Oylede haklisin millet bi ekmegi birakip kilo verenleri okudukca deliriyorum valla...dogru gelunlik yok bari nisanda 68 görem kizimin dogum gununde elbiselerimi giyip guzel goruneyim..ada81 Zaman geçiyo canım.damlaya damlaya gol olur.acelemiz yok gelinlik giymiycez.sikma canını.doyuyoruz çok şükür aç açık değiliz.sabredecez.yanliz değilsin.
Sen zaten güzelsin. Güzelliğine güzellik katacaksın .Oylede haklisin millet bi ekmegi birakip kilo verenleri okudukca deliriyorum valla...dogru gelunlik yok bari nisanda 68 görem kizimin dogum gununde elbiselerimi giyip guzel goruneyim..
He hee 79 eve geldim tartıldım naaaa dedi tartı oysaki herkese fotoyu göndermiştimDileğini gördüm bende aynı şeyi geçirdim aklımdan .
Eeeeee ama artık 2 dlm ekmek çok be gülüm , 79 diyorum 79 huuuu ...geldi işte
Evet canım başlarda açlıktan baş ağrısı oluyo hepimize oldu hele 4 günlük yaparken.aslında açlık yaşarken baş ağrısı olursa vücutta toksin çok demek oluyomuşAusencia Uyardığın iyi oldu kaptanım. O zaman ekmek yemeyeceğim zaman yumurtayı 2, ekmek yersem de tek yemeye çalışayım inşallah. Akşam da dediğim gibi çorba salata yedim. Yürüyüş yapmadım, yapamayacağm Ahu Ahu060812 Eşimin işi vardı, çıktı. Çocukları ona bırakıp çıkacaktım ben. Gerçi başım, boynum, kolum, kısacası her yerim çok ağrıyor :) diyete yeni girdiğimden mi acaba bu baş ağrısı bilemedim
Sagol canim benim o senin kalbinin güzelliğiSen zaten güzelsin. Güzelliğine güzellik katacaksın .
Ne yapalım herkesin nasibi farklı şeyler de.bizde sabredecez.illlaki bu şeyler olur.
Açım galiba doğru yoldayim
Biz zor veriyoruz ya kıymetini bilicez demek oluyo bu.ne emeklerle verdik deyip almiycaz bogazimixi tutucaz.Sagol canim benim o senin kalbinin güzelliğievet sabir yeter ki gitsin....suan mini bisiklet ceviriyorum spor spordur
Diyorum ki iyikide diyete baslamisim yoksa obez olurdum bu meta ileBiz zor veriyoruz ya kıymetini bilicez demek oluyo bu.ne emeklerle verdik deyip almiycaz bogazimixi tutucaz.
Sağol ortimmÇok güzel menu ortim
Açken leptin hormonu salgilaniyör yemekten 4 saat sonra yani. Ve vücut yağdan yakmaya basliormus. Karatay başkan der..Açım galiba doğru yoldayim
Iyi geceler kızlar ve kadar çok birikmiş ki geçmiş kendimi çok iyi hissetmiyordum başım çok ağrıyordu sonrasında da misafir geldi anca ugrayabildim
Bugün ki menum
Sabah 2 dilim tb ekmeği ile tost yanında marul roka yedim
Ara Türk Kahvesi sade
Öğle 2kepce mercimek çorbası bir tabak Yoğurtlu ıspanak
Ara 1bardak ayran birkaç leblebi
Aksam beyaz peynirli salata
Su 2,5
Spor 30 dk yürüyüşbegum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?