Elbette tercih etmeyizŞimdi şişşş koca bir mide ile ...ayyyy çok yedim diye elinizde soda şişesi ile dolaşmak mı isterdiniz ???
Kaç gündür akşam yemeği bile yemiyordum bugün sanki çokmu oldu dedim ama süper o zamanBir şey olmaz yahu kuru incir cevizden avuç avuç yemedin ya ..
Ben haftada bir iki gün mutlaka yerdim diyetimde .
Menünde gayet güzel hocam
OlaarrrrrrÇok ciddiyim , betülü de aebene teslim edeceğim ...
Ama bi daha daha koyalım ortaya diyorum çılgın bir şey
Inşallah canım yine bir pazartesi yine Pamugumla biz 2gunluk kür Ayy lapayi hatirlayinca var yaYapalım tatlım inşallah lapaya dönmez bunun sonu
Oda nasip kaptanımKeşke
Ben görüşme planlarımı tasarladım aslında ...
Antalya da daydream'le ...
Antalya ya giderken Eskişehire uğrayıp Dely ile ...
Tüm İstanbuldakilerle de gelirlerse buluşma ile ...
Diğerlerine nasıl ulaşırım bilemiyroum
Olaarrrrrr
@betülina Kız ezip geçek haftaya şu kemik torbalarını zati bunlarda yağ neyin yok ikiside kuru kemik bunların bizde malzeme çokkk
72 ile hamile kaldım, 100 küsürle doğurdum.Bende 70 ile hamile kaldım 78 ile doğuma gittim oğlum da 4,5 kgydi ama ben sonra süt olsun diye kilo alangillerdenim
Ortim menun çok güzelmiş, börülce çorbası ni ilk defa duydum, afiyet olsun aksaminda çok hafif, çok iyi gidiyosunBugün ki menum
Sabah 1,5 dilim kepek ekmeği 1haslanmis yumurta 1 dilim peynir tere roka maydanoz
Ara sade Türk Kahvesi
Öğle 2kepce börülce çorbası Yoğurt
Ara bir avuç leblebi bir portakal
Aksam 1kepce kabak çorbası yoğurt salata
Ara 2ceviz 1kuru incir bu ara öğün hiç hesapta yoktu maalesef
Su 2litre
2yesil çay
Spor 30 dk yürüyüşbegum75 @Ausencia Ahu060812
Kızlar ben bu ayran detoksunu
Çok yapardım eskiden ama bunun amacı tuzsuz olmasi hazır ayrandan nasıl sonuç alırsın bilmiyorum sericim
Ben iki gün yaparım 1.8 bile verdiğim olmuştur eskidenaeben abla ile çok yapardık eskiden birlikte
Ölüyor um ölüyor um hemde içim kalkıyorInşallah canım yine bir pazartesi yine Pamugumla biz 2gunluk kür Ayy lapayi hatirlayinca var ya
Sonucunu çok merak ediyorumyarın ev yoğurdu ile yapacağım masumum..
zorlanırım sandım ama zorlanmadım bugün.
Sağol canım cumaya ikimizde güzel kilolar vericem inşallahOrtim menun çok güzelmiş, börülce çorbası ni ilk defa duydum, afiyet olsun aksaminda çok hafif, çok iyi gidiyosun
Ben çok severim canım aldım geçen hafta dolapta unutmuş um yarın götüreyim de yiyeyim barıAy bende acim ama mutluyum ya , acsak doğru yoldayız demektir .
Sabahki tulum peynir ve yesilliklerimi hayal ediyorum , birde aci biber turşusu yiycem sabahları sabah sabah iygg diyebilirsiniz ama WC için napam
yarın ev yoğurdu ile yapacağım masumum..
zorlanırım sandım ama zorlanmadım bugün.
Masallah miden saglam masum.. ben aci biber yesem ölürüm mide yanmasindan....Ay bende acim ama mutluyum ya , acsak doğru yoldayız demektir .
Sabahki tulum peynir ve yesilliklerimi hayal ediyorum , birde aci biber turşusu yiycem sabahları sabah sabah iygg diyebilirsiniz ama WC için napam
normal doğumu destekleyen doktor aradımBana da dr um türlü türlü senaryolarla geldi her hafta sona yaklaşınca ...
-iri bebek
-çatı dar
-bebek ters
-haftası doldu...
sonuç inatçı aus ve normal doğum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?