Canim sanirim gelmedi bu sabah tam anlayamadoim cünkü erken tartildim ,erken sis oluyorumYarın bende ayran aşı...malzemeleri bugünden haşladım koydum dolaba ama mercimeği bilmiyodum onuda yarın haşlarım bakalım bende nasıl bi etki olacak
MuMu85 geri geldimi giden kilo
InsaAllah Verocum ♡♡ Amiiiin canım. Sağolasın, bana, Delyime ve isteyen herkese inşaAllah anneliği nasip etsin Rabbim ♡♡♡Canimmm inşallah bebisin hemen gelir hiç bekletmez. Rabbim kucağını bos koymasın. Hele ki senin gibi güzel anne olacak birini
Yok canım iki.ogunde.biter mi.bi.tencere sey ...Canim yeni gördüm bunu ayran asini kahvaltidan sonra 2 saatte bir yenen gerekiyodu sen 2 ögün yemissin tabi böggkkk olmaz
Günaydın canımGunaydinn 7. Takimin güzel bayanları açıliss yapayimmm haydiiiii kalkalimm musmutlu bir güne hayirli bir gune insallah
Geçmişi okudum alıntılarım sabaha kalsın yine ailecek film izledik telefonlar yasaklanıyor çocuklar tarafından babada bakamıyo bende menümü yazayım spor puanlaması sabaha kalsın
Sabah
Birden Az tavada yumurta(çocuklardan kalan)
Bir dk ekmek
Peynir zeytin
Ara
Yoğurt 1/2 muz
İkindi
Az balık salata
Akşam
Çorba
Salata
Kabuska
1 dl ekmek
Su 2,5
Spor
60 dk eliptik
325 ip 10 dk
20 dk egzersiz
Bu linktede vücut tipinize göre yapmanız gerekenler var
https://kadin.mynet.com/amp/diyet/egzersizler/1189-vucut-seklinize-gore-zayiflayin.html
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Öğlen
Ton balıklı sandviç
Akşam
2 yk bulgur pilavı
1 tabak nohut
Salata
Su: 2 lt
Spor :1 saat yürüyüş
Gunaydinn 7. Takimin güzel bayanları açıliss yapayimmm haydiiiii kalkalimm musmutlu bir güne hayirli bir gune insallah
Günaydın canım
Günaydın azimli bayanlar1. Takımdan selamlar
Kelebek kafa mı buluyor aeben bizle ne dersin ?
yok öyle ise çook pis hırslanacağım daaaa , tutmaaa beniiiii
Akşam daha hafif , dolu dolu olacaksa öğlen daha dolu olsa sarem , geç saatte çeşit çeşit yemek yerine , ben senin yerinde olsam akşam pazı kavurması ile yoğurt yemeği tercih ederdim çorbadan sonra
O tospikini öperim bennnnn
Kimmmmmmmmmmmmm beeeeeeeeeeeeeeen sanaaaaaaaaaa mimumaaaaaaaaaaaaaaaaa
menü ve spor
Doğru diyorsun ben bir bakınayım , büyük düşüneyim köprücük düşüneyim amuda kalkıp bakayım karamürsele buluru m bi salon
@kelebekolacam bak kesin bir taktik bu .
kemik muamelesi ile rakip yıldırma
DelyDoly bak arkadaşın mimu88 sana seslenmiş bu mesajında
gayet güzel canım .sporunda çok iyi
sen nasılsın ?
Tükür hemen
Sallayacagiz poponlariGünaydınnnnnnnnnnn
Hadi bakalımmm güzeller , birbirimizi motive ede ede geldi yine perşembe :)
Bugün son moralleri depolayalım..... yarına pon pon sallayalımmm
Merhaba daha önceden de nickini görmüştüm burda. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin. O "ol" dedi mi oluyor.. Bir arkadaşım 8,bir arkadaşım 17yıl sonra kızlarına kavuştular bu sene. Darısı başına..Allah razı olsun Fatmam ♡ inşaAllah, yarın güzel haberlere uyanmak dileğiyle ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?