- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Neee yedinnnnArtık çok geç
Merhaba canım bi selamlasamadik hoşgeldin takıma.3 gündür boynum ağrıyordu. Sertlik var gibi ablam. Dün gece de sol kolum uyuştu, his kaybı ve ağrı varöyle kronik değil
Merhaba parafon ve parol vardı daha önceden bana verilen. Emziriyorum diye onları içtim sadece. Ama zerre geçirmedi
Sagol sherryim :)
Sagol bacım:)
Gec buldugun 6 lari erken kaybet insallah masum 5 lere doğru:)
Yemek için çok geç demek istemiştim yemedim kız yermiyimNeee yedinnnn
Kandırıkçılar hepIsteme isteme tatli diye bisey yokkk hep kandirmislar bizi...
Yemek için çok geç demek istemiştim yemedim kız yermiyim
Üzümüm ben sıkı diyet yaptıgımda bile z. Yagını kesmedim . Sebzelerin içindeki bir çok vitamin yagda çözülür ve emilir . Yağsız salata yemek gibi bir yanlış yapmayın bence.
Ben yağa karşı değilim ben gl endeksi yüksek karbonhidrata karşıyım çünki kilo yapan yaglar değil bence şekere dönüşmüş karbonhidratttır
Gecen sene benimde sag kolum agriyirdu boyle etli olan yeri gece uykumdan uyandiriyordu beni agliyordu resmen.. bi gun kizim asansorde parka gidecem diye cirpiniyordu kucagimdaydi dusmesin diye tutayim derken omzum cikti sandim..o gunden sonra kolum cook agridi dr gittim hicbisey cikmadi boyun fitik var ama baslangic evresinde bu kadar agri yapmaz dedi..seninki psikolojik dedi ayyy boyle diyen doktorlara sinir oluyorumm..esin polis mi dedi dedim yook ne alakasi var dedim polis esleri tedirgin olurlar hep bi yerleri agrir dedi offf dedim...
Isı bandi aldim canim 2 hafta her gece kullandim cook iyi geldiiii coook...tavsiye ederim..
Çok tatlısın amaNeee yedinnnn
Tepkisi süper di amaYemek için çok geç demek istemiştim yemedim kız yermiyim
Canim adı panahead idi..sifa olur insallahBen de koymaya devam edeyim zeytinyağımı o vakit =)
Evet sıcak su torbası iyi geldi bana o da iyi gelir inşallah. Adını verebilir misin canım, ısı bandı hangi marka iyi geldi ? Benim boynumdan aşağısı ağrıyor
Ayy kendim yiyemiyorum ya biri bisey yiyince merak ediyorum acaba ne yedi tadi nasildi kafayi yedim..oyle yemis gibi mutlu olmaya calisiyorumTepkisi süper di ama
İçerisindeki zararlı ve kanserojen katki maddelerinden.dolayi devit.vermiyorum.Kedibochi canım devit damla alıyor mu ece
ay tam hunilik olduk.Ayy kendim yiyemiyorum ya biri bisey yiyince merak ediyorum acaba ne yedi tadi nasildi kafayi yedim..oyle yemis gibi mutlu olmaya calisiyorum))
Aldim ya dr verdigini, ama benim istahimi kesmedi, ben de ilac mi istahimi aciyor diyordummetformin ısrarla sana al dediğim ilac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?