mayıs annelerine yazardın.Bende de bu saydiklarinin birisi yoktu . Bazen olsa keske derdim. Sonuç . Korkuma sezeryan oldum .normal ı merak eder oldum. . Ama su varki normal yapan ablami görünce bizi ayakta yuruyerek karsilamistı da .anlamıştım ne büyük hata etmişim sezeryan belasına bulasarak. 1 ay da iyilesemistim hala
Güzelim 30 dakika zumba kan ter içinde kaldimZumba mıııı vaaaaay iyi gazzz
Diriliste yemek yiyorlarrrr ....
Bende hep süt verirken aldım hamileliklerimde en fazla 8 kilo aldim80 kg ile hamile kaldım
12 kilo aldım
Doğumdan çıktım ertesi gün 86 idim
Annemin süt çoğaltma yöntemleri ile 96 oldum 1 ayda
Diriliste yemek yiyorlarrrr ....
hazır ayranla yapıp sonuc alanlar olmuş, ondan cesaret aldım.Evet benim iki kurtarıcım var lapa ve ayran aşı . Ama tuzlu ayranla olmazzz !!!
Valla kuzum bende de malum olay malesef bir bacagimdan diğerine kadar kesigim var kocamann yavrum yan oldugu ve acil.mudahele oldugu iicin dr seni biraz fazla kestim dedi canin sagolasun dedim hersey evladim için gelelim o kocaman ve ic kesigimde t seklindeydi hic yatmadim yatamadim 20 gün sonra da isimin başındaydım.Ay kızlar sezeryanla doğurdun yatmadım , gayette ayaktaydim , bence bünye meselesi o biraz arkadaşım normal doğurup günlerce yattı
Bende 4 gunde kalktim ilk gunden ayaktaydim ama annemler yatirdiAy kızlar sezeryanla doğurdun yatmadım , gayette ayaktaydim , bence bünye meselesi o biraz arkadaşım normal doğurup günlerce yattı
Bendee cokk acim atoma basladimm gene insallahh iyii olacakKaldirtcam bütün TV den yemek sahnelerini
Lapa ve ayranda asıl etki ilk gün zaten . Ben hep tek gün yaparım .Bu ayran detoksu 1 gün yapsam mı haftayı bekleyip 2 gün mu yapsam 1 gün etki edermi acaba
Apla ben lapa 1 gün yapıp 300gr cik verebilmiş timLapa ve ayranda asıl etki ilk gün zaten . Ben hep tek gün yaparım .
Etki etsede leydim tuzsuZ ayranla daga çok gidiyor . İki detoksun amacıda biraz bu .hazır ayranla yapıp sonuc alanlar olmuş, ondan cesaret aldım.
konuyu açan kişi mesela, 100 de 100 detoks diyeti deneyimlerimiz idi adı.
hatta kilo verenlerin içinde senin adın da var.
sanırım yıl 2009
bende canım bende..Sonucunu çok merak ediyorum
valla ben siyez bulguru, mercimek ve nohutu soyup kullandımÖyle olmalı cnm , içinde iki salatalık rendele, taze soğan ile birlikte ye güzel oluyor ay bak canım çekti bendemi yapsam
bende 5. gün kalktım.Bende 4 gunde kalktim ilk gunden ayaktaydim ama annemler yatirdi)) sonra bi baktim dr bayagi kesmis beni boydan boya neredeyse...ablamin ki kucucuk...
o topici sayfalarca okudum.Lapa ve ayranda asıl etki ilk gün zaten . Ben hep tek gün yaparım .
Yok az evvel geldi . Mutfakta ona ıhlamur yapıyorum fırsatta size bakıyorumaeben yine yok mu enişte.benimki yine yokkkkk
yoo direkt hazır ayrana daldım.Etki etsede leydim tuzsuZ ayranla daga çok gidiyor . İki detoksun amacıda biraz bu .
Tuzsuz yiyince kötümü oldun ? Saglık sorunun varsa tabiki ona göre yiyceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?