Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağol cnm..kısmetliymişsin bak ne güzel ev ayağına gelmiş..ben aylardır mahvoldum ev aramaktan
ahhh ahhh icim gitti..agzim sulandi :78::78:cevap yazdiktan sonra sayfaya dondugumde fotograflari gorunce aynn boyle oldum
kiz azerim en seksi bunlar degil..netten biraz daha bakarsan bokserli birtane var..off anam off:78::78:
kırmızı uçtunn kıızm kendine gell..
beni durdurun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84:

durrrrrrrrrrrrrrr

yicem kadar yedim zaten cok kilo almısım cokkkkkkkkkkkkkk :84::84::84::84::83::83::83::83:

değdimi şimdi tatlım yaa...akşam hemen sinameki iç sabah için iyice boşalsın kaç kilo aldığın belli olur şişlik gidince...sonra da dikkat et cuma ya kadar patates gibi olcn yoksa...

azeriiiiiii neettin kızı çıldırttın kıııı
vallahi cildirtti beni dogacim...ekran bir acildi cagatay..zaten hayaliyle dolanip duruyorum ortalikta

o zaten cildirmis.baksana yerinde duramiyor.ya yokmu kardesiniz,yegeniniz,kuzeniniz ne bilim akraba makraba?
cildirdim azerim, resmen carpildim vallahi...diziye baktikca kendimden geciyorum:78::78: askin gozu kor olsun
yaaa yaaaa aynen iste öyle.hele ilk zamanlar spor yapmaktan anasi agliyor insanin.cani cikiyor.ilk zamanlar hepten zayiflarsin kirmizi.cöpe dönersin cöpe
tecrube konusuyor desene

cagatayimla olsun ben sabah ogle ikindi aksam gece,,ne vakit olursa spora hazirim..spor kalp damarlarimizi acar resmen sapittim artik...bu yolun sonu cagatay baska yolu yok

anaam ben de baktım... gülüm sen daha bakma bu resimlere yoldan çıkcan sonraa...
ciktim bile saferanim..yolumu kaldi artik..ben daglari ormani gectim bile
bak resmin üstüne git.sag tikla resmi farkli kaydet yap.dosyalarina kaydet.sonra mesaj yazmak butonunu ac.hani yazi renkleri var ya onun yanindaki atac resmine tikla.sectigin fotoyu yükle.icerige ekle de.tamamdir

bir denim bakim..ama foto gounurse benim baktigim gozlen bakmayin kizlar taaammmi

bak resmin üstüne git.sag tikla resmi farkli kaydet yap.dosyalarina kaydet.sonra mesaj yazmak butonunu ac.hani yazi renkleri var ya onun yanindaki atac resmine tikla.sectigin fotoyu yükle.icerige ekle de.tamamdir
tamam canım
aboooowwwww gördüm gördüüüüüm bu neeeeee
$OK $OK $OK
o ne fotoydu öyle kirmiziiiiiiiii.kocam bunlara baktigimi görse gebertcek beni

he valla oğlanda yakışıklıymış gerçek
kız aman yakalanma benimki,de uyuz olur

annemler izin vermiyor ki düğünee oda ayrı bi dert askerden geleli 5-6 ay oldu bizde hala bişi yok

oooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bir denim bakim..ama foto gounurse benim baktigim gozlen bakmayin kizlar taaammmi

Eki Görüntüle 179718
ben gözlerimi kapadııım...
tamam canım

sonra çağatayzede olurmuşuz kocası nette yakaladığı karısını boşadı...
annemler izin vermiyor ki düğünee oda ayrı bi dert askerden geleli 5-6 ay oldu bizde hala bişi yok

anaam nolcak bu bizim kızların hali yaa..biri çağatay diye inler.:84:.biri düğün ister :95:ailesi vermez ...sonra bakıp gülersiniz bu hallerinize bizim gibi hele bi helalinizle evlenin hayal gibi gelir bu günler...aaah ah gençlik işte...:97::97:

aynen Saferan o neydi öyle.cocukta Allah icin kirmizimin dedigi kadar var yani.
Vallah bu kiz yoldan cikcak bu gidisle.gidi$i gidi$ degil :86::86::86:
bunun daha yolumu kaldi biz bosuna cagatayda cagatay demiyormusuz dimii
tamam canım

yakisiklidir enisteniz yakisiklidir siz kapatin cabuk ekranlari...benim sapikligim yuzunden siz firca yemeyin durduk yere

meyvem biliyorum kolay degil ama uzmemeye calis kendini, hersey olacagina varir tatlim...insallah hersey gonlune gore olur
kirmiziiiii süpersin bak hemen anladimda yaptin vallahi.efferin gi.
isin ucunda cagatay olunca herseyi sap diye anlarim

imdaaaaaaaaaaaaatttttttt

çoook işim var ama ben sizle muhabbet etmek istiyorumm..

biraz toparlayıp gelmeye çalışıcam en kısa zamanda kızlarrr, beni bekleyinnn..

Eki Görüntüle 179718
anammmm enişteye bakk..taş maşallah taşşşşşşşş

meyvem cnm neden istemiyolar..ben biraz uzak kaldım bu konulara..bende eşimle çook zor evlendim herkesi karşıma aldım rest çektim..sonuç olarak düğünde oldu dernekte..6 yıl geçti aslan gibi evladım oldu..sende ferah tut içini allah büyüktür..gerçekten seviyosanız birbirinizi önünüzde hiç bi engel duramaz

azeriii...kız senin yaptığın yemeklere baktım geçen ne güzel şeyler yapmışsın...ellerine sağlık şu boru gibi olan lazanya çok güzeldi burda niye yokki...sen bunları yapıp iyi kilo vermişsin valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…