He heAyran detoksu muhabbeti var ister misin
Herkeste aynı olmuyor canım malesef normal yaptım kesik yaram yoktu ama çok çektim ben boşver düşünmeNeyse şu sezeryan normal muhabbet ı bitse kızlar . İçimde kanayan yaradır
Gel kaptanim başım uzerineGeliyorummmmmmm ...
Sen teklifimi okudun mu ?
Benn kaçanziii gidipp zumba yapayimm azcikkk son bir gazzzortisss ve aus desteklerinizz sayesindee fenaa gaza geldimm genee
Ay her yerde ben pambik pambik geziyor um adama çay yapmayı unutmuş umAyran detoksu muhabbeti var ister misin
Gel kaptanim başım uzerine
Bugün ki menum
Sabah 1,5 dilim kepek ekmeği 1haslanmis yumurta 1 dilim peynir tere roka maydanoz
Ara sade Türk Kahvesi
Öğle 2kepce börülce çorbası Yoğurt
Ara bir avuç leblebi bir portakal
Aksam 1kepce kabak çorbası yoğurt salata
Ara 2ceviz 1kuru incir bu ara öğün hiç hesapta yoktu maalesef
Su 2litre
2yesil çay
Spor 30 dk yürüyüşbegum75 Ausencia Ahu060812
Bu ayran detoksu 1 gün yapsam mı haftayı bekleyip 2 gün mu yapsam 1 gün etki edermi acabaBir şey olmaz yahu kuru incir cevizden avuç avuç yemedin ya ..
Ben haftada bir iki gün mutlaka yerdim diyetimde .
Menünde gayet güzel hocam
Bu ayran detoksu 1 gün yapsam mı haftayı bekleyip 2 gün mu yapsam 1 gün etki edermi acaba
Bendeee açimmmmAcimmmmmm en aç benim
TamamdırBilemedim ki pamuğum , yarmalı nohutlu ..her bünyede aynı etkiyi gösterir mi ?
Bence perş. ye şartlanma ... Haftaya , hafta başı dene
Bendeee açimmmm
Pamugum pazardan hazırlık yapıp pazartesi salı yapalım mıBu ayran detoksu 1 gün yapsam mı haftayı bekleyip 2 gün mu yapsam 1 gün etki edermi acaba
Yapalım tatlım inşallah lapaya dönmez bunun sonuPamugum pazardan hazırlık yapıp pazartesi salı yapalım mı
Evet benim iki kurtarıcım var lapa ve ayran aşı . Ama tuzlu ayranla olmazzz !!!Kızlar ben bu ayran detoksunu
Çok yapardım eskiden ama bunun amacı tuzsuz olmasi hazır ayrandan nasıl sonuç alırsın bilmiyorum sericim
Ben iki gün yaparım 1.8 bile verdiğim olmuştur eskidenaeben abla ile çok yapardık eskiden birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?