Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ulen gelen kaciyor gelen kaciyor, cokmu sert ciktim yoksa:26::26: altta adini gordugum arkasina bakmadan kaciyor

kizlar buarada hepinizden ozur diliyorum, olculeri hala ekleyemedim buraya...iki haftadir malesef cok yogundum...ama cuma gunu kesin eklicemmm

kız gelin olasıca herkesi saydın şurda ablam duruyo demedin sakin ol kahveni çayını iç kendine gel artıyız emme artıda kalacazz demek deil bu hafta bişey deniycem akşam başlıycam sonuçu merak ediyorum:26:

oy oy oy neguzel beddua o oyle doga ablacimsen hep oyle beddualar et bana, hem vallahi seni gormedim....gorsem sana selam vermezmiyimmmmm

günaydın kızlar, dün biraz kaçırdım ama bu hafta yine bomba gibi olucam...
ahanda birini yakaladim, ama sansin var cemre, isyerinde birkac kisiye patladim bile, biraz sakinlestim anlican....emmeeeee sen beni katilmi edeceksin, tam neguzel kilo verdin derken, bir bozum de seni butun takimlara rezil ederim rezil olmak istemeyen tutsun bogazini
kiz meyvee, sen tam dayakliksin ha....sen boyle gidersen almam seni ama takima soylim ya kilo verirsin yada bizden mahrum kalirsin

Son düzenleme:
afiyet olsun meyvem,,, ye ye..hatta birkac tane daha ye..zorunu cekecek sensin vallaha..benim koca popom eridiginde sen hala koca poponu eritmekle meskul kalacaksin:82:

tamam tamam diyete baslıyorum hem 1.5 suyum bitmek üzere..
7 mayısda 54 ü görmem lazımm.. :18::18::18:
arkadasımın düğünü var ozamna kadar sürekli acil durum planında diyet yapıcammm

gülüm sen ve ben varız takım kactı senin asabiyetinden ama ben burdayımmm
senin her halini cekebilirimmmm
ii davran bana öna göree

ben yaptım bi kaç defa bundan çok güzel oluyor çocuklar sevmediler allahtan yoksa hep isterler
afiyet olsun meyvem,,, ye ye..hatta birkac tane daha ye..zorunu cekecek sensin vallaha..benim koca popom eridiginde sen hala koca poponu eritmekle meskul kalacaksin:82:

kız sen çizelgeni niye değiştirmiyorsun gazetede ne okudummmmm senin çagatay evini değiştirmiş nedeninide 100 kadar kız evime geldi demişyoksa sende mi vardın doğru söyleee

bencede cok güzelll

kesin vardır kesin gizli gizli geliyor cağtayının yanına ama bize uğramıyorr bak işin aslı ortaya cıkınca kactıı

Son düzenleme:
gülüm sen ve ben varız takım kactı senin asabiyetinden ama ben burdayımmm
senin her halini cekebilirimmmm
ii davran bana öna göree
vallahi oyle oldu galiba meyvem...haftasonu kacamak yapan ugrayamiyor topige.. ben hepinize iyi davraniyorum meyvemmmmm...hepimizinde bu pis kilolardan kurtulmasini istiyorummmm...hepinizide ayri ayri cokkk seviyorum..sabah biraz asabi birazcikda agresiftim canim...ama gecti gecti
canim laptopa gecmeye firsatim olmuyor evde ondan unutuyorum ama aksama yapim artik...suan dah assagilardayim hem hangi gazeteymis o...hangi kizlar gitmis..ben gidemedim...evini bilsem gierdim ha,,,sonra gazeteye cikardi, cagatay ulusoy yazlik evinde tecavuze ugradi:78::78:ama napim kizlar, cocukta insani gunaha sokturacak tip var..Allahtan aramizda 3600km var..yok neler olabilecegini ben bile dusunemiyorum

kesin vardır kesin gizli gizli geliyor cağtayının yanına ama bize uğramıyorr bak işin aslı ortaya cıkınca kactıı [/COLOR][/B][/QUOTE]

kiz meyvem....keske olsa..utanmamda vallahi :78: oldum bittim vallahi cagatay icin

Slm kızlar bol kaçamaklı bir haftasonundan sonra nasılsınız bakiimm

aha bir koca popo sevdalisi daha cikti..slm ceyce...sende kacirmasaydin sasardim zaten..sizin pek zayiflamaya niyetiniz yok anlasilanama ben zayiflayinca haftasonlari kacirdiginiz icin cokkkk pisman olacaksiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…