Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun uzumum . Sana bişi olmasın. .O kol beden. . Yavruların için çok önemli. Allah şifa versin. Ben de menü merak ediommmmm

Ben de önceki gece . Bu ı kermes gibi bi yermiş elimde tabak .ama nasıl çikolata li pastalar kekler..neler neler . Doldurup doldurp aliom yiceklerde n
Ayyy beynim yorgun kalktim ama surekli uykuda tartil tartil rakamlarida tam göremiyorum hahaha ))

çok saldırmadım ya,1,5 dilim ekmek ve peynir yedim sadece o kadar
He senden yüz bulacaktim hemen . Demek öyle peynir az. Ay peyniri abartiorim galiba bi sakıncası var mj acaba . Aslında yediklerimi miktarlari foto mu atsak napsak benim dilim anlayişim biraz cortlak

He senden yüz bulacaktim hemen . Demek öyle peynir az. Ay peyniri abartiorim galiba bi sakıncası var mj acaba . Aslında yediklerimi miktarlari foto mu atsak napsak benim dilim anlayişim biraz cortlak
peynir az demedim sadece peynir dedim peyniri çok severim peynirsiz asla
foto atabilirsen at canım,bizim için sakıncası yok hatta daha iyi olurdilim anlayışını görürüz,seni baz alırız bizde,voronesin peynirinin yarısı,3/4 ü deriz

Evet ablam sevemiom ekmeklerini aksam hiç yemesen bari onları oglen yesen. Bi dé boşver aradak ı tarcinli sütü . Ne gerek var aksam aksam kalori almaya bırak miden boş kalsın. Hani çok faydalı biliom ama gerek yok bence ya.

Begumum gi ortak noktalairmz çok. yakinda kilom da senle ortak oldu mu .tadın dan yenmez

dün konuştuk ananasın kilosu 9 tl olmuş istersen azcık daha portakala devam et

aldım ananası vallaaa :)

Kadın hayran olunmayacak gibi değilmişki gençliğinde yaaa her yeri sanat eseri

evet ama çoğu yeri estetik ama o bile güzel doğal. genç yaşta estetik yaptırmak lazım demek oluyor bu

diyetisyene bi haftada en az 40 tl veriliyor.ve 1 kilo gidiyor.2 ananas 18 tl en az 1 kilo gidecek deniliyor.
nasıl hesap ama.

bende bu hesapla gömdüm çoluğumun çocuğumun rızkını ananasa...

Bende merak ettim.
Eğer o ise torpulenen.çene kemikleri ve modifiye burnuyla GERÇEKTEN takdire şayan
Çoğu kisi.bilmez kendisi.estetiklidir.
Bende.hayraniyim o.ayri.
O bakışları hangi estetik ameliyat yapabilir ki

ay evet şeri bende biliyorum ama yine de o hareketler o danslar o işve cilve çok seviyorum

A grubuna yaramıyor diye biliyorum bu ara kangrubu diyeti yaptim

yaaa gerçekten mi canım bende a yım. ve gazdan patlamak üzereyim... başka bilgiler var mı bununla ilgili?

canım bande fırsat sitesinden alıp gitmiştim.
fayda görmedim ama kısa süreli idi
sen inşallah fayda görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…