Günaydınnn canımmm güzel günlerin olsunnGunaydin guzeller..guzel birgün olsun insallah..
Salata kuzumm dün yarısını yedim bugünde diğer yarısınıı ayıpsınnn ortimm uslu bebee oldum benn
olabilir canım turrunçgiller gaz yaparPortakal ben de gaz yapıyor olabilir mi?
Doğru söyledim kız iltifat değildi direk çağrışım yaptı valla
olabilir canım turrunçgiller gaz yapar
dün konuştuk ananasın kilosu 9 tl olmuşBen takıntı derecesindde hayranım o kadına burda yıllarca profil fotom oydu :)
Evet ya ananasa mı geçsem acaba :)
Kadın hayran olunmayacak gibi değilmişki gençliğinde yaaa her yeri sanat eseriBen takıntı derecesindde hayranım o kadına burda yıllarca profil fotom oydu :)
Sanada günaydın ailemiZin tabibiselam verdim mi hatırlamıyorum günaydın güzel hatunlar..
ben kaçırdım kim o kadın türkan sultan mıKadın hayran olunmayacak gibi değilmişki gençliğinde yaaa her yeri sanat eseri
Bende merak ettim.ben kaçırdım kim o kadın türkan sultan mı
diyetisyene bi haftada en az 40 tl veriliyor.ve 1 kilo gidiyor.2 ananas 18 tl en az 1 kilo gidecek deniliyor.
nasıl hesap ama.
selam verdim mi hatırlamıyorum günaydın güzel hatunlar..
Yok kız evde yemek yapmaz k.valide . Bebeği de gittiğim gibj hop kucağıma verirler. Ev yakin ders az. Dogrudur bulunmaz nimet .o dà az daha norm fazlasi olup da başka ilçeye atilerdi beni. Şükr olmadı.aslında burda çalışan bayanlar içinde en şanslı olan sensin vorones
ders saatlerin yoğun değil,erken evde oluyosun,evde yemek yapanın çocuğuna bakanın var,spor yapmak için koşulların çok uygun ama senin için tembel diyollaondan yapmıyosun sanırım
Ben de ondan korkarım ya hep. Gece çok açıkip sabah saldircam deye. Limonlü ilik suyumu içtim geldim okula. Bi de sade çay.. Öğle çılgınlığım simdiden sinyal veriyidün akşam hafif yiyince bende çok acıktım
allahtan spordan sonra sızıp kalmışımda yemedim bişey yoksamki allah muhafaza,midem arada dürtüyo git ye diye
ama sabah 1,5 dilim ekmeği gömdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?