Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ah bu erkekler incelikten anlamadi gitti kiriyorlar sonra duzeltecem diye daha beter berbat ediyorlar:))

saferancım sen ordulumusun cnm

gitmeeeeeeem ben burdayim.
bende bugün esimin isyerine gittim cocuklarla.tutamadim kendimi,reglim zaten,canim cok tatli istiyordu.1 sekerpare 1 baklava yedim

ohhhhh sefam olsun.valla yoksa öleceydim yavvvv

Son düzenleme:
s.a kizlar ben geldim yupiiiii burasi kisisel alanim oldu kimseler yok yasasin durun bi apaci dansi yapayim bari kimse yokken

haftasonları pek bir boş oluyor topik.. valla ben de ancak akşam girebiliyorum maalesef.. bugün yine sabahtan akşama kadar dışardaydık.. eve geldikten sonra yemek, banyo, ütü v.s. derken ancak oturdum yerime.. bacaklarım ağrımış, ben de yatıyorum...
iyi geceler hepinize...

inşallah bu hafta çok güzel olur, hepimiz zayıflayıp yine birinci oluruz..

günaydınnnnnnnnnnnnn

eee anlatın bakalım neler yaptınız haftasonu nasıl gecti 2 günn

ben cumartesi yattım pazar carsıya gittim kendime desenli corap aldım ama yanlıs almısım kahverengi cıktı şaş ben öyle işte son hız yedim içtimm yine costumm ama bu gün diyete basladım 60 olmadan bu duruma dur demem lazımmm

günaydınnnnnnnn

offf ya bende full yedim hafta sonu ama sabah startımı verdim bu haftada kilocukları veririz inşallahhh

ah bu erkekler incelikten anlamadi gitti kiriyorlar sonra duzeltecem diye daha beter berbat ediyorlar:))
evet canım maalesef öyle....erkeklere eşini kırmak kolay geliyor...
saferancım sen ordulumusun cnm
eşim ordu lu canım...
gitmeeeeeeem ben burdayim.
bende bugün esimin isyerine gittim cocuklarla.tutamadim kendimi,reglim zaten,canim cok tatli istiyordu.1 sekerpare 1 baklava yedim

ohhhhh sefam olsun.valla yoksa öleceydim yavvvv
canın sağolsun ...bu günden sonra yemezsin olur...
günaydınnnnnnnn

offf ya bende full yedim hafta sonu ama sabah startımı verdim bu haftada kilocukları veririz inşallahhh

afiyet olsuuun....artık yemiyoruuuz ama...

iyi akşamlar..

kırmızııı nasılsın?? bir tek sen kalmışsın bu saatte..

evet canim tek biz vardik, ama bende ciktim hemen

saferancim sanada gunaydin tatlim, nasilsin?

ben malesef bugun agresifim kizlar...cumagunu gece 4tte yattim, kucuk hanimefendi diye bir dizi varya trt1de onun bolumlerine baktim nette..sabahta erkenden kalkmak zorundaydim kardesim yuzmeye gitti, sonra alisveristi derken annemler dugune gitti ben kardesimle evde kaldim onunla ilgilendim..annemleri bekledim gec geldiler.sonra dugunde olanlari konus derken vakit gecti..birde dugunde kadinin teki yarin size gelecegiz demis, ben yine sabahin korunde kalktim birseyler hazirlamak icin, anneme 2de geliriz demisler..yani yine uykusuz kaldim, onlarda keyiflerine gore 4te geldilerbosuna erken kalktim,sonra aksam isyerinden tel. geldi bugun sabah calisacak kisi hastalanmis guya...birini bulana kadar sabahci olabilirmiyim diye..ilk reddettim cunku uyumak istiyordum ama kimseyi bulamayinca yine bana kaldi...ve ben cokkk agresifimmmm..kimse bana haftasonu cozuttugunu soylemesin furarim vallahi...sinirlerim tepemdeeee:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…