Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yarısma kurallarına uygunsa cuma listeye girmek istiyorummm
gel yavrum geeellll
uyar uyar..her türlü uydururuz

tutku evlilik yıldönümün kutlu olsun nice yıllara
bu gün ev konusunda ilerleme var bende çapraz apt 1.kat ev boşalacakmış ev sahibi arkadaş beni söyleyip laf arasında ev bakıyor deyince kendi teklif etmiş 2 ay sonra çıkacaklar beklerse ona vereyim ben severim onu demiş öhöm öhöm beni sevmeyen ölsün

yaa ben diyorum size iste....yas 24 hormonlar durmuyor artik siz beni cagatayimla bir evlendirin bak ne kilo kaliyor ne birsey...biz beraber yapariz sporumuzu:78:hem sabah hem aksam
aggg aggg cagatay icin eridim bittim

insallah gonlunuze gore bir yer bulursunuz tutkucum..ev bulmak kadar zor birsey yok..helede tasinmakk..abowww//Allah kolaylik versin simdiden[/QUOTE]

kirmizi Cagatay'la evlenirsen ona Allah sabir versin.Spor yapmaktan adamda ne kas kalir bisey.öldürürsün onu len Alimallah.gülmekten öldüm ya.Allah seni tez elden gelin etsin iinnnnsalllah:123:

kiz ben eridim bittim diyorum daha nasil aciklim..ayni resimde dedigi gibi offf cektirip duruyor goruntusu...ama azericim..spor iyidir..sagliklidir yani asil evlenince spor yapmamiz form tutmamiz lazim..onunda kaslarini gelistirmesi lazim dimiii ama

yaaa yaaaa aynen iste öyle.hele ilk zamanlar spor yapmaktan anasi agliyor insanin.cani cikiyor.ilk zamanlar hepten zayiflarsin kirmizi.cöpe dönersin cöpe

bak bak kirmizim ne buldum.sansin var kizzzz.

Ulusoy 'un yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü

Manken ve oyuncu olan bir sevgilisi olmasını istemediğini belirten Çağatay Ulusoy " Büyük konuşuyorum evet. Allah belamı versin bir tane manken oyuncu sevgilim olmayacak. Rol gereği bile olsa bir erkekle öpüşmeleri, bir erkekle verdikleri samimi pozlar beni rahatsız eder. Benim dokunduğum beraber uyuduğum insana kimse dokunmamalı. İlişki bazında bu piyasada temiz kalmak zor. Manken'le oyuncuyla hayatta işim olmaz" şeklinde konuştu.

Çağatay Ulusoy 'un özel hayatı hakkında yaptığı bu açıklama yakışıklı oyuncunun hayranlarını rahatlattı. Hayranları Ulusoy 'a o kadar bağlanmış ki, genç oyuncunun bir sevgilisi olması fikrine pek sıcak bakmıyorlar.

Evli olmasını nasıl karşılarlar bilemiyorum :)

o zaten cildirmis.baksana yerinde duramiyor.ya yokmu kardesiniz,yegeniniz,kuzeniniz ne bilim akraba makraba?

kız yakın olsak iyilik düşüneceem de uzaklığın gözü kör olsun

benden genc kizligimdan beri Özcan Deniz hastasiyim.hatta esime bile söylemistim hayallerimin erkegiydi seni tanimadan önce.[/QUOTE]

napıyonuz bakiim kızlaaar....

ben de yabancı takılıyom...rıchard gere.....kimselere değişmeeem...

yani yazdigi gibi insan sevgilisini kabullenmiyor..hele evlense millet katil olur kesin
enbastada benfotograflari nasil eklicem ya..bir turlu ekleyemeidm

yani yazdigi gibi insan sevgilisini kabullenmiyor..hele evlense millet katil olur kesin
enbastada benfotograflari nasil eklicem ya..bir turlu ekleyemeidm

bak resmin üstüne git.sag tikla resmi farkli kaydet yap.dosyalarina kaydet.sonra mesaj yazmak butonunu ac.hani yazi renkleri var ya onun yanindaki atac resmine tikla.sectigin fotoyu yükle.icerige ekle de.tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…