Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mezun oldum artık bu zahmet
Çocuğu bavula koyup gönderemedin bi
Annem daha iyi çok şükür. İşe başladım, diğer konuya hiç girmeyelim
Göndericem göndermeye de özlerim kız oğlumu herşeyin hayırlısı olsun kuzum ayrıca işe baslamana çok sevindim

Aminnn canim hepimize ..pamugum ev patlamis misir kokuyor, tost kokuyor bide ustune karsimda etihosbes yediler cilekli hemde ben neyapam...hadi etihosbes kokusu yok ama digerleri offf offf yanii
Aynı durumdayız canım her akşam aynı bunlarda yiyorlar sofraları ortada duruyor ellerimle verip kaldırıyor um yani gözüm dönse 1 hafta uğraş dur telafi edecem diye

Aynı durumdayız canım her akşam aynı bunlarda yiyorlar sofraları ortada duruyor ellerimle verip kaldırıyor um yani gözüm dönse 1 hafta uğraş dur telafi edecem diye
Aynen oyle dokunmuyoru. Hatta ben yapmiyorum eşime diyorum istiyorsan kalk yap misiri ben yapamam diyorum koltugumda sizmanin keyfini yasiyorum ))

ada81 evde devrim yap.sokma o cislari.
Erken olsa bi bardak mısır yiyebilirdin
Yok esim cok seviyor yiyor....yemeyince mutsuz oluyor adam yüzü asik oluyor konusmaz sanki sülalesine laf etmisler gibi hahaha )) misir kabiz yapiyor beni canim o yuzden hep uzağım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…