evimde köşe takımı var ve çokta kullanışlı gelmiyor artık gözüme,köşe yerine 2 tane 3 lü aldım ama daha gelmediler,köşeden başka şansım yok dersen,tam köşe kısmı 90 derece olan değilde oval (yuvarlak) gelenleri tavsiye ederim
ben enza homeda beğenmiştim bi köşe takımı,birde inegöl mobilyanınkiler çok güzel oluyor ama sen ankaradasın,sitelerde falan çok daha süperleri vardır eminim
Günaydın kız ver çabuk haftasonunun raporunu.Günaydınnnnnnn güzel takımımın güzel hanımları ve sevgili ortim sherry
Dün Betül ün uzun ilk mesajından sonrasını oku geçmiştennasıl yani kaptan bizi bırakacakmışşaka mı buu
begüm bende kararsızım ama oda dikdörtgen ve bi köşe takımı çok iyi olur
sag taraf kapanıp odanın bir köşesi ferah kalır diye dşünüyrum
Dimi kız ay biraz uzun uyusun habire kontrol ediorumBiraz ağlamasalar şaşırıp, birşey mi oldu diye bakıyorum ben de
Ablacım iyi ki buradasın. Senin azmin beni de azimlendiriyor. Olsun öyle dalgalanmalar olabiliyor. Geri dönmüşsün ya sen de en yakın zamanda ulaşırsın inşallah hedefine. Hatta beraber ulaşırız inşallah çünkü yakın kilolardayız artıkın =)
Evet Hülya abla takımdaydım nickim böyle değildi ama yine üzümlü idi. Ordan hatırlamışsındır
Begumum benim yazacağım ı yazmış amaninnnn ben dün anlamamisim demek . Kaptan bizj birakirssa ben de Betis gibim kafayı siyirip yerim herhalGünaydın kız ver çabuk haftasonunun raporunu.
Dün Betül ün uzun ilk mesajından sonrasını oku geçmişten
Gecmis olsun canim, insallah bugun altlatir. Koca bir mahcubiyetle ben de bu haftanin guzel olmasini diliyorum. Bu dort gunden umutluyum.dün akşamda ateşlendi kzıım.
ben ateşe karşı değilim.bağışıklığı gelişiyor.sonra bi terledi bi terledi.sabah daha iyiydi şükür.bide soğan kesip koydum başucuna.
bu hafta güzel olacak gibi bi his var içimde belkide odama dolan güneştendir.
Ben kose kullaniyorum cokta memnunuz bir tarafina esim oburune oglanla ben uzaniyoruz cok rahat..kız zaten bu yaz degişterecgmim için çokta dert etmedimm
köşe koltuka lıcam odaya birde minik bir halı
çıktıgı kadar artık
bu arada evinde köşe takımı kulananan tavsiye ediceginzi bişiyler varmı kzılar ?
Kolay gelsin geçmiş olsun betilimGecmis olsun canim, insallah bugun altlatir. Koca bir mahcubiyetle ben de bu haftanin guzel olmasini diliyorum. Bu dort gunden umutluyum.
Mekana ulastim ki benim yerime baska bir hoca koymuslar. Ben de 10:30 da girecegim. 7:30 dan beri yoldaydim, ayaklarim usuttu galiba, inanilmaz bir karin agrim var, hemen gecsin diye agri kesici attim.
geçmiş olsun canım,sıcak tutu kendini dikkat et aman aman,ayaktan hemen üşütüveriyo insanGecmis olsun canim, insallah bugun altlatir. Koca bir mahcubiyetle ben de bu haftanin guzel olmasini diliyorum. Bu dort gunden umutluyum.
Mekana ulastim ki benim yerime baska bir hoca koymuslar. Ben de 10:30 da girecegim. 7:30 dan beri yoldaydim, ayaklarim usuttu galiba, inanilmaz bir karin agrim var, hemen gecsin diye agri kesici attim.
Üzüm spor listesinin ilk hafta denemesi var düZenli spor bildir Cuma'ya Yeni listedesin inşallahAhu060812 kuzucum nickinden tahmin ettim. Tutturmuşum :) senin en küçük 5 miş ya. Maşallah büyümüşler. 4 yaştan sonrası baya kolaylıyor. Tabi okul stresleri vs oluyor o vakitte. Allah yokluklarını göstermesin emanetlerimizin
Evet Hülya abla takımdaydım nickim böyle değildi ama yine üzümlü idi. Ordan hatırlamışsındır
Sen iyi alistin birinci olmaya..bu haftaki yazini hazirla simdidenPazartesiye eksi ile başladım vesselam
Ayyy ne güzel ozeniyorum vala çok çocuk güzel ama zor. Ben zayflayinca 2. Den vazgeçiom sankiBen bunu yazarken önceki sayfalarda kalmış yazdıkların Yen'i okudum neyse geçmiş olsun bugün daha iyi olur inşalllah @kelebekolacam
Çıkmaz ben sana deyim küçük bi yer olsaydı boyalı tüyleri keserdin azıcık.benimde halıda var kızlar dökmüş halı beyaz Oje bordo.öylece duruyor
nerden bildin kız yaşlarını geçmiş mi okudun aklında mı kaldı.sende ben gibi kız oğlan kız sırasından gitmişsinevet çok çocuk güzel ama büyütmesi zor.ben büyüttüm sayılır darısı başına.
Ben kose kullaniyorum cokta memnunuz bir tarafina esim oburune oglanla ben uzaniyoruz cok rahat..
Ay o hedef biraz zor da. Su ahumm demişti yanlış hatirlamiyorsam öyle birinci olan ikinci hafta düşüş yasio die. Onun olmamasi lazimSen iyi alistin birinci olmaya..bu haftaki yazini hazirla simdiden
Menüyü kesss. Masummm gi tam gaz devam. Bu hafta bomba gibi fark yaratenbugün ıspanak,maydanoz, zencefil, yarım yeşil elma, lilom ve kereviz sapı var menümde :)
Delyy m dışarda ki salata ya bol yağ dokmesinler . Aklında olsunKuzumm dışarıdan salata söyleyeceğimm dün geç geldik ancka kendimi haızrladımhayalet gibiyimmm
Hosgeldin canımYok canım bitt sayılır bu döneme tek dersim kaldı onu da verirsen mezunun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?