Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşamın ne guzel hafif mis

Ortim menun gayet güzel, akşamida hafif atlatmissin , sporunuda yapmışsın brovo

Haklsın ya kaptanim ne bilim bazen öyle bi hissizlik oluo.ekmek cikilata yemek gecio şu saftirik aklımdan. Ama dedgn doğru .vercem hemmen şu 4 kiloyu dà alıcam anahtarini tombis vucudumun

Ausencia canım geçmiş olsun ben de ilkokuldayim bazen öyle şeyler yapiyorlarki küçük olduklarına inanamıyorum benimde yoğun bir günümde okumaya çalıştım bugün dikkat ettim
Harika bi kaptansin listede olmayanlarla da gerçekten çok ilgileniyorsun ben çok çekinerek gelmiştim iyi ki gelmişim sonuçta iyi olur insallah

Aynen
4 günlük derken canım? Hım inşallah geçer ya, kolum da uyuştu. Çok fena ağrıyor
Aynen :)

Ayy sorma bezzz derdi bizi gerdi çok şükür ama

Ben yaptırdım canım para tuzağı bence
Pamukum sadece kavitasyon değil 3 tane daha şey var pasif jimnastik falan..toplam 45 seans 2,5 ay sürecekmiş..haaa birde 1800 tl lik paketi 40 tl (fırsat sitesinden ve çok nezih bir yer)ye alacağım hani faydası olmasa da üzülmem..

Canim geçmiş olsun ay bir sn önce çıksın artık kuzucugun dişi pişik için biz her türlü şeyi denedik oğlumun cildi çok hassasti canım marka yazmakta sakinca varmı bilmiyorum Seba ile başlayan markanın pişik tedavi edici kremi var çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…