hatunlar

günaydın ablacım nasılsınnnn

Geçmiş olsun masum.pazar gezmek iyi hoş oluyoda yoruyor insanı bee

ay gezmekten degil cnm ctesi tutulmuştu teee

günaydın cnm geçmiş olsun ,
inş güzel bir hafta olsunn

geçmiş olsun Nare83 çok sinir bozucudur bilirim.

ay hemde ne sinir kelebe dönemiyorum bile
kas gevşetici içtim

Oo siz buluşma mı yaptınız bir de, çok heyecanlı :)
Allah şifa versin inşallah

saoll cnm teşekürler

aglama , aglama bizdeee yiycez bigün ödül olarakk

Günaydınnn kızlarrr ay bu havaların dengesizliği beni hasta etti sanırım Nurofene dadandım. Durduğum yerde uyuya kalıyorum akşam spora gidip güzel bi ter atmam lazımmm

geçmiş olsunn , cnmm bitki çayı iççç

Nare83 oje çıktı mı kız
kelebekolacam kızın nasıl oldu?

yok ya çıkmadı aseton dagıttı eve gidip spreyy ile deniycemm

Hayirli sabahlar
aksam yedigim naneden kafam epey uctu
Ausu bu denli uzmus olmaktan dolayi cok uzuldum. Ben kendime geleyim diye tokat yemeye hadi listeden cik denmesine hazirdim da, benim yuzumden beni ve grubu kendisi ile tehdit etmesi cok uzdu beni, buna sebep oldugum icin cok uzgunum dostlar. Oncelikle ausum senden ve tum gruptan ozur dilerim
Aksamo uzuntuyle dedim kalkayim guzel bir sey yapayim, tum yazliklari indirdim. Hepsini tek tek denedim. Iki yazdir uzerime olmayan herseu ve hersey uzerime oluyor. E bu yeme ile olmadi- az daha sabretmem yoluma devam etmem lazim.

sabah 9 da seminerim vardi, ttafikten gec kaldim. Hala otobusteyim, resmen 45 dk gecikmeli baslayacagim. Bu esnada gruba yazayim dedim, Bir saattr tel ile mucadele ediyorum yazabilmek icin. Kk sayfasi kebdini otomatik yenileyip duruyor. Telefonumda devamli donma halinde.

Nasıldı mixandgo ile ilk denemeler :)

N Neshve kız senin çocuklar kaç yaşlarında cinsiyetleri ne.çocuklarını da güle güle büyüt Allah hayırlınevlat olmalarını nasip etsin
Aminnn amin canım, cümlemizinkini. Büyük kızım 6 yaşında. Oğlum 1 yaşını biraz geçmişti işte hamile kalmışım. Şimdi o 2 yaşında. Bebeğim de kız, 5 aylık =) seninkilerin yaşları 11, 9 ve 5 mi =) çok çocuk muhteşem birşey. Allaha binlerce şükür olsun. Zor ama güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…