Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aha bir koca popo sevdalisi daha cikti..slm ceyce...sende kacirmasaydin sasardim zaten..sizin pek zayiflamaya niyetiniz yok anlasilanama ben zayiflayinca haftasonlari kacirdiginiz icin cokkkk pisman olacaksiniz

bu seferde sana fesatlığımdan yerim kızım ben Herşeye bir bahanem vardır her daim

bende geldim soyle soyle..acitmicam hic

ehhehe söylemesem..hayvan gibi yedim desem yeridir..cumartesi adet krizi,dün evlilik yıldönümü ve ablamın doğumgünü partiis dolayısıyla coştum cnm..ama bugün ertelediğim monticiğimle kavuştum..bozmıcam karralıyım

ceyce yavrum ben sana güveniyorum hadi toparlanalım artık..savaş açalım şu haftasonlarına..bizi bitiren cumartesi ve pazar..hayatımızda onlar olmasa incecik dolaşcaz..

toparlanin tabi, gec bile kaldiniz..diyetine baslamanada sevindim tutkucum ama umarim bozmazsin yoksa hafta ici ver hafta sonu al...insani bunalima sokar soylim

AYYY CANIM EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN.

AYNEN YAUV TOPLANMAM LAZIM HAYRİŞİM SAVAŞ AÇALIM H.SONLARINA KAÇAMAK YAPANLARI CEZALANDIRALIM YOKSA BEN H.İÇİ VERİP H.SONU ALDIKÇA HİÇ BİŞEY OLMAYACKA BENDEN

toparlanin tabi, gec bile kaldiniz..diyetine baslamanada sevindim tutkucum ama umarim bozmazsin yoksa hafta ici ver hafta sonu al...insani bunalima sokar soylim

aynen cnm dengem şaştı ya..midem küçülmüştü ne güzel haftasonu yine büyüdü..şu an açım mesela
5 i 1 yerde çay içtim dahada acıktım :18::18:

sağol cnm bnm..aynen hadi ayşe gaza gelelim..ben şu ev işni halletsem dahada gaza gelcem ama offff offff

aynen cnm dengem şaştı ya..midem küçülmüştü ne güzel haftasonu yine büyüdü..şu an açım mesela
5 i 1 yerde çay içtim dahada acıktım :18::18:

evet malesef tutkucum, insan diyeti bir birakinca ugrasiyor baya..ooyuzden ben hic birakmamaya gayret gosteriyorum..derdini ceken biz oluyoruz yine...buarada evlilik yildonumunuz kutlu olsun tatlim

evet malesef tutkucum, insan diyeti bir birakinca ugrasiyor baya..ooyuzden ben hic birakmamaya gayret gosteriyorum..derdini ceken biz oluyoruz yine...buarada evlilik yildonumunuz kutlu olsun tatlim
tşk ederim cnm bnm
ben burdayim tutkucum..gavur kadinda hastalanmis..yerine baskasi gelecek oda anca 4de..yani 4e kadar yanlizim

ohh ne güzel..bende ev arıyorum netten oğluşum uyuyo..şimdi bi ev daha buldum eşime söyledim gidip bakıcak

niye glen giden yokk

seni bekliyorum azericimmm haftasonun cok guzel gecmis haagel sen gel
geldim ben tatlim.sabahtan beri doktorlardaydim.nefret ediyorum tüm doktorlardan.

bana cok kizma vallahi.burdakileri okuyunca benim yedigim devede kulak.
ohhhhhh sefan olsun.kiz sen cok abartmadinim ben bu yeme olayini.dur artik yavvv.valla bu gidisle tüm kilolari alirsin geri he
yok yok kirmizim biz seni tez elden everelim.yoksa basimiza gelecek var
kiz meyvem....keske olsa..utanmamda vallahi :78: oldum bittim vallahi cagatay icin[/QUOTE]
benden genc kizligimdan beri Özcan Deniz hastasiyim.hatta esime bile söylemistim hayallerimin erkegiydi seni tanimadan önce.

kiz sen niye bogazini tutmuyorsun, dugune surda ne kaldi...seni manken gibi gondermeyelimmi bu haftadan sonra kim haftasonu kacamak yaparsa..kendini rezil edecek soylim..dayanamayip haftasonu kacamak yapan...her takima..pis bogaz oldugunu soyleyecek..tabi bukadar yumusak degil ona gore kizlar kendinize gelin
benden genc kizligimdan beri Özcan Deniz hastasiyim.hatta esime bile söylemistim hayallerimin erkegiydi seni tanimadan önce.[/QUOTE]

yaa ben diyorum size iste....yas 24 hormonlar durmuyor artik siz beni cagatayimla bir evlendirin bak ne kilo kaliyor ne birsey...biz beraber yapariz sporumuzu:78:hem sabah hem aksam
aggg aggg cagatay icin eridim bittim
tşk ederim cnm bnm

ohh ne güzel..bende ev arıyorum netten oğluşum uyuyo..şimdi bi ev daha buldum eşime söyledim gidip bakıcak

insallah gonlunuze gore bir yer bulursunuz tutkucum..ev bulmak kadar zor birsey yok..helede tasinmakk..abowww//Allah kolaylik versin simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…