Akşamın ne guzel hafif misIyi geceler kızlar ve kadar çok birikmiş ki geçmiş kendimi çok iyi hissetmiyordum başım çok ağrıyordu sonrasında da misafir geldi anca ugrayabildim
Bugün ki menum
Sabah 2 dilim tb ekmeği ile tost yanında marul roka yedim
Ara Türk Kahvesi sade
Öğle 2kepce mercimek çorbası bir tabak Yoğurtlu ıspanak
Ara 1bardak ayran birkaç leblebi
Aksam beyaz peynirli salata
Su 2,5
Spor 30 dk yürüyüşbegum75
Ortim menun gayet güzel, akşamida hafif atlatmissin , sporunuda yapmışsın brovoIyi geceler kızlar ve kadar çok birikmiş ki geçmiş kendimi çok iyi hissetmiyordum başım çok ağrıyordu sonrasında da misafir geldi anca ugrayabildim
Bugün ki menum
Sabah 2 dilim tb ekmeği ile tost yanında marul roka yedim
Ara Türk Kahvesi sade
Öğle 2kepce mercimek çorbası bir tabak Yoğurtlu ıspanak
Ara 1bardak ayran birkaç leblebi
Aksam beyaz peynirli salata
Su 2,5
Spor 30 dk yürüyüşbegum75
Keşke benim olsaaaaaSağol ortimm
Spor kaptanım 30 dakika eliptik yaptım,25 dakika Michael jillian level1 yaptım,5 dakika da bacak egzersizi yaptım toplam 60 dakika
Olur vorones sende plan yap spora başlaKeşke benim olsaaaaa
Haklsın ya kaptanim ne bilim bazen öyle bi hissizlik oluo.ekmek cikilata yemek gecio şu saftirik aklımdan. Ama dedgn doğru .vercem hemmen şu 4 kiloyu dà alıcam anahtarini tombis vucudumunGeldimmmmm ...
Bugün okulda işim uzun sürdü.
Cuma günü olan kaza kaza değilmiş , bildiğin şiddet .
Okulda bir aus terörü estirdim geldim , öğretmen benden dertli ... Kadın ne yapsın ?
Zarta zurta okulda soluğu alan bir veli değilim ama sırf gücü yetmediği için bir arkadaşını kafasını patlatacak kadar sıkıştırıp şiddet uygulayan çocuğa da ... çocuktur yapar diyemedim .
Bacakları tekme moru yusufun hep , sadece kafa çarpmada değil yani ...
Hafta sonundan beri biraz da onun gerginliği vardı üzerimde ... Bugün bir nebze attım içimden .
Rabbim evlatlarımızı korusun ....
Bir günlük uslu kız olmak yetmez .
Artık her gün 3 öğün diyet menüsü yazıyorsun dely .
Öyle inceldim havalarına hiiiiiiiç girme . Takımdan mezun olma hedefin 75 , %80 i tutturunca mezun oluyorsun . 105.8 ile başlamışsın ... 81 olunca istersen mezun olur , daha rahat devam edersin . Ama o 6.5 kiloyu verene kadar haftada 1 kg . bekliyorum artık . Lamı cimi yok .
Kal burda .... Ben liste dışında olanlarla da yeteri kadar ilgilendiğimi düşünüyorum .
Liste senin motivasyonun da önemli değilse , 7.takımdan kopma derim ben .
Hem belli olmaz ... mezunlar olacak vs ..
Bence ilk sayfadaki formu doldur yolla bana ve buraya ... ve bugünden itibaren menülerini yazmaya başla.
Bende sana hoş geldin diyeyim
Geçmiş olsun çok tuba ..
Bence eşinle konuş ve bu misafir işine bir son verin .
Yavaştan mod düşme mi ?
O da ne ?
Ben bilmiyorum öyle bir şey .
Şu orti yarışı bitene kadar mezun olacaksın neredeyse kuzum ?
Ne mod düşmesi ?
Hadi seni bekliyorum bak , beraber koruma yapacağız
Özledik valla pamuğum , çiftlikten sonra ..o bu derken ... çokta sohbet edemedik .
Yarın kavuşma zamanı desene
Ben sana diyeyim adam baktı şeri çoştu , duracağı da yok . Acil önlem paketine geçti
Yaa pert olur hasta olurum ben yapamam. .yazın nasipse yapiyim ya da nisan da falanOlur vorones sende plan yap spora başla
Çok güzel ortim HarikasınSağol ortimm
Spor kaptanım 30 dakika eliptik yaptım,25 dakika Michael jillian level1 yaptım,5 dakika da bacak egzersizi yaptım toplam 60 dakika
Evet şükür en gec 4 10 da evde oluyorm. .bu büyük avantaj. Akşam yemeği çok geç é kalmıo. SEN KACTA EVDE Oluyor sunay ne güzel ya erkenden evdesinnn
Akşamın ne guzel hafif mis
Sağolun kızlar ama çoook açımOrtim menun gayet güzel, akşamida hafif atlatmissin , sporunuda yapmışsın brovo
4 günlük derken canım? Hım inşallah geçer ya, kolum da uyuştu. Çok fena ağrıyorHe hee 79 eve geldim tartıldım naaaa dedi tartı oysaki herkese fotoyu göndermiştim
Tozzz pembeeee hayallerim vardı pembesi gitti tozu kaldı
Evet canım başlarda açlıktan baş ağrısı oluyo hepimize oldu hele 4 günlük yaparken.aslında açlık yaşarken baş ağrısı olursa vücutta toksin çok demek oluyomuş
Aynen :)Ausencia canım geçmiş olsun ben de ilkokuldayim bazen öyle şeyler yapiyorlarki küçük olduklarına inanamıyorum benimde yoğun bir günümde okumaya çalıştım bugün dikkat ettim
Harika bi kaptansin listede olmayanlarla da gerçekten çok ilgileniyorsun ben çok çekinerek gelmiştim iyi ki gelmişim sonuçta iyi olur insallah
Ayy sorma bezzz derdi bizi gerdiOyyy viiyy ( vorones mode on)
Bezimiz bitmis, ece.saat basi kaka yapiyor.
Kızımla atlayak gidek.bez alak
Aksama esim karnibahar haslama istedi, dün debrokoli.yemistik.
Kilo vermek istiyormus, duyda.inanmaaaa..
Gerci aldigi 4 kiloyu çabucak vermis, eee.annemin ablamin.yemeği diye yerse himini homini hatayda böyle olur
İyi gecelerrrrrİyi geceler bayanlar
Pamukum sadece kavitasyon değil 3 tane daha şey var pasif jimnastik falan..toplam 45 seans 2,5 ay sürecekmiş..haaa birde 1800 tl lik paketi 40 tl (fırsat sitesinden ve çok nezih bir yer)ye alacağım hani faydası olmasa da üzülmem..Ben yaptırdım canım para tuzağı bence
Çok şükür,Ayy sorma bezzz derdi bizi gerdiçok şükür ama
Canim geçmiş olsun ay bir sn önce çıksın artık kuzucugun dişiVeriyorum canim merak etme.
Emiyor da.suda.veriyorum.
Yoksa.idrar yolları iltihabi.da olabilir.dehidre de.
Bunu asla istemem..
Birde sık kakada..pisik oluyor.
Sudokrem iyi geldi daha once ama o kadar sık yapiyor ki kakayi,iyilesemiyor
Ayyy inşallah ahucum.gelsin artik ya.
Aylardır sıkıntı var kendisi yok.
Bi.ara.yine.böyle epey sıklaştı kakasi, aha.geliyor dedik.gelemedi: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?