Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada81 Zaman geçiyo canım.damlaya damlaya gol olur.acelemiz yok gelinlik giymiycez.sikma canını.doyuyoruz çok şükür aç açık değiliz.sabredecez.yanliz değilsin.
Oylede haklisin millet bi ekmegi birakip kilo verenleri okudukca deliriyorum valla...dogru gelunlik yok bari nisanda 68 görem kizimin dogum gununde elbiselerimi giyip guzel goruneyim..

Oylede haklisin millet bi ekmegi birakip kilo verenleri okudukca deliriyorum valla...dogru gelunlik yok bari nisanda 68 görem kizimin dogum gununde elbiselerimi giyip guzel goruneyim..
Sen zaten güzelsin. Güzelliğine güzellik katacaksın .
Ne yapalım herkesin nasibi farklı şeyler de.bizde sabredecez.illlaki bu şeyler olur.

İyi akşamlar kızlar bi pazartesi gaZisi de ben. Menümü vereyim
Sabah 1 i elma sirkeli 2 bardak su

Kahvaltı peynir haşlanmış yumurta zeytin 1 tatlı kaşığı bal 2 ceviz 4 badem

ARA sade Türk kahvesi

Öğlen 1 kase mercimek çorbası İslim kebabı (sadece 2 köfte)salata

ARA Yeşilçay

Akşam saat 8 buçukta eve geldiğim içşn o o saatten sonra yemek istemedim 1 kase yoğurt yanında 5 badem yedim

Su 3 litre

Spor üşenmezsem şimdi kalkıp ip atlayıp bel hareketi yapıcam

Dileğini gördüm bende aynı şeyi geçirdim aklımdan .
Eeeeee ama artık 2 dlm ekmek çok be gülüm , 79 diyorum 79 huuuu ...geldi işte
He hee 79 eve geldim tartıldım naaaa dedi tartı oysaki herkese fotoyu göndermiştim
Tozzz pembeeee hayallerim vardı pembesi gitti tozu kaldı
Evet canım başlarda açlıktan baş ağrısı oluyo hepimize oldu hele 4 günlük yaparken.aslında açlık yaşarken baş ağrısı olursa vücutta toksin çok demek oluyomuş

Sen zaten güzelsin. Güzelliğine güzellik katacaksın .
Ne yapalım herkesin nasibi farklı şeyler de.bizde sabredecez.illlaki bu şeyler olur.
Sagol canim benim o senin kalbinin güzelliği evet sabir yeter ki gitsin....suan mini bisiklet ceviriyorum spor spordur

Sagol canim benim o senin kalbinin güzelliği evet sabir yeter ki gitsin....suan mini bisiklet ceviriyorum spor spordur
Biz zor veriyoruz ya kıymetini bilicez demek oluyo bu.ne emeklerle verdik deyip almiycaz bogazimixi tutucaz.

Menu yazam artık fırsat bulamadım yahu
Sabah ilik limonlu su 1 dilim peynir 1 zeytin
Öğle
3 yeşil zeytin
Salata (roka havuç turp domates maydanoz)
3 dilim Beyaz peynir 1 yemek kaşığı lor biraz da krem peynir
1 buçuk haslamà yagsz yumurta

Akşam
1orta boy haslama pattis
1 tavuk but büyükçe. Bİ parca da beyazindan
YArım karnıyarık salata ayran.

Su 3 lt olur
Çay 1 incir 3 kurukayisi
Spor Çok hareketli gecmedi .. @fatmanurkaya Ausencia

Iyi geceler kızlar ve kadar çok birikmiş ki geçmiş kendimi çok iyi hissetmiyordum başım çok ağrıyordu sonrasında da misafir geldi anca ugrayabildim
Bugün ki menum
Sabah 2 dilim tb ekmeği ile tost yanında marul roka yedim
Ara Türk Kahvesi sade
Öğle 2kepce mercimek çorbası bir tabak Yoğurtlu ıspanak
Ara 1bardak ayran birkaç leblebi
Aksam beyaz peynirli salata
Su 2,5
Spor 30 dk yürüyüş begum75

Ausencia Ahu060812 etiketlemeyi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…