Tam tam kesinlikleay tam hunilik olduk.
ay tam hunilik olduk.
ay tam hunilik olduk.
Kiyamam sana allah bize sabır versin canımAyy kendim yiyemiyorum ya biri bisey yiyince merak ediyorum acaba ne yedi tadi nasildi kafayi yedim..oyle yemis gibi mutlu olmaya calisiyorum))
Suannn cok aciktim sanirim regli olacam hafif bas agrim varrr ben regli once bas agrisi yasarim...ay tam hunilik olduk.
Aminnn canim hepimize ..pamugum ev patlamis misir kokuyor, tost kokuyor bide ustune karsimda etihosbes yediler cilekli hemde ben neyapam...hadi etihosbes kokusu yok ama digerleri offf offf yaniiKiyamam sana allah bize sabır versin canım
Göndericem göndermeye de özlerim kız oğlumuMezun oldum artık bu zahmet
Çocuğu bavula koyup gönderemedin bi
Annem daha iyi çok şükür. İşe başladım, diğer konuya hiç girmeyelim
Aynı durumdayız canım her akşam aynı bunlarda yiyorlar sofraları ortada duruyor ellerimle verip kaldırıyor um yani gözüm dönse 1 hafta uğraş dur telafi edecem diyeAminnn canim hepimize ..pamugum ev patlamis misir kokuyor, tost kokuyor bide ustune karsimda etihosbes yediler cilekli hemde ben neyapam...hadi etihosbes kokusu yok ama digerleri offf offf yanii
Yok 1 damla iyi.13 aylıkken ilk dişini çıkaran da var.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineBoğazın ağrıyor benimde yine kaptım hastalardan.spor yapamadim
Bende bende .muhtemelen cuma.Suannn cok aciktim sanirim regli olacam hafif bas agrim varrr ben regli once bas agrisi yasarim...
Aynen oyle dokunmuyoru. Hatta ben yapmiyorum eşime diyorum istiyorsan kalk yap misiri ben yapamam diyorum koltugumda sizmanin keyfini yasiyorumAynı durumdayız canım her akşam aynı bunlarda yiyorlar sofraları ortada duruyor ellerimle verip kaldırıyor um yani gözüm dönse 1 hafta uğraş dur telafi edecem diye
Bende cuma yada cumartesi bekliyordum ama sanırım erken gelecek ...yarin olsada biraz sisim inse bariiii...Bende bende .muhtemelen cuma.
Aman göndermeGöndericem göndermeye de özlerim kız oğlumuherşeyin hayırlısı olsun kuzum ayrıca işe baslamana çok sevindim
Canim benim yaAyy kendim yiyemiyorum ya biri bisey yiyince merak ediyorum acaba ne yedi tadi nasildi kafayi yedim..oyle yemis gibi mutlu olmaya calisiyorum))
Artık diyete girdin ya Eti puf vero yoooookkk yerinee OY ViY vero vaaar
Yok esim cok seviyor yiyor....yemeyince mutsuz oluyor adam yüzü asik oluyor konusmaz sanki sülalesine laf etmisler gibi hahaha
Valla icindeki prospektus almanca ama ben italyancasini okumustum 1 damla diyordu evet.Yok 1 damla iyi.13 aylıkken ilk dişini çıkaran da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?