Amin canım benim Amiiin inşaAllah ♡ Sağolasın. Ben de 17 yıldır hasretim, inşaAllah bu kez hayırlısı ile sağlıcakla kavuşabilirim kuzucuğuma♡♡♡Merhaba daha önceden de nickini görmüştüm burda. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin. O "ol" dedi mi oluyor.. Bir arkadaşım 8,bir arkadaşım 17yıl sonra kızlarına kavuştular bu sene. Darısı başına..
Dikekcim beni etiketle bacım yksa bu çenesi düşükler yüzünden geçmişi oek okuyamıyorumaeben beni de bırakma arAda yorumla menulerimi
Günayyyydınnnnnnn
O meşhur diyet rüyalarından görmüş bulunmaktayımmm. Yine dışardayım poğaça yemişim . Aaa diyorum benim buna ihtiyacım yoktuki niye yedim kızlara ne diyecem diye nasıl üzülüyorum . Sanırım unutup yemişim
Günayyyydınnnnnnn
O meşhur diyet rüyalarından görmüş bulunmaktayımmm. Yine dışardayım poğaça yemişim . Aaa diyorum benim buna ihtiyacım yoktuki niye yedim kızlara ne diyecem diye nasıl üzülüyorum . Sanırım unutup yemişim
Bendee güzeli yorumlamış erkek solist kim bir onu bulamadımmmBu şarkıyı daaaa ilginç bir şekilde çok seviyorum
anca rüyada yeriz böyleGünayyyydınnnnnnn
He valla nasıl üzüldüm . Diyorum ben kafamda bitirdim bunu niye yedim diyeGünaydın ablacım bu rüya değil kabus olmuş :)
akşama tavuk yersen cumaya kabızlık yapabilir,imkanın varsa öğlenle akşamı değiştirebilirsinKızlar öğlen sebze salata, akşam tavuk salata yemeyi düşünüyorum ben bugün. İyi mi sizce? İnşallah ekmek yemicem akşam. Ayran detoksu dediğinizi mi yapsam ya da. O malzemeler var evde?
Bu şarkıyı daaaa ilginç bir şekilde çok seviyorum
Begümüm şindi bişiler diyecemde ausdan tırsıyomanca rüyada yeriz böyle,nasıl güzelmiydi bari
dün akşam misafirler yerken keklere bakıp bakıp iç geçirdim,normalde çekirdekle aram yoktur ama yiyemiyorumya nasıl çekti canım
Kesinliklee kız dahaa güzell söylemiş bencedeeegüccük emrahtan daha çok dinletir bir hale gelmiş bu versiyonu bende daha çok sevdim
Begümüm şindi bişiler diyecemde ausdan tırsıyom
Ben yasaklara yada kaçamaklara karşıyım. E bunassiiii oluyo derseniz . Uygun vakitte sizi zorlayan bişi varsa minnacıkk agza atıp onu dakikalarca çignemek . Bu yapıldıgı zaman gerçek kaçamak olmadan uzun soluklu ve stressiz diyet yapmak daha mümkün oluyor .
Misal 2-3 çekirdegi çitlesen diyetine bence bişi olmaz ama şimdi çitlemedin gözün gönlün kaldı hemde bünyeni gerdi . Bu gerginlikde kilo vermeyi etkiliyor.
Tabi egerki agzım değdi duramam diyorsanız orası ayrı tabe dikkat !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?