Bu açlık i yi dir . Yarın tartil bakem . Tartı ne dicikSanirim yarin devam edemiycem verdigimi korusam yeter bana
Ay ben geldim gazgirl oldum ahali
Menüm sabah portakal wasa peynir
Öğlen portakal wasa peynir hindi füme yoğurt ufak miniklerden
Akşam menüsü yerine doğal cevizli sucuk yedim kahvenin yanında
3 lt su
Ay ben hiç birşey yemeyen günlerden sOnra bu menüler nasıl çok geliyor anlatamam kızlar
İyi akşamlar kızlar bi pazartesi gaZisi de ben. Menümü vereyim
Sabah 1 i elma sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı peynir haşlanmış yumurta zeytin 1 tatlı kaşığı bal 2 ceviz 4 badem
ARA sade Türk kahvesi
Öğlen 1 kase mercimek çorbası İslim kebabı (sadece 2 köfte)salata
ARA Yeşilçay
Akşam saat 8 buçukta eve geldiğim içşn o o saatten sonra yemek istemedim 1 kase yoğurt yanında 5 badem yedim
Su 3 litre
Spor üşenmezsem şimdi kalkıp ip atlayıp bel hareketi yapıcam
Açım galiba doğru yoldayim
Menu yazam artık fırsat bulamadım yahu
Sabah ilik limonlu su 1 dilim peynir 1 zeytin
Öğle
3 yeşil zeytin
Salata (roka havuç turp domates maydanoz)
3 dilim Beyaz peynir 1 yemek kaşığı lor biraz da krem peynir
1 buçuk haslamà yagsz yumurta
Akşam
1orta boy haslama pattis
1 tavuk but büyükçe. Bİ parca da beyazindan
YArım karnıyarık salata ayran.
Su 3 lt olur
Çay 1 incir 3 kurukayisi
Spor Çok hareketli gecmedi .. @fatmanurkayaAusencia
Bende yoğurdumu yiyip spora gidecektim dedeme geçtim sohbet muhabbet bu saat oldu :)
Iyi geceler kızlar ve kadar çok birikmiş ki geçmiş kendimi çok iyi hissetmiyordum başım çok ağrıyordu sonrasında da misafir geldi anca ugrayabildim
Bugün ki menum
Sabah 2 dilim tb ekmeği ile tost yanında marul roka yedim
Ara Türk Kahvesi sade
Öğle 2kepce mercimek çorbası bir tabak Yoğurtlu ıspanak
Ara 1bardak ayran birkaç leblebi
Aksam beyaz peynirli salata
Su 2,5
Spor 30 dk yürüyüşbegum75
Açken leptin hormonu salgilaniyör yemekten 4 saat sonra yani. Ve vücut yağdan yakmaya basliormus. Karatay başkan der..
Haklsın ya kaptanim ne bilim bazen öyle bi hissizlik oluo.ekmek cikilata yemek gecio şu saftirik aklımdan. Ama dedgn doğru .vercem hemmen şu 4 kiloyu dà alıcam anahtarini tombis vucudumun
Ausencia canım geçmiş olsun ben de ilkokuldayim bazen öyle şeyler yapiyorlarki küçük olduklarına inanamıyorum benimde yoğun bir günümde okumaya çalıştım bugün dikkat ettim
Harika bi kaptansin listede olmayanlarla da gerçekten çok ilgileniyorsun ben çok çekinerek gelmiştim iyi ki gelmişim sonuçta iyi olur insallah
4 günlük aeben ablamın önerdiği ve takımda fenomen olan bi diyet buradakiler onu ezbere bilirAynen
4 günlük derken canım? Hım inşallah geçer ya, kolum da uyuştu. Çok fena ağrıyor
Aynen :)
ooo al ablam hemen çok iyiymişPamukum sadece kavitasyon değil 3 tane daha şey var pasif jimnastik falan..toplam 45 seans 2,5 ay sürecekmiş..haaa birde 1800 tl lik paketi 40 tl (fırsat sitesinden ve çok nezih bir yer)ye alacağım hani faydası olmasa da üzülmem..
@fatmanurkaya ablam.menün nerde ben goremedim mi
Kız verooo sana o kadar kızıyordum ki yine yedim yine yedim oy viy diye geldiğinde.ama şimdi var yaa gururla okuyorum menülerini yaa çok tebrik ederim senivorones
Ayy sorma anam burdayken. Afedersin dana gibj yiyodum . Kiz. Valaaa bak. Ekmek sinirsiz. .çikolata bisküvi sınırsız. Ee haliyle hep 67 66 bildirm yapabilodum. Şükür ki şimdi çok daha rahat im hem midem hem de kafam . Su çay lik için ne kadar pasta çörek yapcem die hep kafa yorKız verooo sana o kadar kızıyordum ki yine yedim yine yedim oy viy diye geldiğinde.ama şimdi var yaa gururla okuyorum menülerini yaa çok tebrik ederim senivorones
Kız abla gülme giii arada karatay okuom
Gayet kuş menü bana da çok geldi sen yazdın diye :))
Çok çoook iyi ... ciddi anlamda yapıyorsun bu işi ... aynen devam canım .
Bugüne kadar hiç acıkmamış mıydın :))
Vero o pattis olmayaydı dedim ama sen yakarsınnnn onu ...
Iyi gidiyorsun cidden bak . Pes etmek yok.
O etekler tiril tiril olacak gör bak .
Sağlığı nasıl dedenin canım ?
Çok çok iyi .
By sefer olacak gör bak .
Bu istikrarı bozma yeter.
Vay vay verom :)....
Ben sana güveniyorum.
Çok teşekkürler dilek ...
Beraber bitireceğiz bu kilo işini ....
Ben aksam heyecanla aciom menü bildirim ı için ablami göremeyince üzülüom. Endişeleniom kaçırdı mi acaba die
Fatmaaaaa bak benden kaçsan verodan kaçış yok :))
Yazmadı daha verom .
Ben aksam heyecanla aciom menü bildirim ı için ablami göremeyince üzülüom. Endişeleniom kaçırdı mi acaba die
KIzlar ya bugün sabahtan beri sol tarafim boyle kalbim sıkışıo gibj ağrı var. Neden acaba. . Esime sordum da yoruldugndan oluodr dedi. Doğru mü ki
Evet Haklisn .evde çok terliorum ondan galiba üstümde kuruyo bazen artık . Gitsem uyusam doğru zaten acikiom
Soğuk almışsındır ... ter üzerinde kurumuştur ...
Bana da olur ...
Yorgunluktan kas ağrısıda olabilir ...
Dinlensen geçer . Ömercik uyuyorsa git uyu sende .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?