ulen gelen kaciyor gelen kaciyor, cokmu sert ciktim yoksa:26::26: altta adini gordugum arkasina bakmadan kaciyor
kizlar buarada hepinizden ozur diliyorum, olculeri hala ekleyemedim buraya...iki haftadir malesef cok yogundum...ama cuma gunu kesin eklicemmm
kız gelin olasıca herkesi saydın şurda ablam duruyo demedinsakin ol kahveni çayını iç kendine gel artıyız emme artıda kalacazz demek deil bu hafta bişey deniycem akşam başlıycam sonuçu merak ediyorum:26:
günaydın kızlar, dün biraz kaçırdım ama bu hafta yine bomba gibi olucam...
kiz meyvee, sen tam dayakliksin ha....sen boyle gidersen almam seni ama takima soylimgülümmmmm
afiyet olsun meyvem,,, ye ye..hatta birkac tane daha ye..zorunu cekecek sensin vallaha..benim koca popom eridiginde sen hala koca poponu eritmekle meskul kalacaksin:82:
ben yaptım bi kaç defa bundan çok güzel oluyor çocuklar sevmediler allahtan yoksa hep isterler
afiyet olsun meyvem,,, ye ye..hatta birkac tane daha ye..zorunu cekecek sensin vallaha..benim koca popom eridiginde sen hala koca poponu eritmekle meskul kalacaksin:82:
ben yaptım bi kaç defa bundan çok güzel oluyor çocuklar sevmediler allahtan yoksa hep isterler
kız sen çizelgeni niye değiştirmiyorsungazetede ne okudummmmm senin çagatay evini değiştirmiş nedeninide 100 kadar kız evime geldi demiş yoksa sende mi vardın doğru söyleee
vallahi oyle oldu galiba meyvem...haftasonu kacamak yapan ugrayamiyor topige..gülüm sen ve ben varız takım kactı senin asabiyetinden ama ben burdayımmm
senin her halini cekebilirimmmm
ii davran bana öna göree
canim laptopa gecmeye firsatim olmuyor evde ondan unutuyorum ama aksama yapim artik...suan dah assagilardayimben yaptım bi kaç defa bundan çok güzel oluyor çocuklar sevmediler allahtan yoksa hep isterler
kız sen çizelgeni niye değiştirmiyorsungazetede ne okudummmmm senin çagatay evini değiştirmiş nedeninide 100 kadar kız evime geldi demiş yoksa sende mi vardın doğru söyleee
canım canım canım canım canımmmm
gülüm benim bende sebi cok seviomm
ben geldim:18::18::18::18::18::18:
Slm kızlar bol kaçamaklı bir haftasonundan sonra nasılsınız bakiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?