Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gayet kuş menü bana da çok geldi sen yazdın diye :))

Çok çoook iyi ... ciddi anlamda yapıyorsun bu işi ... aynen devam canım .

Açım galiba doğru yoldayim

Bugüne kadar hiç acıkmamış mıydın :))

Vero o pattis olmayaydı dedim ama sen yakarsınnnn onu ...
Iyi gidiyorsun cidden bak . Pes etmek yok.
O etekler tiril tiril olacak gör bak .

Bende yoğurdumu yiyip spora gidecektim dedeme geçtim sohbet muhabbet bu saat oldu :)

Sağlığı nasıl dedenin canım ?

Çok çok iyi .
By sefer olacak gör bak .
Bu istikrarı bozma yeter.

Açken leptin hormonu salgilaniyör yemekten 4 saat sonra yani. Ve vücut yağdan yakmaya basliormus. Karatay başkan der..

Vay vay verom :)....

Haklsın ya kaptanim ne bilim bazen öyle bi hissizlik oluo.ekmek cikilata yemek gecio şu saftirik aklımdan. Ama dedgn doğru .vercem hemmen şu 4 kiloyu dà alıcam anahtarini tombis vucudumun

Ben sana güveniyorum.

Çok teşekkürler dilek ...
Beraber bitireceğiz bu kilo işini ....

Aynen

4 günlük derken canım? Hım inşallah geçer ya, kolum da uyuştu. Çok fena ağrıyor

Aynen :)
4 günlük aeben ablamın önerdiği ve takımda fenomen olan bi diyet buradakiler onu ezbere bilir
Sanada yazarız ilerki zamanlarda
ooo al ablam hemen çok iyiymiş

Kız verooo sana o kadar kızıyordum ki yine yedim yine yedim oy viy diye geldiğinde.ama şimdi var yaa gururla okuyorum menülerini yaa çok tebrik ederim seni vorones

Benim kadar kızamazsın :))

Hele bi gün artı çıktım sanıp , simittendir demişti ... o hafta simit yemiştim ama artı çıkan ben değildim .

Ayyyyy ne sinir olmuştum sana vero :)

Sırtımın teriyle yazıyorum şu an
Avm de menü bildirirken 3 mil leslie yaparım diye yazmıştım eve gelince 2 milde kaldı net donup duruyordu bende eliptik falan yaptım
Spor
30 dk tempolu yürüyüş
2 mil leslie
30 dk eliptik
15 dk egzersiz

Kız verooo sana o kadar kızıyordum ki yine yedim yine yedim oy viy diye geldiğinde.ama şimdi var yaa gururla okuyorum menülerini yaa çok tebrik ederim seni vorones
Ayy sorma anam burdayken. Afedersin dana gibj yiyodum . Kiz. Valaaa bak. Ekmek sinirsiz. .çikolata bisküvi sınırsız. Ee haliyle hep 67 66 bildirm yapabilodum. Şükür ki şimdi çok daha rahat im hem midem hem de kafam . Su çay lik için ne kadar pasta çörek yapcem die hep kafa yor şimdi yesillik varsa taam teşekkür edrim menülerm çok da begenlcek gibi değil ama ben öğün de iyi yiyip arada bişi yemiom

Kız abla gülme giii arada karatay okuom

KIzlar ya bugün sabahtan beri sol tarafim boyle kalbim sıkışıo gibj ağrı var. Neden acaba. . Esime sordum da yoruldugndan oluodr dedi. Doğru mü ki

KIzlar ya bugün sabahtan beri sol tarafim boyle kalbim sıkışıo gibj ağrı var. Neden acaba. . Esime sordum da yoruldugndan oluodr dedi. Doğru mü ki

Soğuk almışsındır ... ter üzerinde kurumuştur ...
Bana da olur ...
Yorgunluktan kas ağrısıda olabilir ...

Dinlensen geçer . Ömercik uyuyorsa git uyu sende .

Kizlar verdigi sozler konusunda hassas biri olarak sözümü yerine getiriyorum..ilerde baska tarifler isterseniz yine atarim..
@masumm begum75 birde mimu88 vardi sanirim hatirlayamadim..kötü oldu kitaptan olunca..

Eklentiler

• 20170221_002645~2.webp
    18 KB · Görüntüleme: 34

Soğuk almışsındır ... ter üzerinde kurumuştur ...
Bana da olur ...
Yorgunluktan kas ağrısıda olabilir ...

Dinlensen geçer . Ömercik uyuyorsa git uyu sende .
Evet Haklisn .evde çok terliorum ondan galiba üstümde kuruyo bazen artık . Gitsem uyusam doğru zaten acikiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…