oy oy oy neguzel beddua o oyle doga ablacimsen hep oyle beddualar et bana, hem vallahi seni gormedim....gorsem sana selam vermezmiyimmmmm [/B][/COLOR]
ahanda birini yakaladim, ama sansin var cemre, isyerinde birkac kisiye patladim bile, biraz sakinlestim anlican....emmeeeee sen beni katilmi edeceksin, tam neguzel kilo verdin derken, bir bozum de seni butun takimlara rezil ederim rezil olmak istemeyen tutsun bogazini
kiz meyvee, sen tam dayakliksin ha....sen boyle gidersen almam seni ama takima soylimya kilo verirsin yada bizden mahrum kalirsin
demi ama kacamaklarinin sonu bu olacakafiyet olsun meyvem,,, ye ye..hatta birkac tane daha ye..zorunu cekecek sensin vallaha..benim koca popom eridiginde sen hala koca poponu eritmekle meskul kalacaksin:82:
dugun tarihini yaz mutfagin her yerine yapistir her yemek istediginde gorup vazgecersin demi amatamam tamam diyete baslıyorum hem 1.5 suyum bitmek üzere..
7 mayısda 54 ü görmem lazımm.. :18::18::18:
arkadasımın düğünü var ozamna kadar sürekli acil durum planında diyet yapıcammm
valla sabah bi gordum tirstim kacis o kacis anca cesaret toplayip gelebildimgülüm sen ve ben varız takım kactı senin asabiyetinden ama ben burdayımmm
senin her halini cekebilirimmmm
ii davran bana öna göree
cagfatay bence kirmiziya yakin olmak icin tasindi kaptanimin yakininda ev tutmusben yaptım bi kaç defa bundan çok güzel oluyor çocuklar sevmediler allahtan yoksa hep isterler
kız sen çizelgeni niye değiştirmiyorsungazetede ne okudummmmm senin çagatay evini değiştirmiş nedeninide 100 kadar kız evime geldi demiş yoksa sende mi vardın doğru söyleee
cagatay kapida onu kovmaya gitti
bencede cok güzelll
kesin vardır kesin gizli gizli geliyor cağtayının yanına ama bize uğramıyorr bak işin aslı ortaya cıkınca kactıı
bende seni seviyorum canimvallahi oyle oldu galiba meyvem...haftasonu kacamak yapan ugrayamiyor topige..ben hepinize iyi davraniyorum meyvemmmmm...hepimizinde bu pis kilolardan kurtulmasini istiyorummmm...hepinizide ayri ayri cokkk seviyorum..sabah biraz asabi birazcikda agresiftim canim...ama gecti gecti
canim laptopa gecmeye firsatim olmuyor evde ondan unutuyorum ama aksama yapim artik...suan dah assagilardayimhem hangi gazeteymis o...hangi kizlar gitmis..ben gidemedim...evini bilsem gierdim ha,,,sonra gazeteye cikardi, cagatay ulusoy yazlik evinde tecavuze ugradi :78::78:ama napim kizlar, cocukta insani gunaha sokturacak tip var..Allahtan aramizda 3600km var..yok neler olabilecegini ben bile dusunemiyorum
kesin vardır kesin gizli gizli geliyor cağtayının yanına ama bize uğramıyorr bak işin aslı ortaya cıkınca kactıı[/COLOR][/B]
bende bende sizi hepinizi cok seviyorumcanım canım canım canım canımmmm
gülüm benim bende sebi cok seviomm
ben geldim:18::18::18::18::18::18:
valla kacamagim olmadi ama oyle asiri bir uygulamamda olmadi :26:Slm kızlar bol kaçamaklı bir haftasonundan sonra nasılsınız bakiimm
bu seferde sana fesatlığımdan yerim kızım benHerşeye bir bahanem vardır her daim
kiz azericim buldum o dedigim fotosunu ama ekleyemiyorum
linki verimde bak:
Çağatay Ulusoy resimleri, Çağatay Ulusoy kimdir
ama benim baktigim gozle bakma haaa
bak bak kirmizim ne buldum.sansin var kizzzz.
Ulusoy 'un yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü
Manken ve oyuncu olan bir sevgilisi olmasını istemediğini belirten Çağatay Ulusoy " Büyük konuşuyorum evet. Allah belamı versin bir tane manken oyuncu sevgilim olmayacak. Rol gereği bile olsa bir erkekle öpüşmeleri, bir erkekle verdikleri samimi pozlar beni rahatsız eder. Benim dokunduğum beraber uyuduğum insana kimse dokunmamalı. İlişki bazında bu piyasada temiz kalmak zor. Manken'le oyuncuyla hayatta işim olmaz" şeklinde konuştu.
Çağatay Ulusoy 'un özel hayatı hakkında yaptığı bu açıklama yakışıklı oyuncunun hayranlarını rahatlattı. Hayranları Ulusoy 'a o kadar bağlanmış ki, genç oyuncunun bir sevgilisi olması fikrine pek sıcak bakmıyorlar.
Evli olmasını nasıl karşılarlar bilemiyorum :)
kız yakın olsak iyilik düşüneceem de uzaklığın gözü kör olsun
benden genc kizligimdan beri Özcan Deniz hastasiyim.hatta esime bile söylemistim hayallerimin erkegiydi seni tanimadan önce.
aboooowwwww gördüm gördüüüüüm bu neeeeee
$OK $OK $OK
o ne fotoydu öyle kirmiziiiiiiiii.kocam bunlara baktigimi görse gebertcek beni
anaam ben de baktım... gülüm sen daha bakma bu resimlere yoldan çıkcan sonraa...
vallahi cildirtti beni dogacim...ekran bir acildi cagatay..zaten hayaliyle dolanip duruyorum ortalikta
cildirdim azerim, resmen carpildim vallahi...diziye baktikca kendimden geciyorum:78::78: askin gozu kor olsun
tecrube konusuyor desene
cagatayimla olsun ben sabah ogle ikindi aksam gece,,ne vakit olursa spora hazirim..spor kalp damarlarimizi acarresmen sapittim artik...bu yolun sonu cagatay baska yolu yok
aynen Saferan o neydi öyle.cocukta Allah icin kirmizimin dedigi kadar var yani.
Vallah bu kiz yoldan cikcak bu gidisle.gidi$i gidi$ degil :86::86::86:
ciktim bile saferanim..yolumu kaldi artik..ben daglari ormani gectim bile
bir denim bakim..ama foto gounurse benim baktigim gozlen bakmayin kizlar taaammmi
Eki Görüntüle 179718
slm kızlar
sen dinlen iyisimi canım bünyen zayıf düşerse hasta olursun...
ha o mu..yok meyvem unutmadim..bir cumartesi yuruyebildim..dunde misafir vardi yuruyemedim..bugunde eve gidince ilk dusundugum uyumak..ondan sonra dermanim olursa iki saat yururum
sorun olmaz canımsen yeter ki kilo vermek iste...kızlar size bi soru şimdi benim hedefim 80 ya (deil aslında)gözüm korkmasın diye öyle yapmıştım 80 e ulaştıkdan sonra 70-75 yapabilirim sorun çıkmaz demii
neyse kizlar ben kaciyorum..uyandiktan sonra girmeye calisirim yine.hepinizi cokkkk opuyorummmm...
evet canim tek biz vardik, ama bende ciktim hemen
saferancim sanada gunaydin tatlim, nasilsin?
ben malesef bugun agresifim kizlar...cumagunu gece 4tte yattim, kucuk hanimefendi diye bir dizi varya trt1de onun bolumlerine baktim nette..sabahta erkenden kalkmak zorundaydim kardesim yuzmeye gitti, sonra alisveristi derken annemler dugune gitti ben kardesimle evde kaldim onunla ilgilendim..annemleri bekledim gec geldiler.sonra dugunde olanlari konus derken vakit gecti..birde dugunde kadinin teki yarin size gelecegiz demis, ben yine sabahin korunde kalktim birseyler hazirlamak icin, anneme 2de geliriz demisler..yani yine uykusuz kaldim, onlarda keyiflerine gore 4te geldilerbosuna erken kalktim,sonra aksam isyerinden tel. geldi bugun sabah calisacak kisi hastalanmis guya...birini bulana kadar sabahci olabilirmiyim diye..ilk reddettim cunku uyumak istiyordum ama kimseyi bulamayinca yine bana kaldi...ve ben cokkk agresifimmmm..kimse bana haftasonu cozuttugunu soylemesin furarim vallahi...sinirlerim tepemdeeee :84::84:
ehhehe söylemesem..hayvan gibi yedim desem yeridir..cumartesi adet krizi,dün evlilik yıldönümü ve ablamın doğumgünü partiis dolayısıyla coştum cnm..ama bugün ertelediğim monticiğimle kavuştum..bozmıcam karralıyım
ceyce yavrum ben sana güveniyorum hadi toparlanalım artık..savaş açalım şu haftasonlarına..bizi bitiren cumartesi ve pazar..hayatımızda onlar olmasa incecik dolaşcaz..
beni durdurun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84:
annemler izin vermiyor ki düğünee oda ayrı bi dert askerden geleli 5-6 ay oldu bizde hala bişi yok
oooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
aaa o nasil diziymis öyle.merak ettim bende bakayim bir araama cagatayimin degil meyvem..trt1de yeni bir dizi cikmis kucuk hanimefendi diye..ona baktim..cok guzel diye duyuyordum..merakimdan 1 bolume baktim ama birakamadim..8bolumude izledim
otobanda dur güvenlik $eridinde.yap oralara bir yerlerenereye girim meyvem, arabaylan gidicem..ormana felanmi cikim
ayyy ben hala ama hala hastayim diye yapamadim günlerdir.hastaligim gecsin yapicam anca.ay unuttum yazmayi spor olarakta lesli 5 mil yaptim
nereye gittin ganfed ifadeni alcaktım daha ..nerdeydin bütün gün bakiim...okul tatil olsun ne olcak hergün uğra biz özleriz seni sonra..azeri de bi dagha gelmedi misafirleri göndermedimi daha yoksa ..azeriii kaçamak mı yaptın yoksaaa....
julii sende yoksun slam verip kaçtın yoklama var unutmaaa....
selam canımmm.... amma kaynatmışsınız gündüz..selam frangi$im
kiz tariflerin nerde...bende senden birseyler ogrenirim belki...cagatayima yaparim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?