Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

He yoo he yooo 79 görmek avm de nasip oldu bir ay Sonra tekrar gelip yağ yüzdemin değişimine bakarım
Eki Görüntüle 1956809

Ayyy çok sevindim üzülme bugün avm görürsün yarın evde olacak ahum bu iş sende artık

Antepia27 ablam.menün nerde ben goremedim mi

Dışardan gel lesli oğlanı uyut vakit bulamadım sonra oğlan uyıyunca saatletce burdayım

Fatmaaaaa bak benden kaçsan verodan kaçış yok :))

Yazmadı daha verom .

Ben aksam heyecanla aciom menü bildirim ı için ablami göremeyince üzülüom. Endişeleniom kaçırdı mi acaba die
He yoo he yooo 79 görmek avm de nasip oldu bir ay Sonra tekrar gelip yağ yüzdemin değişimine bakarım
Eki Görüntüle 1956809

Antepia27 ablam.menün nerde ben goremedim mi

Fatmaaaaa bak benden kaçsan verodan kaçış yok :))

Yazmadı daha verom .

Ben aksam heyecanla aciom menü bildirim ı için ablami göremeyince üzülüom. Endişeleniom kaçırdı mi acaba die

Canım sen üzülme motivasyonunu n düşmesin veririm menümü ablacım sen ekmeklerimi beğenmiyosun ama
Menümü veriyorum
Sabah
1dlm ç ekmeği
1parça beyaz ekmeği
Peynir
Domates
ARA
1 kayısı
10fındık
ÖĞLE
mercimek li ıspanak lı salata
Yoğurt
ARA
bir kaç kuru üzüm
Yarım elma
AKŞAM
3dlm ekmek
Kabak yemeği
ARA
tarçınlı süt
3mil lesli
2kupa y.cay
2.5 lt civarında su Hayırlı geceler

Ben gider ... kahvaltı hazırlamaya ....

Sonra okula bırakma ... sonra da diş randevu ...

11 gibi gelirimmm nasipse

O zamana kadar miss gibi sağlıklı kahvaltılarınız edilmiş ....
Belki bi kahve alınmış...
Heh işte tam o aralar burdayım

Ben burdayııım, hayırlı sabahlar =)
Kolumun uyuşukluğu ve ağrısı geçmedi sabah kadar doğru düzgün uyumadım. Aklıma hep yemek geldi ana yemedim. Doktora gidicem sanırım
Antepia27 Fatma abla ben de seni merak etmiştim. Senin menüleri merak ediyorum

Evet şükür en gec 4 10 da evde oluyorm. .bu büyük avantaj. Akşam yemeği çok geç é kalmıo. SEN KACTA EVDE Oluyor sun

aslında burda çalışan bayanlar içinde en şanslı olan sensin vorones
ders saatlerin yoğun değil,erken evde oluyosun,evde yemek yapanın çocuğuna bakanın var,spor yapmak için koşulların çok uygun ama senin için tembel diyolla ondan yapmıyosun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…