Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

doktorum geçmiş olsun
hafta sonu takıma nazar değmiş yine

Nasıldı mixandgo ile ilk denemeler :)

ay süperr bi denemelik sebze sıktım güzeldi ama içmeidm kıvama bakmak için
pütür kamıyor katı meyvede sıkmışsın gibi

sonra muzlu,bebe büskivii ballı süt

hindistan cevzili, beyaz çikolatalı sütt

pudra şekeri ve yogurdu karıştıfık çok güzeldii

ay bayıldı çoocuklar vallahii

aklıma şey geldi mimuş, kayısı ve suyu da parçalar dimi bu ?

Bende bi kere salonda bembeyaz halının ortasına dökmüştüm hatta boca etmiştim ve evden çıkmam lazım şehir dışına gidicem bizimkiler işte salonun ortasında adam kesmişsin gibi duruyor loc la sildim bolca sOnra bizim evde ki makina ile süpüre süpüre hemen olmasa da zamanla Yok oldu

mimu88 ortimle gizli stratejik çalışmalar yapıyoruz ortadan kaybolduk bu hafta %4 ile gelmenin çalışmaları içindeyiz şaka şaka ortim neredesin

Kaptanımmm Saadet yumurtaları kaptı ben portakalları kendimizi Yeşilçaya verdik :)

Gunaydin kizlarr
günaydın kızlar mutlu bol eksili haftalar
bynum çok köt krem sürdüm ilaç aldım ve sıcak su torbası ileee oturyorum
Gecmis olsun canim..

@Benim adim uzum hosgeldin bu nicki hatirliyorum daha once takimda yarismistin degil mi??

Nare83 oje çıktı mı kız
kelebekolacam kızın nasıl oldu?
Ben bunu yazarken önceki sayfalarda kalmış yazdıkların Yen'i okudum neyse geçmiş olsun bugün daha iyi olur inşalllah kelebekolacam
Çıkmaz ben sana deyim küçük bi yer olsaydı boyalı tüyleri keserdin azıcık.benimde halıda var kızlar dökmüş halı beyaz Oje bordo.öylece duruyor
nerden bildin kız yaşlarını geçmiş mi okudun aklında mı kaldı.sende ben gibi kız oğlan kız sırasından gitmişsin evet çok çocuk güzel ama büyütmesi zor.ben büyüttüm sayılır darısı başına.

Kuzum aklına Ne gelirse koy ben cuma akşamı falafel yaptım onun içinde düşün.

Kuru meyveler de olur normal meyvede biraz 3 e 4 e bölmen gerekebilir.

Bende maydonoz içecektim sabah da bi kaptana sorayım dedim portakal diyetşnde içeyim mi diye Ausencia

Bir de ananas ve kivi de katabilirsin arada çok lezzetli oluyor

kız zaten bu yaz degişterecgmim için çokta dert etmedimm
köşe koltuka lıcam odaya birde minik bir halı
çıktıgı kadar artık

bu arada evinde köşe takımı kulananan tavsiye ediceginzi bişiyler varmı kzılar ?

bugün ıspanak,maydanoz, zencefil, yarım yeşil elma, lilom ve kereviz sapı var menümde :)

evimde köşe takımı var ve çokta kullanışlı gelmiyor artık gözüme,köşe yerine 2 tane 3 lü aldım ama daha gelmediler,köşeden başka şansım yok dersen,tam köşe kısmı 90 derece olan değilde oval (yuvarlak) gelenleri tavsiye ederim

ben enza homeda beğenmiştim bi köşe takımı,birde inegöl mobilyanınkiler çok güzel oluyor ama sen ankaradasın,sitelerde falan çok daha süperleri vardır eminim

İyi ki yazdın Betül dönmene sevindim.ayrıca dün sadece senin yüzünden değil DelyDoly içinde aynı şeyleri söyledi o farkında mı bilmiyorum da yazayım ben açık açık.eğer bu hafta menüleriniz düzgün olmazsa (kilo verip vermemeniz önemli değil,sonuca değil gidiş yolunuza bakılacak)
kaptan bizi bırakacakmış çok üzülmüş.duydun mu deli öğlen yemeğinden önce yazayım dedim.hem akşam kaptanla fotona baktık hala tamam dely olmuş diyemedik en az bi 15-20 daha versen manken olursun

Son düzenleme:
DelyDoly
affına sıgınarak yazıyorum cnm bende fotolarını gördüm ve yanaklar hala dolu ve gözler içinde kaybolmuş
yandan oturdugun bir fotoda kolun beli hala kalı üzmek için söylemiyorum
daha yolun var buna emin ol diye söylüyorum dely ve yaz geliyor artık
bir ay sonra pişman olmayalım elimziden geleni yapalım lütfen

nasıl yani kaptan bizi bırakacakmış şaka mı buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…