dün akşamda ateşlendi kzıım.
ben ateşe karşı değilim.bağışıklığı gelişiyor.sonra bi terledi bi terledi.sabah daha iyiydi şükür.bide soğan kesip koydum başucuna.
bu hafta güzel olacak gibi bi his var içimde belkide odama dolan güneştendir.
Nasıldı mixandgo ile ilk denemeler :)
spor kaptanım,cumartesi pazar spor yokSPOR ÇETELESİ 10.HAFTA
Ausencia 0+10+10
Ahu060812 15+20+0
Sekercikiz 0+?
kelebekolacam 0+5+10
@fatmanurkaya0+15+20
DelyDoly 15+15+0
@ada81 10+20+0
@arselka 10+25+10
[B][USER=366994]@begum750+?
@tuba5210+15+15
Nare83 0+10+0
@cydnz_1 20+15+10
@Dilekiyi 15+15+20[/USER][/B]
mimu88 ortimle gizli stratejik çalışmalar yapıyoruz ortadan kaybolduk bu hafta %4 ile gelmenin çalışmaları içindeyiz şaka şaka ortim neredesin
Gecmis olsun canim..günaydın kızlar mutlu bol eksili haftalar
bynum çok köt krem sürdüm ilaç aldım ve sıcak su torbası ileee oturyorum
Ben bunu yazarken önceki sayfalarda kalmış yazdıkların Yen'i okudum neyse geçmiş olsun bugün daha iyi olur inşalllah
Çıkmaz ben sana deyim küçük bi yer olsaydı boyalı tüyleri keserdin azıcık.benimde halıda var kızlar dökmüş halı beyaz Oje bordo.öylece duruyor
günaydın ablacım nasılsınnnn
ay gezmekten degil cnm ctesi tutulmuştu teee
günaydın cnm geçmiş olsun ,
inş güzel bir hafta olsunn
ay hemde ne sinir kelebe dönemiyorum bile
kas gevşetici içtim
saoll cnm teşekürler
aglama , aglama bizdeee yiycez bigün ödül olarakk
geçmiş olsunn , cnmm bitki çayı iççç
yok ya çıkmadı aseton dagıttı eve gidip spreyy ile deniycemm
nerden bildin kız yaşlarını geçmiş mi okudun aklında mı kaldı.sende ben gibi kız oğlan kız sırasından gitmişsinAminnn amin canım, cümlemizinkini. Büyük kızım 6 yaşında. Oğlum 1 yaşını biraz geçmişti işte hamile kalmışım. Şimdi o 2 yaşında. Bebeğim de kız, 5 aylık =) seninkilerin yaşları 11, 9 ve 5 mi =) çok çocuk muhteşem birşey. Allaha binlerce şükür olsun. Zor ama güzel
Kuzum aklına Ne gelirse koy ben cuma akşamı falafel yaptım onun içinde düşün.ay süperr bi denemelik sebze sıktım güzeldi ama içmeidm kıvama bakmak için
pütür kamıyor katı meyvede sıkmışsın gibi
sonra muzlu,bebe büskivii ballı süt
hindistan cevzili, beyaz çikolatalı sütt
pudra şekeri ve yogurdu karıştıfık çok güzeldii
ay bayıldı çoocuklar vallahii
aklıma şey geldi mimuş, kayısı ve suyu da parçalar dimi bu ?
Kuzumm dışarıdan salata söyleyeceğimm dün geç geldik ancka kendimi haızrladımGünaydın günaydın mutlu haftalar bol eksili cumalar.
DelyDoly napıyon ortim öğlen ne yiycen.evden bişeyler götürebildinmi.
Ben bunu yazarken önceki sayfalarda kalmış yazdıkların Yen'i okudum neyse geçmiş olsun bugün daha iyi olur inşalllahkelebekolacam
Çıkmaz ben sana deyim küçük bi yer olsaydı boyalı tüyleri keserdin azıcık.benimde halıda var kızlar dökmüş halı beyaz Oje bordo.öylece duruyor
nerden bildin kız yaşlarını geçmiş mi okudun aklında mı kaldı.sende ben gibi kız oğlan kız sırasından gitmişsinevet çok çocuk güzel ama büyütmesi zor.ben büyüttüm sayılır darısı başına.
Kuzum aklına Ne gelirse koy ben cuma akşamı falafel yaptım onun içinde düşün.
Kuru meyveler de olur normal meyvede biraz 3 e 4 e bölmen gerekebilir.
Bende maydonoz içecektim sabah da bi kaptana sorayım dedim portakal diyetşnde içeyim mi diyeAusencia
Bir de ananas ve kivi de katabilirsin arada çok lezzetli oluyor
evimde köşe takımı var ve çokta kullanışlı gelmiyor artık gözüme,köşe yerine 2 tane 3 lü aldım ama daha gelmediler,köşeden başka şansım yok dersen,tam köşe kısmı 90 derece olan değilde oval (yuvarlak) gelenleri tavsiye ederimkız zaten bu yaz degişterecgmim için çokta dert etmedimm
köşe koltuka lıcam odaya birde minik bir halı
çıktıgı kadar artık
bu arada evinde köşe takımı kulananan tavsiye ediceginzi bişiyler varmı kzılar ?
İyi ki yazdın Betül dönmene sevindim.ayrıca dün sadece senin yüzünden değilHayirli sabahlar
aksam yedigim naneden kafam epey uctu
Ausu bu denli uzmus olmaktan dolayi cok uzuldum. Ben kendime geleyim diye tokat yemeye hadi listeden cik denmesine hazirdim da, benim yuzumden beni ve grubu kendisi ile tehdit etmesi cok uzdu beni, buna sebep oldugum icin cok uzgunum dostlar. Oncelikle ausumsenden ve tum gruptan ozur dilerim
Aksamo uzuntuyle dedim kalkayim guzel bir sey yapayim, tum yazliklari indirdim. Hepsini tek tek denedim. Iki yazdir uzerime olmayan herseu ve hersey uzerime oluyor. E bu yeme ile olmadi- az daha sabretmem yoluma devam etmem lazim.
sabah 9 da seminerim vardi, ttafikten gec kaldim. Hala otobusteyim, resmen 45 dk gecikmeli baslayacagim. Bu esnada gruba yazayim dedim, Bir saattr tel ile mucadele ediyorum yazabilmek icin. Kk sayfasi kebdini otomatik yenileyip duruyor. Telefonumda devamli donma halinde.
Oooo tebrikler ortim süperKuzumm dışarıdan salata söyleyeceğimm dün geç geldik ancka kendimi haızrladımhayalet gibiyimmm
İyi ki yazdın Betül dönmene sevindim.ayrıca dün sadece senin yüzünden değil @DelyDoly içinde aynı şeyleri söyledi o farkında mı bilmiyorum da yazayım ben açık açık.eğer bu hafta menüleriniz düzgün olmazsa (kilo verip vermemeniz önemli değil,sonuca değil gidiş yolunuza bakılacak)
kaptan bizi bırakacakmış çok üzülmüş.duydun mu deli öğlen yemeğinden önce yazayım dedim.hem akşam kaptanla fotona baktık hala tamam dely olmuş diyemedik en az bi 15-20 daha versen manken olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?