Hamsi kizartma mi bacım..İyi akşamlar .
Menüm .
Sabah:
2 dl ekmek
Az peynir ve omlet .
2 ceviz
3 zeytin
Salata .
Öğlen
Hamsi
Salata
1dl ekmek
Akşam:
4 köfte
Salata
Yr. Br. Ayran
Az miktarda Kırmızı pancar salatası .
Yeşil çay
2 lt su
30 dk yürüdüm .
Gecmis olsun uzumcum..Ausencia
Bugünkü menümü vereyim kaptan
Sabah sirkeli su
11.30
2 dl ekmek, peynir, 7 zeytin, domates ve patlıcan, biber közlemesi, 1 t. k incir reçeli
15.30
2 dl ekmek, bir kase yoğurt, 4 kuru kayısı, 7 fındık
19.30
1 kase çorba, 1 kase portakallı kereviz, 1 havuç
Su 2.5 lt yi geçti. Spor yok
Bu kadar geciktirmiyorum normalde kahvaltıyı. Sabah kolum ağrıdığı için birşey hazırlayamadım. Doktora diye dışarı çıktık eşimle. Önce nüfus müdürlüğünde işlerimiz vardı, onları halledelim dedik. Bu sefer saat geç oldu, doktora da gidemedim. Bi kahvaltı yapalım bari dedik. Çikolatalar, fındık ezmelerine dokunmadım. Biraz reçelin tadına baktım
Bu arada dışarı çıkınca iyi hissettim diye doktora gitmediğime pişmanım. Kolum yine ağrıyor, boynum daakşam olunca çıkıyor ağrılar
Sagol Tubacimmm:)Daydream- tbr edrim canım
Önemli değil canım sen iyileş ben acısını çıkarırımAhu060812 canım inan kötüyüm ondan spor yapamıyorum yoksa sözümü unutmadım
Sana da kızına da çok geçmiş olsun canımAb
Abla çok feci gribi öksürük çok fazla kız da hastalandı
Tava ama onlarda yağlı oluyor ( dışardaydım )Hamsi kizartma mi bacım..
Kuzum gönderdim.Başarı öykünü okumuştum Nananais, tebrikler. Keşke buraya da atsan yeni resimlerinden. Ablanın düğünü müydü neydi onda giydiğin kıyafetin bir benzerini ben de abimin düğününde giymiştim. Çok fenaydı :)
Arselimmm
Diren pardon dayan daktır dayanFırından öyle kokular geliyor ki ne siz sorun ne ben soyleyim
Iyiyim kuzum aynı bıraktığın yerden tekrar başladım bu defa sonuna kadar gidip haziran kadar mezun olcam inşallahKuzum gönderdim.
Ayyy deme hiç Allah kimseyi o kıyafetlere mecbur bırakmasın
Arselimmm
İyiyim, iş güç sürünüp gidiyorum
Sen nasılsın, neler yapıyorsun, benim çocuk nasıl
Mezun oldum artık bu zahmetIyiyim kuzum aynı bıraktığın yerden tekrar başladım bu defa sonuna kadar gidip haziran kadar mezun olcam inşallahsenin çocuk aynı tempoda devam ediyor haylazliga bidir bidir sürekli birşeyler anlatıyor maşallah
Sen ise başladın mi annen nasıl oldu nişan durumu vardı ne yaptınız sorularım artarda geldi biraz ama
Bende tatlı yemek istiyorum artık amaFırından öyle kokular geliyor ki ne siz sorun ne ben soyleyim
Geçmiş olsun üzümüm .
Agrın kronikmi ?
Merhaba parafon ve parol vardı daha önceden bana verilen. Emziriyorum diye onları içtim sadece. Ama zerre geçirmedi
Isteme isteme tatli diye bisey yokkk hep kandirmislar bizi...Bende tatlı yemek istiyorum artık ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?