Kizlar verdigi sozler konusunda hassas biri olarak sözümü yerine getiriyorum..ilerde baska tarifler isterseniz yine atarim..
@masummbegum75 birde mimu88 vardi sanirim hatirlayamadim..kötü oldu kitaptan olunca..
Eki Görüntüle 1956978 Eki Görüntüle 1956979
günaydııııınnnn
akşam 10 gibi sızıp kalmışım
Günaydın herkese bende okula geldim zil çalmasıni bekliom
Kizlar verdigi sozler konusunda hassas biri olarak sözümü yerine getiriyorum..ilerde baska tarifler isterseniz yine atarim..
@masummbegum75 birde mimu88 vardi sanirim hatirlayamadim..kötü oldu kitaptan olunca..
Eki Görüntüle 1956978 Eki Görüntüle 1956979
Günaydınnnn
@Betulina
@tuba52
@masumm
DelyDoly
Ahu060812
@kelebekolacam
@Sekercikiz
@fatmanurkaya
ada81
mimu88
@Dersaadet_
@Sherrysherrylady
@pamukskr
@vorones
cydnz_1
A arselka
begum75
Daydream-
MuMu85
@ecemavi
@Bebetomm
@Dilekiyi
aeben
@Davina
@Benim adim uzum
@Sare Lavinya
Sabah içtiması :)
Say baştan
Herkes hazır ve nazır mıı ?
Hadi bakalım .... Gününüz güzel olsun ...
aynensendemi bürütüs
bende dün akşam sızmış kalmışım,bide öyle ki narkoz almış gibi,ne ara spor bitti üzerimi değiştim nereye nasıl yattım saat kaçtıhatırlamıyorum yani hayal gibi
aynentelefonla falan da konuşmuşum ne konuştum ne dinledim hiç bişey hatırlamıyorum
ben ayran içtim canım o etkiledi sanırım
akşam yemeğinde ne yedikte dokandı acaba
bende yoğurt yedim,bide spor yaptım hepsi birleşince etkiledi sanırımben ayran içtim canım o etkiledi sanırımbir de ciddi anlamda yorgundum onun da etkisi vardır tabii
Günaydınn canımmmGünaydın güzeller .
Öğleden sonra kursum var . İşleri halledip çıkıcam . Hepinize güzel günler diliyorum .
Günaydın ballar
Dün akşam annemler Adana'dan geldi açlık otu almışlar dedimmm ben bir bağırsakları temizleyeyim sarı kantaronla ikisini karıştırdım çünkü inanılmaz gazım vardı ayyy normalde insanlar bunu içince wc den çıkamıyorlar bende tık Yok hatta daha fazla gaz yapacak gibi
roxen2303 im
günaydın deliiiim bugün öğlen ne yiyos bakıyımGünaydınn canımmm
günaydın a dostlaaaaarrr
Mimu Bence çok az yediğin için böyle.şöyle oturup koca bi kase sebze yemeği yesen düzenli olarak belki çözer.kalorisi olmayan şeyleri sınırısz ye belki dolar bağırsakların
Salata kuzumm dün yarısını yedim bugünde diğer yarısınıı ayıpsınnn ortimm uslu bebee oldum benngünaydın deliiiim bugün öğlen ne yiyos bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?