sağol cnm..kısmetliymişsin bak ne güzel ev ayağına gelmiş..ben aylardır mahvoldum ev aramaktangel yavrum geeellll
tutku evlilik yıldönümün kutlu olsun nice yıllara
bu gün ev konusunda ilerleme var bende çapraz apt 1.kat ev boşalacakmış ev sahibi arkadaş beni söyleyip laf arasında ev bakıyor deyince kendi teklif etmiş 2 ay sonra çıkacaklar beklerse ona vereyim ben severim onu demiş öhöm öhömbeni sevmeyen ölsün
kırmızı uçtunn kıızm kendine gell..ahhh ahhh icim gitti..agzim sulandi:78::78:cevap yazdiktan sonra sayfaya dondugumde fotograflari gorunce aynn boyle oldum
kiz azerim en seksi bunlar degil..netten biraz daha bakarsan bokserli birtane var..off anam off:78::78:
beni durdurun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84:
yicem kadar yedim zaten cok kilo almısım cokkkkkkkkkkkkkk :84::84::84::84::83::83::83::83:
vallahi cildirtti beni dogacim...ekran bir acildi cagatay..zaten hayaliyle dolanip duruyorum ortaliktaazeriiiiiii neettin kızı çıldırttın kıııı
cildirdim azerim, resmen carpildim vallahi...diziye baktikca kendimden geciyorum:78::78: askin gozu kor olsun
o zaten cildirmis.baksana yerinde duramiyor.ya yokmu kardesiniz,yegeniniz,kuzeniniz ne bilim akraba makraba?
tecrube konusuyor deseneyaaa yaaaa aynen iste öyle.hele ilk zamanlar spor yapmaktan anasi agliyor insanin.cani cikiyor.ilk zamanlar hepten zayiflarsin kirmizi.cöpe dönersin cöpe
anaam ben de baktım... gülüm sen daha bakma bu resimlere yoldan çıkcan sonraa...
meyvemmmmmmmmmmmbeni durdurun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84:
yani yazdigi gibi insan sevgilisini kabullenmiyor..hele evlense millet katil olur kesin
enbastada benfotograflari nasil eklicem ya..bir turlu ekleyemeidm
beni durdurun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84:
yicem kadar yedim zaten cok kilo almısım cokkkkkkkkkkkkkk :84::84::84::84::83::83::83::83:
ciktim bile saferanim..yolumu kaldi artik..ben daglari ormani gectim bile
anaam ben de baktım... gülüm sen daha bakma bu resimlere yoldan çıkcan sonraa...
bak resmin üstüne git.sag tikla resmi farkli kaydet yap.dosyalarina kaydet.sonra mesaj yazmak butonunu ac.hani yazi renkleri var ya onun yanindaki atac resmine tikla.sectigin fotoyu yükle.icerige ekle de.tamamdir
tamam canımbak resmin üstüne git.sag tikla resmi farkli kaydet yap.dosyalarina kaydet.sonra mesaj yazmak butonunu ac.hani yazi renkleri var ya onun yanindaki atac resmine tikla.sectigin fotoyu yükle.icerige ekle de.tamamdir
aboooowwwww gördüm gördüüüüüm bu neeeeee
$OK $OK $OK
o ne fotoydu öyle kirmiziiiiiiiii.kocam bunlara baktigimi görse gebertcek beni
annemler izin vermiyor ki düğünee oda ayrı bi dert askerden geleli 5-6 ay oldu bizde hala bişi yok
oooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
aynen Saferan o neydi öyle.cocukta Allah icin kirmizimin dedigi kadar var yani.
Vallah bu kiz yoldan cikcak bu gidisle.gidi$i gidi$ degil :86::86::86:
ben gözlerimi kapadııım...ciktim bile saferanim..yolumu kaldi artik..ben daglari ormani gectim bile
bir denim bakim..ama foto gounurse benim baktigim gozlen bakmayin kizlar taaammmi
Eki Görüntüle 179718
sonra çağatayzede olurmuşuz kocası nette yakaladığı karısını boşadı...tamam canım
he valla oğlanda yakışıklıymış gerçek
kız aman yakalanma benimki,de uyuz olur
anaam nolcak bu bizim kızların hali yaa..biri çağatay diye inler.:84:.biri düğün ister :95:ailesi vermez ...sonra bakıp gülersiniz bu hallerinize bizim gibi hele bi helalinizle evlenin hayal gibi gelir bu günler...aaah ah gençlik işte...:97::97:annemler izin vermiyor ki düğünee oda ayrı bi dert askerden geleli 5-6 ay oldu bizde hala bişi yok
bunun daha yolumu kaldiaynen Saferan o neydi öyle.cocukta Allah icin kirmizimin dedigi kadar var yani.
Vallah bu kiz yoldan cikcak bu gidisle.gidi$i gidi$ degil :86::86::86:
yakisiklidir enisteniz yakisiklidirtamam canım
he valla oğlanda yakışıklıymış gerçek
kız aman yakalanma benimki,de uyuz olur
meyvem biliyorum kolay degil ama uzmemeye calis kendini, hersey olacagina varir tatlim...insallah hersey gonlune gore olurannemler izin vermiyor ki düğünee oda ayrı bi dert askerden geleli 5-6 ay oldu bizde hala bişi yok
isin ucunda cagatay oluncakirmiziiiii süpersin bak hemen anladimda yaptin vallahi.efferin gi.
imdaaaaaaaaaaaaatttttttt
çoook işim var ama ben sizle muhabbet etmek istiyorumm..
biraz toparlayıp gelmeye çalışıcam en kısa zamanda kızlarrr, beni bekleyinnn..
anammmm enişteye bakk..taş maşallah taşşşşşşşşciktim bile saferanim..yolumu kaldi artik..ben daglari ormani gectim bile
bir denim bakim..ama foto gounurse benim baktigim gozlen bakmayin kizlar taaammmi
Eki Görüntüle 179718
annemler izin vermiyor ki düğünee oda ayrı bi dert askerden geleli 5-6 ay oldu bizde hala bişi yok
imdaaaaaaaaaaaaatttttttt
çoook işim var ama ben sizle muhabbet etmek istiyorumm..
biraz toparlayıp gelmeye çalışıcam en kısa zamanda kızlarrr, beni bekleyinnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?