Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aus ...3 harf ..akılda tutması çok kolay ... bu durumlarda hemen ausu hatırla
Tabissiı ..Hele Bi de halime hatun bazlama ekmek boldu soylleeee oh misssssss dedim ki kocaya olsaà yerdim
.ana yok yemezdim dedim hemen . Neden çünkü ausssss dié balonlar çıkti kulaklarimdan beynimden. . Yemem aslaaaa ...

Ya kaptanım sen bi konuş. Tavsiye edilmediği nokta Ne. Hepsinin bir çözümü vardır mutlaka bayanlar için sırf sanırım ama aletli pilates mi o önemli yoksa Ebru şallı da evde güzel pilates yaptırıyor şşşşööööleeee kancalardan salacaksın kendiniiii :)

Haklısın kaptan

Allah razı olsun Fatmam ♡ inşaAllah, yarın güzel haberlere uyanmak dileğiyle ♡

Yenildim

Biraz dizi izleyelim dedik , saracak bir şey bulursak tabii ...

Yarın perşembe , içimde kelebeklerin uçuştuğu gün ...

Cuma 24 kala

Bu hafta böyle hiççç nasıl olacağını üç aşağı beş yukarı çözemediğim bir hafta ...

Yarın Yusufu getir götürler hariç , market falan ... evdeyim ..buradayım nasipse

Hepinize iyi geceler , hala uyumayıp karnı aç olan varsa , hemennnn

Geçmişi okudum alıntılarım sabaha kalsın yine ailecek film izledik telefonlar yasaklanıyor çocuklar tarafından babada bakamıyo bende menümü yazayım spor puanlaması sabaha kalsın
Sabah
Birden Az tavada yumurta(çocuklardan kalan)
Bir dk ekmek
Peynir zeytin
Ara
Yoğurt 1/2 muz
İkindi
Az balık salata
Akşam
Çorba
Salata
Kabuska
1 dl ekmek
Su 2,5
Spor
60 dk eliptik
325 ip 10 dk
20 dk egzersiz

Canim yeni gördüm bunu ayran asini kahvaltidan sonra 2 saatte bir yenen gerekiyodu sen 2 ögün yemissin tabi böggkkk olmaz

Kuzum sen detoks degil corba günü yapmissin tuzlu ayranla detoks mu olur kizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…