selam canımmm.... amma kaynatmışsınız gündüz..
yaa acayip başım ağrıyo, bugün çok yoğundu... yarına da bir sürü iş kaldı.. hatta eve de getirecektim ama sonra hadi evde dinleneyim de yarına dinç kafayla yapayım hepsini dedim..
aklım da sizde kaldı hep, gerçi kaldığı kadar varmış.. muhabbet süpermiş..
merhabalar gezdim geldim napıyorsunuz bakalım
merhabalar gezdim geldim napıyorsunuz bakalım
kayınvaldeye gittiknereleri gezdin kiz?bende yarin gezicem insallah.
hoşgeldin canım....
geçmişi okudum ben, öldüm gülmekten yaaa..
kızlaar ben yatıyorum, iyi geceler size..
iii gecelr kızlarr...bu akşam ev bakmaya gittik istediğim siteden aldık sonunda evi..ev derdinden kurtuldum..allah siteyen herkese nasip etsin.öyle bir yük kalktıki üstümden anlatamam..şimdi beni bekler toparlnma ve taşınma telaşı
aaaaa çok sevindim hayırlı olsun
iii gecelr kızlarr...bu akşam ev bakmaya gittik istediğim siteden aldık sonunda evi..ev derdinden kurtuldum..allah siteyen herkese nasip etsin.öyle bir yük kalktıki üstümden anlatamam..şimdi beni bekler toparlnma ve taşınma telaşı
ben yatıyom kızlaar..çok uykum vaar...iyi geceleer..
oy oy oy neguzel beddua o oyle doga ablacimsen hep oyle beddualar et bana, hem vallahi seni gormedim....gorsem sana selam vermezmiyimmmmm [/B][/COLOR]
ahanda birini yakaladim, ama sansin var cemre, isyerinde birkac kisiye patladim bile, biraz sakinlestim anlican....emmeeeee sen beni katilmi edeceksin, tam neguzel kilo verdin derken, bir bozum de seni butun takimlara rezil ederim rezil olmak istemeyen tutsun bogazini
kiz meyvee, sen tam dayakliksin ha....sen boyle gidersen almam seni ama takima soylimya kilo verirsin yada bizden mahrum kalirsin
sağol cnm allah daha güzellerini sana nasip etin inşallahhayirli olsun güle güle oturun.agiz tadiyla oturun insallah.
darisi basima insallah.
sağol saferanım gerçekten gönlüme göre oldu..allah gönlüne göre verdi ne güzel ..huzurla otur...
ne güzel dua ediyosun ya banada et :)iyi geceler canim.bende birazdan yaticam.sende uykunda yag yak innnnnsallah
bende masaj istiyorum bendeannemler akşamüstü aradı yemeğe geldiler, o yüzden giremedim siteye bugün pek. acil market yemek işleri... yemekte kaçırdım yine kaptanım yawoff yarın sabah tartılıyım bakıyım ne olmuş halim
bu arada artık haftada 1 gün masaj yaptırıcam kızlar, bu perşembe ilk masajım. bacaklarım falan selülit doldu ne yazıkki, iyi gelir umarım...
günaydın sekerlerimm tükkanı bende acmasam acacak yokmus hanii
batcaz bu gidişle ona göree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?