Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Su bizim en temel ihtiyaçlarımız arasındadır. Bu herkes tarafından bilinen bir gerçek. DiyetEvimde paylaştığım bir çok diyet listesinin sonuna günde 2-3 litre su içilmesi gerektiğini söylemişimdir. Bunun nedeni diyet sonucu kilo vermeden dolayı oluşan sarkmaları önlemektir.
"Diyet + Su + Egzersiz = Zayıflama" formülünü mutlaka dikkate alın ve hiç yabana atmayın. Hiç bir egzersiz ve diyet programı yapmadan sadece su içmek boşa kürek çekmekten başka bir şey değildir.
Peki sıcak su mu Soğuk su mu zayıflatıyor?
zayıflamaya etkisi daha büyüktür. Çünkü; İçilen suyun mide de yer kaplamasıyla daha az yemek yeriz ve tokluk hissimiz daha uzun sürer.

Sıcak su aynı zamanda vücuttaki yağların daha kolay atılmasını sağlamaktadır. Çinliler bu konuyu bizden önce keşfetmişe benziyor. Sıcak suyu içmeyi alışkanlık haline getirerek zayıf kalıyorlar.

Soğuk su sıcak suya göre tokluk hissi yerine açlık hissi verir ve daha çok yemek yememize neden olur.
Sıcak Suyun Faydaları Nelerdir?
  • Vücudun ısı dengesini bozmaz.
  • Direk kana karışır ve kan dolaşımını düzenler.
  • Kasların gevşemesini sağlar iç organları rahatlatır.
  • Kabızlığa iyi gelir.
  • Yağların kolay atılmasını sağlar.
  • Mide asidi etkilerini yok eder ve reflu septomlarını engeller.
  • Yediğimiz besinlerin sindirimine yardım eder.
DİKKAT
Sıcak su içerek yağların atılımı sağlanırken vücut için yararlı olan mineraller de dışarı atılabiliyor. Vücudun mineral yoksunluğu sağlamaması için günde 1 çay bardağı soda içmenizi tavsiye ederim. Hatta sodayı sıktığınız limonda bu etkiyi arttıracaktır.

Paylaşayım dedim

Canimmm inşallah bebisin hemen gelir hiç bekletmez. Rabbim kucağını bos koymasın. Hele ki senin gibi güzel anne olacak birini
InsaAllah Verocum ♡♡ Amiiiin canım. Sağolasın, bana, Delyime ve isteyen herkese inşaAllah anneliği nasip etsin Rabbim ♡♡♡

Güzel olmuş ahum , temizz net menü :)
Sporda şahane .

Sabah
2 haşlanmış yumurta

Öğlen
Ton balıklı sandviç

Akşam
2 yk bulgur pilavı
1 tabak nohut
Salata

Su: 2 lt
Spor :1 saat yürüyüş

Suyun hala en az 2-3 bardak az içmen gerekenden .
Akşamda çrş için sorun değil ama prş. Bakliyat yeme akşam saadet .

Gunaydinn 7. Takimin güzel bayanları açıliss yapayimmm haydiiiii kalkalimm musmutlu bir güne hayirli bir gune insallah

Bennnnnnnn hazırımmmm .
Sende hazır ol ... karbon , bakliyat bugün uzak durrr .

Günaydın canım

Günaydınnnn dilek ....

Günaydın azimli bayanlar 1. Takımdan selamlar

Günaydınnnn bizden de 1.takım hatunlarına selamlaaar

Teşekkür ederim Ausencia ablacım bende iyiyim çok şükür taşınma telaşı bitti kuzum daha iyi yarın da tartı gülerse daha ne isterim bu Arada günaydın hepinize

Allah razı olsun Fatmam ♡ inşaAllah, yarın güzel haberlere uyanmak dileğiyle ♡
Merhaba daha önceden de nickini görmüştüm burda. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin. O "ol" dedi mi oluyor.. Bir arkadaşım 8,bir arkadaşım 17yıl sonra kızlarına kavuştular bu sene. Darısı başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…