Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 179607 [/QUOTE]
he valla rezil olsun kacamak yapan butun takimlara ben haric
afiyet olsun meyvem,,, ye ye..hatta birkac tane daha ye..zorunu cekecek sensin vallaha..benim koca popom eridiginde sen hala koca poponu eritmekle meskul kalacaksin:82:
demi ama kacamaklarinin sonu bu olacak
tamam tamam diyete baslıyorum hem 1.5 suyum bitmek üzere..
7 mayısda 54 ü görmem lazımm.. :18::18::18:
arkadasımın düğünü var ozamna kadar sürekli acil durum planında diyet yapıcammm
dugun tarihini yaz mutfagin her yerine yapistir her yemek istediginde gorup vazgecersin demi ama
gülüm sen ve ben varız takım kactı senin asabiyetinden ama ben burdayımmm
senin her halini cekebilirimmmm
ii davran bana öna göree
valla sabah bi gordum tirstim kacis o kacis anca cesaret toplayip gelebildim
cagfatay bence kirmiziya yakin olmak icin tasindi kaptanimin yakininda ev tutmus

bencede cok güzelll

kesin vardır kesin gizli gizli geliyor cağtayının yanına ama bize uğramıyorr bak işin aslı ortaya cıkınca kactıı
cagatay kapida onu kovmaya gitti
bende seni seviyorum canim
kiz meyvem....keske olsa..utanmamda vallahi :78: oldum bittim vallahi cagatay icin[/QUOTE]
kiz bi dur bak seni ne ovdum ne ovdum o sana olsun bitsin
canım canım canım canım canımmmm

gülüm benim bende sebi cok seviomm
bende bende sizi hepinizi cok seviyorum
ben geldim:18::18::18::18::18::18:

Slm kızlar bol kaçamaklı bir haftasonundan sonra nasılsınız bakiimm
valla kacamagim olmadi ama oyle asiri bir uygulamamda olmadi :26:
bu seferde sana fesatlığımdan yerim kızım ben Herşeye bir bahanem vardır her daim

kiz azericim buldum o dedigim fotosunu ama ekleyemiyorum

linki verimde bak:
Çağatay Ulusoy resimleri, Çağatay Ulusoy kimdir

ama benim baktigim gozle bakma haaa

kız yakın olsak iyilik düşüneceem de uzaklığın gözü kör olsun

benden genc kizligimdan beri Özcan Deniz hastasiyim.hatta esime bile söylemistim hayallerimin erkegiydi seni tanimadan önce.

napıyonuz bakiim kızlaaar....

ben de yabancı takılıyom...rıchard gere.....kimselere değişmeeem...

Eki Görüntüle 179711
Eki Görüntüle 179713 [/QUOTE]

aboooowwwww gördüm gördüüüüüm bu neeeeee
$OK $OK $OK
o ne fotoydu öyle kirmiziiiiiiiii.kocam bunlara baktigimi görse gebertcek beni

anaam ben de baktım... gülüm sen daha bakma bu resimlere yoldan çıkcan sonraa...

aynen Saferan o neydi öyle.cocukta Allah icin kirmizimin dedigi kadar var yani.
Vallah bu kiz yoldan cikcak bu gidisle.gidi$i gidi$ degil :86::86::86:

ciktim bile saferanim..yolumu kaldi artik..ben daglari ormani gectim bile

bir denim bakim..ama foto gounurse benim baktigim gozlen bakmayin kizlar taaammmi

Eki Görüntüle 179718

ula sapiklar nelere bakiyorsunuz oyle neler konusuyorsunuz yuzum kizardi toparlanin bakiiiim bahar diye kedilerda mir mir basim sisti burdada siz kendinize hakim olun tobe tobe hirsizin aklina tas dusuruyorsunuz ha

sabah iki dilim ekmek beyaz peynir kk kadar quark maydanoz bide carli biber 1 tane iki bardak bitki cayioglen yogurt
aksam pirasa bide bugday corbasi ictim ekmeksiz

ha o mu..yok meyvem unutmadim..bir cumartesi yuruyebildim..dunde misafir vardi yuruyemedim..bugunde eve gidince ilk dusundugum uyumak..ondan sonra dermanim olursa iki saat yururum
sen dinlen iyisimi canım bünyen zayıf düşerse hasta olursun...
kızlar size bi soru şimdi benim hedefim 80 ya (deil aslında)gözüm korkmasın diye öyle yapmıştım 80 e ulaştıkdan sonra 70-75 yapabilirim sorun çıkmaz demii
sorun olmaz canımsen yeter ki kilo vermek iste...
neyse kizlar ben kaciyorum..uyandiktan sonra girmeye calisirim yine.hepinizi cokkkk opuyorummmm...

iyi uykular tatlııım...

nereye gittin ganfed ifadeni alcaktım daha ..nerdeydin bütün gün bakiim...okul tatil olsun ne olcak hergün uğra biz özleriz seni sonra..azeri de bi dagha gelmedi misafirleri göndermedimi daha yoksa ..azeriii kaçamak mı yaptın yoksaaa....

julii sende yoksun slam verip kaçtın yoklama var unutmaaa....

yazık sana canım yaaa, sen anlatırken ben yoruldum valla.. :26:

valla bende de tam tersi oluyor.. haftasonu biraz kaçırsam bile kilo veriyorum egenin peşinde, hafta içi koca gün oturduğum için ne kadar diyet yapsam da az gidiyor kilocuklar.. evde olsam incecik olucam demekki..

ama cagatayimin degil meyvem..trt1de yeni bir dizi cikmis kucuk hanimefendi diye..ona baktim..cok guzel diye duyuyordum..merakimdan 1 bolume baktim ama birakamadim..8bolumude izledim
aaa o nasil diziymis öyle.merak ettim bende bakayim bir ara
nereye girim meyvem, arabaylan gidicem..ormana felanmi cikim
otobanda dur güvenlik $eridinde.yap oralara bir yerlere
ay unuttum yazmayi spor olarakta lesli 5 mil yaptim
ayyy ben hala ama hala hastayim diye yapamadim günlerdir.hastaligim gecsin yapicam anca.

geldim Safi$im geldiiiiim.arkadasim daha yeni gitti.cok güzel vakit gecirdik.ben yemekler yaptim.aksam yemegimizide beraber yedik.cok güzel oldu hep beraber yemek.amaaaa kacirdim evet.gözüm döndü bir an

selam canımmm.... amma kaynatmışsınız gündüz..

yaa acayip başım ağrıyo, bugün çok yoğundu... yarına da bir sürü iş kaldı.. hatta eve de getirecektim ama sonra hadi evde dinleneyim de yarına dinç kafayla yapayım hepsini dedim..

aklım da sizde kaldı hep, gerçi kaldığı kadar varmış.. muhabbet süpermiş..

kiz tariflerin nerde...bende senden birseyler ogrenirim belki...cagatayima yaparim sonra

tatlim, benim profilime gir.orada hani vBRecipe yaziyor yukarida.oraya tikla,tüm tariflerim cikiyor.insallah begenirsin.Sagolsunlar beni seven tariflerimi hep yapan takipcilerim var.cok güzel mesajlar yaziyorlar bana

Son düzenleme:
bugünkü menümü yazayım size..

sabah: 1 bardak portakal suyu
kahvaltı: tam buğday ekmeğine domates peynirli tost
ara: 2 kuru kayısı, 2 ceviz
öğlen: soya soslu mantarlı tavuk
ara: 1 adet yulaflı bisküvi
akşam: fırında sebzeli tavuk, salata, yoğurt

su sadece 1 litre içebildim bugün ama bunun gecesi de var.. toplam 1,,5 litreyi rahat bulur, 2 bile olabilir..

ben artık montiyi temel alıp daha değişik bir yöntem izleyeceğim.. sabah buğday ekmeği yemek, öğlen-akşam yemeklerinde protein ağırlıklı beslenip yanına salata&yoğurt yemek gibi.. pilav, patates, makarna mümkün olduğunca az yicem.. ara öğünlerimi kesin yapmaya çalışıcam; 6 öğün yiyebilirsem süper olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…