kizlar benim basim felaket agriyor ya..haftasonunu uykusuz gecirdim ondan oldu galiba..bu gecede yatmadim...sersem gibiyim..kafamda tas var sanki
tabi yürüyeceğine dizi izlediğinden oldu tüm bunlarr...
ama cagatayimin degil meyvem..trt1de yeni bir dizi cikmis kucuk hanimefendi diye..ona baktim..cok guzel diye duyuyordum..merakimdan 1 bolume baktim ama birakamadim..8bolumude izledim
ağrı kesici alabilirsen iyi olur geçmiş olsun:94:
aldim dogacim ama pek faydasini goremedim..eniyisi birtane daha yutmak..isten sonra eve gidebilseydim hemen yatardim. ama sirkete gidip pantalonumu almam lazim..malesef agagimdaki seksi bacaklarima dayanamadi...ortasi ezildi:78::78:
gülüm sen çizelgeni neden değiştirmiyorsun kii gözüme cok kötü görünüyor değiştir onuu rahatsız oluyorum bakk
sana güzel bi cizelge yapıcam sevabınaa
2 litre suyum bittiii
yok ben daha 1.6litredeyim..artik icmim diyorum birazdan cikicam..eve gitmeme vakit cok..yolda sikisir kalirim sonra:78:
iç iç girersin bi yerlere nolcak
nereye girim meyvem, arabaylan gidicem..ormana felanmi cikim
kızlar size bi soru şimdi benim hedefim 80 ya (deil aslında)gözüm korkmasın diye öyle yapmıştım 80 e ulaştıkdan sonra 70-75 yapabilirim sorun çıkmaz demii
kızlar size bi soru şimdi benim hedefim 80 ya (deil aslında)gözüm korkmasın diye öyle yapmıştım 80 e ulaştıkdan sonra 70-75 yapabilirim sorun çıkmaz demii
yok sorun olmaz dogacim..ayni her hafta cizelgeni degistirdigin gibi hedef kilonuda degistirebilirsin
mezun olurken falan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?