Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

4 yemek kaşığı bulgur (Bazıları yarmayla yapıyor) 4 yemek kaşığı nohut 4 yemek kaşığı yeşil mercimek başlanıyor 2 salatalık rendelenir 1.5 lt ayranla karıştırılıyor istediğimiz baharat tuz hariç eklenebilir

1 yumurta 1 dilim tb ekmeği bolyesillk bol domates salatalık az peynirle kahvaltıdan sonra her 2 saatte bir yeniyor en son saat 21 de
Kahve yasak bitki çayı serbest toplam iki gün. Karışım günlük hazırlanır

Yeşil çay kürü ne canım
Bu arada rakip olduk
Aynen Can'ım sevindim gruplu olarak eşleşmemizebüyük bir kupanın yarısına demlediğimiz yeşilçayı ekleyip çeyrek limonu kabuğuyla sıkıp attıktan sonra ılımaya bırakıyoruz . Ilıdıktan sonra 1 şade sodayı ekleyip içiyoruz. Ödem atıcı etkisi varmış ben özellikle spor yaptığım günlerde yapıyorum bunu

Olaarrrrrr

@betülina Kız ezip geçek haftaya şu kemik torbalarını zati bunlarda yağ neyin yok ikiside kuru kemik bunların bizde malzeme çokkk

Kelebek kafa mı buluyor aeben bizle ne dersin ?
yok öyle ise çook pis hırslanacağım daaaa , tutmaaa beniiiii

Akşam daha hafif , dolu dolu olacaksa öğlen daha dolu olsa sarem , geç saatte çeşit çeşit yemek yerine , ben senin yerinde olsam akşam pazı kavurması ile yoğurt yemeği tercih ederdim çorbadan sonra

O tospikini öperim bennnnn

Yürüyüşümü yaptım geldim, hayırlı akşamlar kızlarrr. Hatta geceler, çocuklar uyudu, ben de hemen uyucam çünkü =)

Güzelim 30 dakika zumba kan ter içinde kaldim @Ahu060812 ortisim 30 dakiakcik yapabildim bugün nasipse siralamali artiracagim zaferr bizimmdiirrr insallahhhh liliiiiliiiiii

Kinoalar tencerede Tıngır mıngır kaynarken
Spordan geldi, köprücük çıkmalı derken
Yarının salatasına Ne koysam diye düşünürken
Ya bu haftada kilo veremezsem aus mimuyu öldürürken

Kimmmmmmmmmmmmm beeeeeeeeeeeeeeen sanaaaaaaaaaa mimumaaaaaaaaaaaaaaaaa

menü ve spor

Mercimek hazır haslanmis
Nohut hazir haşlanmış.
Bulguları pisirip ayrana ekle.
Kolayima bile geldi benim.
Ne yicem derdi olmadi.
Doldurup doldurup yedim
Ayran detoksu değil tembel 'şeri detoksu oldu

Doğru diyorsun ben bir bakınayım , büyük düşüneyim köprücük düşüneyim amuda kalkıp bakayım karamürsele buluru m bi salon

Ooooo, olabulur olabulur de sen kemikten mi verecen aebenin dedigi gibi

kelebekolacam bak kesin bir taktik bu .
kemik muamelesi ile rakip yıldırma

Yarının salatası da hazır çok şükür :) kızlar durmayınnn ben bile evden yemek götürebiliyorsam herkes yapabilir :)

DelyDoly bak arkadaşın mimu88 sana seslenmiş bu mesajında

gayet güzel canım .sporunda çok iyi
sen nasılsın ?

Akşam akşam iki üç dal nane attım ağzıma kaçamak mıdır hocam Ausencia :)

Tükür hemen

Soda kilo yapıyor yada zorlastiriyormus kilo vermeyi demişti diyetisyen doğru mu acaba

Sepeti meşhur Karamürsel mi :) Miss elit pilates stüdyosuna Ne dersin kaptanım Google la aramaya İnan :) o köprücük buraya gelecek ben bilmem :)

Yarın salatamın içeriği şu şekilde olacak;

Göbek-dereotu-maydonoz-nane-taze soğan-kırmızı lahana (sirkeli) - brokoli- kinoa
Belki kırma zeytin de atarım.
Sürpriz sanatçılarımız da tuzsuz hellim veeeee cranberriessss :)

Saçlarımı kestirip ışıltı katacaktım ama yine ceza verdim kendime o 69 u görmeden beyazlarımla dolaşacağım

Sepeti meşhur Karamürsel mi :) Miss elit pilates stüdyosuna Ne dersin kaptanım Google la aramaya İnan :) o köprücük buraya gelecek ben bilmem :)

Kız işte orası Yusufun okulun orda , keşke oraya gitsem ...hep önünü park olarak kullanıyorum :))
Ama tavsiye edilmiyor ...
Yine de gidip konuşayım yarın sana miss elitten konum atarım

Ausencia akŞam yemeğinde çorba yoğurt karnabahar yedim zAten yemekten sonra gezmeye gittim onca börek ve tatlının içinde en hafif olanı yedim valla çok az yedim ama :)

O zaman demiyorum , madem gezmeye gidecektin akşam yemeden gideydin diyorum

Ben dé çatır çatır doğururum dienlere kizardim ben de seni seviyorum evet ogluşà diom.seni zahmete sokmadan getirdim dünyaya gafan ezilmediii ay

Ne kadar verdin 1 gunde canim bende birgun yaparim...
900 gr verdim canim
Rekor bende 2 tane 3800 normal doğum yaptim
Bendede 2 tane 3950 ve 3940
O ayran detoxu bi bana yaramadı onca emek eşittir 700gr
Kizz 700 gr niye begenmiyon
Hemide ne ac
Bu ayran detoksu 1 gün yapsam mı haftayı bekleyip 2 gün mu yapsam 1 gün etki edermi acaba
Ben 1 gün yaptim cnm

Bendeee açimmmm
Benim kadar olamasssiiiinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…