Bu dönemde 400 unite bununda zaten 1 damlası 500 muş.Valla icindeki prospektus almanca ama ben italyancasini okumustum 1 damla diyordu evet.
Ne yapalim iyi olduktan sonra gerisi boş
Sagolasin ailemizin dohturuuuBu dönemde 400 unite bununda zaten 1 damlası 500 muş.
Bi arkadaşına oturmaya gitmistiii...
Pekiii 2 mi 3 muuu kayisi haaaMenume.ek.. 2 mi 3 ü kurukayisi bi avuç dut kurusu 1 incir. Offf bu tatlı krizi sonucudur . Gofret vardı yemedim. . Daha nereme yiceksem
Bak orası çok önemli. Bide çapı kaçtı.huni mı getirin hunimiiiiPekiii 2 mi 3 muuu kayisi haaa)))
Bak orası çok önemli. Bide çapı kaçtı.huni mı getirin hunimiiii
Bak orası çok önemli. Bide çapı kaçtı.huni mı getirin hunimiiii
Ayran detoksu nasıldı canım ya bende birşey yapmalıyımYarin ayran detoksu yapcem.
Ama su kahvesizlik zor olacak sanırım .. belkide icerim çünkü ayran +uykusuzluk ile accayip uyuklarim ki bennnn..
Eee kac adet aycekirdegi yemis olduuunnn...ayyyy kafayi cidden yedimmmmvorones kız verooo aksam 17.30 da.yedimmm simdiye kadar bisi yimediydim.
Bende çayın yanina 1 tatli kaşığı kadar aycekirdegi bir de hurma yidimmm..
Ada yat canım sen.gececek.sabaha biseyin kalmaz.Eee kac adet aycekirdegi yemis olduuunnn...ayyyy kafayi cidden yedimmmm)))
Makarnada olabilirrr....kaptan gelince hemen uyumuş numarası yapalim doktorummn yazdiklarimizdan sonra hahaYa o değilde kek detoxu yok mu acep.soyle 1 gunluk şok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?