ben gözlerimi kapadııım...
sonra çağatayzede olurmuşuz kocası nette yakaladığı karısını boşadı...
anaam nolcak bu bizim kızların hali yaa..biri çağatay diye inler.:84:.biri düğün ister :95:ailesi vermez ...sonra bakıp gülersiniz bu hallerinize bizim gibi hele bi helalinizle evlenin hayal gibi gelir bu günler...aaah ah gençlik işte...:97::97:
azeriii...kız senin yaptığın yemeklere baktım geçen ne güzel şeyler yapmışsın...ellerine sağlık şu boru gibi olan lazanya çok güzeldi burda niye yokki...sen bunları yapıp iyi kilo vermişsin valla...
ayy kızlarr bizim önümüzde basbakan duruyor koskoca devlet erkanı varr önce aile sonra geliyorrr
bitti filan yazmıştın soramadım sabah :26:
yaaa kizlaaaar ne güzel sohbet ediyorduk,ama simdi arkadas aradi bana geliyormus.hemen kalkmam lazim.:84:
öpüldünüzz.cok seviyorum sizi.
ayyyyy cok tesekkür ederim canim.evet yemek ve tatli yapmak benim hobim.KK da 50 nin üzerinde tarifim var.cok seviyorum mutfak islerini.ama 6 aydir pek bisey yapmadim valla ne yalan söylüyüm.yaparsam yerim cünkü biliyorum.
o cannelloni italyan malzemesi.belkide vardir migroslarda falan.ama tadi ayni lazanya hamuru gibi.degisik bir tadi yok yani.
ayy can sıkıntısı o canım skılmıstı renk kattım dünyama
canının sıkıntısından yiyorsundur belki ama dur artıkkkkkk ne güzel karneni aldın mezun oldun kilo vermesi zorda alması çok kolay oluyor yani
cuma listeye gircem doğam yoksa olmıcak ben 52 olana kadra listede olmalıyımmm
bye.....:80:yaaa kizlaaaar ne güzel sohbet ediyorduk,ama simdi arkadas aradi bana geliyormus.hemen kalkmam lazim.:84:
öpüldünüzz.cok seviyorum sizi.
azerinin profilinden mesajlarına bakl görürsün canım...:79:kiz tariflerin nerde...bende senden birseyler ogrenirim belki...cagatayima yaparim sonra
hangi hedef???:26::26:
hangi hedef???:26::26:
kizlar benim basim felaket agriyor ya..haftasonunu uykusuz gecirdim ondan oldu galiba..bu gecede yatmadim...sersem gibiyim..kafamda tas var sanki
ayyy 50 km yürüyüşü unuttunmu cağtayın askındannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?