Geçmiş olsun uzumum . Sana bişi olmasın. .O kol beden. . Yavruların için çok önemli. Allah şifa versin. Ben de menü merak ediommmmmBen burdayııım, hayırlı sabahlar =)
Kolumun uyuşukluğu ve ağrısı geçmedi sabah kadar doğru düzgün uyumadım. Aklıma hep yemek geldi ana yemedim. Doktora gidicem sanırım
@fatmanurkaya Fatma abla ben de seni merak etmiştim. Senin menüleri merak ediyorum
Ben de önceki gece . Bu ı kermes gibi bi yermiş elimde tabak .ama nasıl çikolata li pastalar kekler..neler neler . Doldurup doldurp aliom yiceklerde nGunaydin herkese ayyy gece boyu ruyamda hep tartildim beynim yoruldu yaaa..
çok saldırmadım ya,1,5 dilim ekmek ve peynir yedim sadece o kadarBen de ondan korkarım ya hep. Gece çok açıkip sabah saldircam deye. Limonlü ilik suyumu içtim geldim okula. Bi de sade çay.. Öğle çılgınlığım simdiden sinyal veriyi
Ayyy beynim yorgun kalktim ama surekli uykuda tartil tartil rakamlarida tam göremiyorum hahahaBen de önceki gece . Bu ı kermes gibi bi yermiş elimde tabak .ama nasıl çikolata li pastalar kekler..neler neler . Doldurup doldurp aliom yiceklerde n
Annammm 4 é kadar uyumadi mi kuzuDörtte yatıp 8 buçukta kalkinca benim beyin.yine.error.
Dün aksam okudugum konuya günaydın yazmisim
Neyseki farkedip düzelttik
Evet canım Türkan sultan ben mimunun sosyal medyada fotosuna yorum yapmıştım Türkan Şoray ağızlım diye ordan konuşuyorduk burda oraları yazmadık sen kaçırmadınben kaçırdım kim o kadın türkan sultan mı
Kpss calsrken boyleydim kafam da hep puan ders .vs. simdj de bu süreç amann şükür bu süreci seviyorum.Ayyy beynim yorgun kalktim ama surekli uykuda tartil tartil rakamlarida tam göremiyorum hahaha))
He senden yüz bulacaktim hemen . Demek öyle peynir az. Ay peyniri abartiorim galiba bi sakıncası var mj acaba . Aslında yediklerimi miktarlari foto mu atsak napsak benim dilim anlayişim biraz cortlakçok saldırmadım ya,1,5 dilim ekmek ve peynir yedim sadece o kadar
A grubuna yaramıyor diye biliyorum bu ara kangrubu diyeti yaptimPortakal ben de gaz yapıyor olabilir mi?
peynir az demedim sadece peynir dedimHe senden yüz bulacaktim hemen . Demek öyle peynir az. Ay peyniri abartiorim galiba bi sakıncası var mj acaba . Aslında yediklerimi miktarlari foto mu atsak napsak benim dilim anlayişim biraz cortlak
töbe bismillahAnaaammm rüyalara bak yaaa bende kediden tavuk butları kaçırıyodum sıyırdık iyice dibide kalmadı
Evet ablam sevemiom ekmekleriniAyyy çok sevindim üzülme bugün avm görürsün yarın evde olacak ahum bu iş sende artık
Dışardan gel lesli oğlanı uyut vakit bulamadım sonra oğlan uyıyunca saatletce burdayım
Canım sen üzülme motivasyonunu n düşmesin veririm menümü ablacım sen ekmeklerimi beğenmiyosun ama
Menümü veriyorum
Sabah
1dlm ç ekmeği
1parça beyaz ekmeği
Peynir
Domates
ARA
1 kayısı
10fındık
ÖĞLE
mercimek li ıspanak lı salata
Yoğurt
ARA
bir kaç kuru üzüm
Yarım elma
AKŞAM
3dlm ekmek
Kabak yemeği
ARA
tarçınlı süt
3mil lesli
2kupa y.cay
2.5 lt civarında su Hayırlı geceler
Bende bi ara kan grubu diyeti yaptim kilo veriyordum ama benim kan grubu 0+ dayanamadim sut urunleri ve yumurta yoktu daha uzun yapamdim....dis etlerim cook kanadi o dönemdeA grubuna yaramıyor diye biliyorum bu ara kangrubu diyeti yaptim
Begumum gi ortak noktalairmz çok.peynir az demedim sadece peynir dedimpeyniri çok severim peynirsiz asla
foto atabilirsen at canım,bizim için sakıncası yok hatta daha iyi olurdilim anlayışını görürüz,seni baz alırız bizde,voronesin peynirinin yarısı,3/4 ü deriz
dün konuştuk ananasın kilosu 9 tl olmuşistersen azcık daha portakala devam et
Kadın hayran olunmayacak gibi değilmişki gençliğinde yaaa her yeri sanat eseri
diyetisyene bi haftada en az 40 tl veriliyor.ve 1 kilo gidiyor.2 ananas 18 tl en az 1 kilo gidecek deniliyor.
nasıl hesap ama.
Bende merak ettim.
Eğer o ise torpulenen.çene kemikleri ve modifiye burnuyla GERÇEKTEN takdire şayan
Çoğu kisi.bilmez kendisi.estetiklidir.
Bende.hayraniyim o.ayri.
O bakışları hangi estetik ameliyat yapabilir ki
A grubuna yaramıyor diye biliyorum bu ara kangrubu diyeti yaptim
canım bande fırsat sitesinden alıp gitmiştim.Pamukum sadece kavitasyon değil 3 tane daha şey var pasif jimnastik falan..toplam 45 seans 2,5 ay sürecekmiş..haaa birde 1800 tl lik paketi 40 tl (fırsat sitesinden ve çok nezih bir yer)ye alacağım hani faydası olmasa da üzülmem..
kilolar yakın sayılır vorones,senin boyun uzun sanırım benden,bunuda düşünürsek kilolarımız aynı sayılırBegumum gi ortak noktalairmz çok.yakinda kilom da senle ortak oldu mu .tadın dan yenmez
bunlar kaldı elimde.töbe bismillah
hunileri takın o vakitnerde benim mor hunim doktorum iyi olduk diye kaldırdıydı,tekrar yazdıralım reçeteye bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?