Kirmizim al sana a$kini sergiliyorum buraya.doya doya bak.hemde en seksi pozlari
Eki Görüntüle 179667
Eki Görüntüle 179672
Eki Görüntüle 179670
Eki Görüntüle 179674
gel yavrum geeellllyarısma kurallarına uygunsa cuma listeye girmek istiyorummm
uyar uyar..her türlü uydururuz
kiz sen niye bogazini tutmuyorsun, dugune surda ne kaldi...seni manken gibi gondermeyelimmibu haftadan sonra kim haftasonu kacamak yaparsa..kendini rezil edecek soylim..dayanamayip haftasonu kacamak yapan...her takima..pis bogaz oldugunu soyleyecek..tabi bukadar yumusak degil ona gore kizlar kendinize gelin
benden genc kizligimdan beri Özcan Deniz hastasiyim.hatta esime bile söylemistim hayallerimin erkegiydi seni tanimadan önce.
yaa ben diyorum size iste....yas 24 hormonlar durmuyor artiksiz beni cagatayimla bir evlendirin bak ne kilo kaliyor ne birsey...biz beraber yapariz sporumuzu :78: hem sabah hem aksam
aggg aggg cagatay icin eridim bittim
kirmizi Cagatay'la evlenirsen ona Allah sabir versin.Spor yapmaktan adamda ne kas kalir bisey.öldürürsün onu len Alimallah.gülmekten öldüm ya.Allah seni tez elden gelin etsin iinnnnsalllah:123:
azeriiiiiii neettin kızı çıldırttın kıııı
kiz ben eridim bittim diyorum daha nasil aciklim..ayni resimde dedigi gibi offf cektirip duruyor goruntusu...ama azericim..spor iyidir..sagliklidiryani asil evlenince spor yapmamiz form tutmamiz lazim..onunda kaslarini gelistirmesi lazim dimiii ama
kiz ben eridim bittim diyorum daha nasil aciklim..ayni resimde dedigi gibi offf cektirip duruyor goruntusu...ama azericim..spor iyidir..sagliklidiryani asil evlenince spor yapmamiz form tutmamiz lazim..onunda kaslarini gelistirmesi lazim dimiii ama
o zaten cildirmis.baksana yerinde duramiyor.ya yokmu kardesiniz,yegeniniz,kuzeniniz ne bilim akraba makraba?
benden genc kizligimdan beri Özcan Deniz hastasiyim.hatta esime bile söylemistim hayallerimin erkegiydi seni tanimadan önce.geldim ben tatlim.sabahtan beri doktorlardaydim.nefret ediyorum tüm doktorlardan.
bana cok kizma vallahi.burdakileri okuyunca benim yedigim devede kulak.
ohhhhhh sefan olsun.kiz sen cok abartmadinim ben bu yeme olayini.dur artik yavvv.valla bu gidisle tüm kilolari alirsin geri he
yok yok kirmizim biz seni tez elden everelim.yoksa basimiza gelecek var
kiz meyvem....keske olsa..utanmamda vallahi:78: oldum bittim vallahi cagatay icin
bak bak kirmizim ne buldum.sansin var kizzzz.
Ulusoy 'un yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü
Manken ve oyuncu olan bir sevgilisi olmasını istemediğini belirten Çağatay Ulusoy " Büyük konuşuyorum evet. Allah belamı versin bir tane manken oyuncu sevgilim olmayacak. Rol gereği bile olsa bir erkekle öpüşmeleri, bir erkekle verdikleri samimi pozlar beni rahatsız eder. Benim dokunduğum beraber uyuduğum insana kimse dokunmamalı. İlişki bazında bu piyasada temiz kalmak zor. Manken'le oyuncuyla hayatta işim olmaz" şeklinde konuştu.
Çağatay Ulusoy 'un özel hayatı hakkında yaptığı bu açıklama yakışıklı oyuncunun hayranlarını rahatlattı. Hayranları Ulusoy 'a o kadar bağlanmış ki, genç oyuncunun bir sevgilisi olması fikrine pek sıcak bakmıyorlar.
Evli olmasını nasıl karşılarlar bilemiyorum :)
beni durdurun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84:
kiz azericim buldum o dedigim fotosunu ama ekleyemiyorum
linki verimde bak:
Çağatay Ulusoy resimleri, Çağatay Ulusoy kimdir
ama benim baktigim gozle bakma haaa
beni durdurun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84:
kız ne yiyoon yeter daha da yemeee...
yani yazdigi gibi insan sevgilisini kabullenmiyor..hele evlense millet katil olur kesin
enbastada benfotograflari nasil eklicem ya..bir turlu ekleyemeidm
aboooowwwww gördüm gördüüüüüm bu neeeeee
$OK $OK $OK
o ne fotoydu öyle kirmiziiiiiiiii.kocam bunlara baktigimi görse gebertcek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?