selam kızlaar..... dünden beri uğrayamadım....
dün eşim zorla feshane ye götürdü ordulular haftası varmış...biraz tartışmıştık ben de sinirden hiçbi şey yemedim köfte ekmek aldı ben içinden 1 köfte yedim yarımdan az mısır yedim...
bugünde sabah kahvaltıya misafir çağırdı beni sinir etmek için ev aldı başını gidiyo valla....
selam kızlaar..... dünden beri uğrayamadım....
dün eşim zorla feshane ye götürdü ordulular haftası varmış...biraz tartışmıştık ben de sinirden hiçbi şey yemedim köfte ekmek aldı ben içinden 1 köfte yedim yarımdan az mısır yedim...
bugünde sabah kahvaltıya misafir çağırdı beni sinir etmek için ev aldı başını gidiyo valla....
ulassanda gitme canim sensiz olmaz meyve gibi sohbete gel en azindan
milleti kiskirtin yesin bu mertebede bana nasip olsun kiz
valla ruyada degilde esim evde olunca kendimi yemekten alamiyorumo yiyor banada yediriyor keratabenimde canima minnet tabi
nbr azericim
s.a kizlar ben geldim yupiiiii burasi kisisel alanim oldu kimseler yok yasasin durun bi apaci dansi yapayim bari kimse yokken
günaydınnnnnnnnnnnnn
eee anlatın bakalım neler yaptınız haftasonu nasıl gecti 2 günn
ben cumartesi yattım pazar carsıya gittim kendime desenli corap aldım ama yanlıs almısım kahverengi cıktı şaş benöyle işte son hız yedim içtimm yine costumm ama bu gün diyete basladım 60 olmadan bu duruma dur demem lazımmm
evet canım maalesef öyle....erkeklere eşini kırmak kolay geliyor...ah bu erkekler incelikten anlamadi gitti kiriyorlar sonra duzeltecem diye daha beter berbat ediyorlar:))
eşim ordu lu canım...saferancım sen ordulumusun cnm
canın sağolsun ...bu günden sonra yemezsin olur...gitmeeeeeeem ben burdayim.
bende bugün esimin isyerine gittim cocuklarla.tutamadim kendimi,reglim zaten,canim cok tatli istiyordu.1 sekerpare 1 baklava yedim
ohhhhh sefam olsun.valla yoksa öleceydim yavvvv
günaydınnnnnnnn
offf ya bende full yedim hafta sonu ama sabah startımı verdim bu haftada kilocukları veririz inşallahhh
iyi akşamlar..
kırmızııı nasılsın?? bir tek sen kalmışsın bu saatte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?