Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begüm bende kararsızım ama oda dikdörtgen ve bi köşe takımı çok iyi olur
sag taraf kapanıp odanın bir köşesi ferah kalır diye dşünüyrum

begüm bende kararsızım ama oda dikdörtgen ve bi köşe takımı çok iyi olur
sag taraf kapanıp odanın bir köşesi ferah kalır diye dşünüyrum

benim salonda dikdörtgen ve küçük, bende ilk yanıldım köşe aldım,denemek için köşeyi 2 parçaya ayırdım(ayrılma noktasından tabi,yoksam ki balta vurmadım),odada değişik versiyonlar denedim,baktım 2 tane 3 lü koltuğu kaldırıyor bende gittim 2 tane 3 lü aldım

Dimi kız ay biraz uzun uyusun habire kontrol ediorum

Ahu060812 kuzucum nickinden tahmin ettim. Tutturmuşum :) senin en küçük 5 miş ya. Maşallah büyümüşler. 4 yaştan sonrası baya kolaylıyor. Tabi okul stresleri vs oluyor o vakitte. Allah yokluklarını göstermesin emanetlerimizin
Gunaydin kizlarr

Gecmis olsun canim..

N Neshve hosgeldin bu nicki hatirliyorum daha once takimda yarismistin degil mi??
Evet Hülya abla takımdaydım nickim böyle değildi ama yine üzümlü idi. Ordan hatırlamışsındır

Günaydın kız ver çabuk haftasonunun raporunu.

Dün Betül ün uzun ilk mesajından sonrasını oku geçmişten
Begumum benim yazacağım ı yazmış amaninnnn ben dün anlamamisim demek . Kaptan bizj birakirssa ben de Betis gibim kafayı siyirip yerim herhal

Gecmis olsun canim, insallah bugun altlatir. Koca bir mahcubiyetle ben de bu haftanin guzel olmasini diliyorum. Bu dort gunden umutluyum.

Mekana ulastim ki benim yerime baska bir hoca koymuslar. Ben de 10:30 da girecegim. 7:30 dan beri yoldaydim, ayaklarim usuttu galiba, inanilmaz bir karin agrim var, hemen gecsin diye agri kesici attim.

Ben kose kullaniyorum cokta memnunuz bir tarafina esim oburune oglanla ben uzaniyoruz cok rahat..

Kolay gelsin geçmiş olsun betilim

geçmiş olsun canım,sıcak tutu kendini dikkat et aman aman,ayaktan hemen üşütüveriyo insan

Üzüm spor listesinin ilk hafta denemesi var düZenli spor bildir Cuma'ya Yeni listedesin inşallah

Ayyy ne güzel ozeniyorum vala çok çocuk güzel ama zor. Ben zayflayinca 2. Den vazgeçiom sanki

Ben kose kullaniyorum cokta memnunuz bir tarafina esim oburune oglanla ben uzaniyoruz cok rahat..

ayyy ne güzel işte bende böyle planlamıştımm

benim koltık takımım var şimdi oday çok daraltıyor
onlarında ahşaplarını beyaza boyatıcam , mavi renge kaplatıp balkonda kullancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…