Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amin canım benim Amiiin inşaAllah ♡ Sağolasın. Ben de 17 yıldır hasretim, inşaAllah bu kez hayırlısı ile sağlıcakla kavuşabilirim kuzucuğuma♡♡♡

Ben rüyalarımdaa bile göremiyorumm güzelim artık nasıl korktumsa

Günaydın ablacım bu rüya değil kabus olmuş :)

anca rüyada yeriz böyle,nasıl güzelmiydi bari
dün akşam misafirler yerken keklere bakıp bakıp iç geçirdim,normalde çekirdekle aram yoktur ama yiyemiyorumya nasıl çekti canım

Kızlar öğlen sebze salata, akşam tavuk salata yemeyi düşünüyorum ben bugün. İyi mi sizce? İnşallah ekmek yemicem akşam. Ayran detoksu dediğinizi mi yapsam ya da. O malzemeler var evde?
akşama tavuk yersen cumaya kabızlık yapabilir,imkanın varsa öğlenle akşamı değiştirebilirsin

anca rüyada yeriz böyle,nasıl güzelmiydi bari
dün akşam misafirler yerken keklere bakıp bakıp iç geçirdim,normalde çekirdekle aram yoktur ama yiyemiyorumya nasıl çekti canım
Begümüm şindi bişiler diyecemde ausdan tırsıyom

Ben yasaklara yada kaçamaklara karşıyım . E bunassiiii oluyo derseniz . Uygun vakitte sizi zorlayan bişi varsa minnacıkk agza atıp onu dakikalarca çignemek . Bu yapıldıgı zaman gerçek kaçamak olmadan uzun soluklu ve stressiz diyet yapmak daha mümkün oluyor .

Misal 2-3 çekirdegi çitlesen diyetine bence bişi olmaz ama şimdi çitlemedin gözün gönlün kaldı hemde bünyeni gerdi . Bu gerginlikde kilo vermeyi etkiliyor .

Tabi egerki agzım değdi duramam diyorsanız orası ayrı tabe dikkat !!!!!

o sonda yazdığının aynısı benim işte,belki çekirdeği çitlesem gerisi gelmezdi ama tatlı şeyler olduğunda tadına bi bakarsam gerisini kontrol edemiyorum o yüzden tatmamak bana daha uygunherkes kendini tanıyacak ona göre davranacak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…