aha bir koca popo sevdalisi daha cikti..slm ceyce...sende kacirmasaydin sasardim zaten..sizin pek zayiflamaya niyetiniz yok anlasilan ama ben zayiflayinca haftasonlari kacirdiginiz icin cokkkk pisman olacaksiniz
bu seferde sana fesatlığımdan yerim kızım benHerşeye bir bahanem vardır her daim
kiz sen her halukarda yiyeceksen burda ne isin varSen takimlari karistirdin galiba..kilo alma tobigi bir ustte, seni oraya transfer edim
yaa sen yerim dersen bende oyle derimmm
neyapayım kızım iştahım pek bir açıktır benimAmma velakin görün bakimi bende yaza fıstık gibi gircem alcam bu ödülü burdan
bende geldimsoyle soyle..acitmicam hic
ehhehe söylemesem..hayvan gibi yedim desem yeridir..cumartesi adet krizi,dün evlilik yıldönümü ve ablamın doğumgünü partiis dolayısıyla coştum cnm..ama bugün ertelediğim monticiğimle kavuştum..bozmıcam karralıyım
ceyce yavrum ben sana güveniyorum hadi toparlanalım artık..savaş açalım şu haftasonlarına..bizi bitiren cumartesi ve pazar..hayatımızda onlar olmasa incecik dolaşcaz..
ehhehe söylemesem..hayvan gibi yedim desem yeridir..cumartesi adet krizi,dün evlilik yıldönümü ve ablamın doğumgünü partiis dolayısıyla coştum cnm..ama bugün ertelediğim monticiğimle kavuştum..bozmıcam karralıyım
ceyce yavrum ben sana güveniyorum hadi toparlanalım artık..savaş açalım şu haftasonlarına..bizi bitiren cumartesi ve pazar..hayatımızda onlar olmasa incecik dolaşcaz..
toparlanin tabi, gec bile kaldiniz..diyetine baslamanada sevindim tutkucum ama umarim bozmazsin yoksa hafta ici ver hafta sonu al...insani bunalima sokar soylim
AYYY CANIM EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN.
AYNEN YAUV TOPLANMAM LAZIM HAYRİŞİM SAVAŞ AÇALIM H.SONLARINA KAÇAMAK YAPANLARI CEZALANDIRALIM YOKSA BEN H.İÇİ VERİP H.SONU ALDIKÇA HİÇ BİŞEY OLMAYACKA BENDEN
aynen cnm dengem şaştı ya..midem küçülmüştü ne güzel haftasonu yine büyüdü..şu an açım mesela
5 i 1 yerde çay içtim dahada acıktım :18::18:
hadi kızlar oğluşum uyurken iki sohbet edesim var..toplanınnnn..
iremde gelmedi daha.
tşk ederim cnm bnmevet malesef tutkucum, insan diyeti bir birakinca ugrasiyor baya..ooyuzden ben hic birakmamaya gayret gosteriyorum..derdini ceken biz oluyoruz yine...buarada evlilik yildonumunuz kutlu olsun tatlim
ben burdayim tutkucum..gavur kadinda hastalanmis..yerine baskasi gelecek oda anca 4de..yani 4e kadar yanlizim
niye glen giden yokk
seni bekliyorum azericimmmhaftasonun cok guzel gecmis haa gel sen gel
ohhhhhh sefan olsun.kiz sen cok abartmadinim ben bu yeme olayini.dur artik yavvv.valla bu gidisle tüm kilolari alirsin geri he
vallahi oyle oldu galiba meyvem...haftasonu kacamak yapan ugrayamiyor topige..ben hepinize iyi davraniyorum meyvemmmmm...hepimizinde bu pis kilolardan kurtulmasini istiyorummmm...hepinizide ayri ayri cokkk seviyorum..sabah biraz asabi birazcikda agresiftim canim...ama gecti gecti
canim laptopa gecmeye firsatim olmuyor evde ondan unutuyorum ama aksama yapim artik...suan dah assagilardayimhem hangi gazeteymis o...hangi kizlar gitmis..ben gidemedim...evini bilsem gierdim ha,,,sonra gazeteye cikardi, cagatay ulusoy yazlik evinde tecavuze ugradi :78::78:ama napim kizlar, cocukta insani gunaha sokturacak tip var..Allahtan aramizda 3600km var..yok neler olabilecegini ben bile dusunemiyorum
kesin vardır kesin gizli gizli geliyor cağtayının yanına ama bize uğramıyorr bak işin aslı ortaya cıkınca kactıı[/COLOR][/B]
yarısma kurallarına uygunsa cuma listeye girmek istiyorummm
geldim ben tatlim.sabahtan beri doktorlardaydim.nefret ediyorum tüm doktorlardan.
bana cok kizma vallahi.burdakileri okuyunca benim yedigim devede kulak.
ohhhhhh sefan olsun.kiz sen cok abartmadinim ben bu yeme olayini.dur artik yavvv.valla bu gidisle tüm kilolari alirsin geri he
yok yok kirmizim biz seni tez elden everelim.yoksa basimiza gelecek var
kiz meyvem....keske olsa..utanmamda vallahi:78: oldum bittim vallahi cagatay icin
tşk ederim cnm bnm
ohh ne güzel..bende ev arıyorum netten oğluşum uyuyo..şimdi bi ev daha buldum eşime söyledim gidip bakıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?