Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hic sorma tatlim ya,gülmekten cenem acidi resmen.cook komikti.kirmizi bizi ucurdu bugün.keske sende olsaydin.ama daha önümüzde cooook günlerimiz var.

gecmis olsun canim.bas agrisini cok iyi bilirim.bende migren var,tuttumu öldürüyor beni.hatta 1-2 aydir siddetli bayaa

iii gecelr kızlarr...bu akşam ev bakmaya gittik istediğim siteden aldık sonunda evi..ev derdinden kurtuldum..allah siteyen herkese nasip etsin.öyle bir yük kalktıki üstümden anlatamam..şimdi beni bekler toparlnma ve taşınma telaşı

aaaaa çok sevindim hayırlı olsun

hayirli olsun güle güle oturun.agiz tadiyla oturun insallah.
darisi basima insallah.

allah gönlüne göre verdi ne güzel ..huzurla otur...

annemler akşamüstü aradı yemeğe geldiler, o yüzden giremedim siteye bugün pek. acil market yemek işleri... yemekte kaçırdım yine kaptanım yaw off yarın sabah tartılıyım bakıyım ne olmuş halim
bu arada artık haftada 1 gün masaj yaptırıcam kızlar, bu perşembe ilk masajım. bacaklarım falan selülit doldu ne yazıkki, iyi gelir umarım...

hayirli olsun güle güle oturun.agiz tadiyla oturun insallah.
darisi basima insallah.
sağol cnm allah daha güzellerini sana nasip etin inşallah
allah gönlüne göre verdi ne güzel ..huzurla otur...
sağol saferanım gerçekten gönlüme göre oldu..
iyi geceler canim.bende birazdan yaticam.sende uykunda yag yak innnnnsallah
ne güzel dua ediyosun ya banada et :)
bende masaj istiyorum bende
günaydın sekerlerimm tükkanı bende acmasam acacak yokmus hanii
batcaz bu gidişle ona göree

günaydın tatlım.nasılsın bakalım

tutkucum hayırlı olsun ev işini halletmişsiniz..

yavv beni hiç sorma dağılmıs durumdayımm bıktım kendimden resmen kendi kendimi bezdirdim yordum.. cok enerjisizimm :26::26::26:

sen nasılsın heycan telas varmı

günaydın
burası yağmurlu bugün..böyle bir ormanda olmak isterdim yaa..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…