Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hanımlar hiç vaktim yok bugun arkadaşa gidicez . Sabahta dışarda halletmem gereken işler var . Geçmişede bakamadım .
Bi ausun betüüşle bana meydan okumasınımı gördüm neee ?

Betüllll daktırın bi aşada birazcık kilosu var kaptanda kemik torbası zati zafer bizimmm sen yererki haftaya bogazını tutttt

Ben anlamadim kiii simdi betul ve kelebekle biz yarisiyoruz diye biliyordum..simdi kendi aranizda mi yarisacaksiniz...

Teşekkür ederim Ausencia ablacım bende iyiyim çok şükür taşınma telaşı bitti kuzum daha iyi yarın da tartı gülerse daha ne isterim bu Arada günaydın hepinize

Sen tartıya gül kiii tartıda sana gülsün canım benim

Sallayacagiz poponlari

Al bakalımistediğinpon ponolsun

Günaydın güzellikler geldi yine perşembeee biraz korku biraz heyecan bol wc li bir gün olsun inşallah :)

duaya geeeel çooook aminnnn

Ausencia güzelimdenn perşembe öncesii bizleree
Yapmaa ne olur kızarsam son olurr

Fena br şekilde dilime dolanır şimdi ...sabah ne dinlesem tüm gün dilimdeeeee

Yemeeeeeeeeeeeeee ne olurrrrrr

Kızarsammmmm soooon olurrrrrr

İkimizeeee bu takımmmmm

İnan ki daar oluuuuurrrr

Ben rüyalarımdaa bile göremiyorumm güzelim artık nasıl korktumsa

Kızlar öğlen sebze salata, akşam tavuk salata yemeyi düşünüyorum ben bugün. İyi mi sizce? İnşallah ekmek yemicem akşam. Ayran detoksu dediğinizi mi yapsam ya da. O malzemeler var evde?

Bende yer değişimini mümkünse tercih ederim canım .
Ama güzel.
Yarın tartıda seni güldürür bu menü

anca rüyada yeriz böyle,nasıl güzelmiydi bari
dün akşam misafirler yerken keklere bakıp bakıp iç geçirdim,normalde çekirdekle aram yoktur ama yiyemiyorumya nasıl çekti canım

Aeeeeeebeeeeeeeeeeeeen güzel akıllar ver .
Burda tadını bir lokma aldığında elinden bırakamayacağını itiraf eden arkadaş çook.

O yüzden unutsunlar o tatları bir süre...
1 lokma 10 olur , 2-3 20 30 olurrrr sonra ben getirinnn o aebeniiii banaaaaaaaaaaa derim

günaydınnnnnnnnnnnn

Dünkü karikatür den etkilenmiştim şöyle bir hesap yaptım hafta 500 Gr ayda 2 kilo senede 24 kilo hadi 4 zayiat olsa 20 kilo ben 13kilo versem yaklaşık 7 ayda bu iş tamam inş

ne güzel hesap ...ama haftada 700 ayda ayda 100gr da bonus .... 5 aya kalmaz bitirelim bu işi

günaydın herkeseee mutlu perşembelerrr

rüyamda portakal festivalindeydim bendee ayyy bir yiyorum br yiyorum görmeniz lazımdı
@Daydream15 hepsi snein yüzünden

Purosu elinde , sırtını portakal bahçelerine çevirdiği deri koltuğunda okuyor şimdi day bunları

Yok benim icinde fark etmezde bileyimde boşuna sataşmayayim sana hiiimmm bende gidem varonesle yarisam en uygun bana o hahaha ))nede olsa meta hizimiz ayni hahaha ))

Senin meta veroyu yer

Yok canım aynen devam , haftaya da .. sen masumm / betül kelebeğe karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…