Geçmiş olsun güzelimmm acil şifalar diliyorummKüçük kızlarım ve bende şifayı kapmışız
Küçük kızlarım ve bende şifayı kapmışız
günaydın herkeseee mutlu perşembelerrr
rüyamda portakal festivalindeydim bendee ayyy bir yiyorum br yiyorum görmeniz lazımdı
@Daydream15 hepsi snein yüzünden
Geçmiş olsun mavişşKüçük kızlarım ve bende şifayı kapmışız
o küccük kızlara ve sana cokkk geçmiş olsun.bende hastayım kafam kazan gibi.Küçük kızlarım ve bende şifayı kapmışız
Ben anlamadim kiii simdi betul ve kelebekle biz yarisiyoruz diye biliyordum..simdi kendi aranizda mi yarisacaksiniz...Hanımlar hiç vaktim yok bugun arkadaşa gidicez . Sabahta dışarda halletmem gereken işler var . Geçmişede bakamadım .
Bi ausun betüüşle bana meydan okumasınımı gördüm neee ?
Betüllll daktırın bi aşada birazcık kilosu var kaptanda kemik torbası zati zafer bizimmm sen yererki haftaya bogazını tutttt
ben herkesle yarışıyom zaten.Ben anlamadim kiii simdi betul ve kelebekle biz yarisiyoruz diye biliyordum..simdi kendi aranizda mi yarisacaksiniz...
Yok benim icinde fark etmezde bileyimde boşuna sataşmayayim sana hiiimmm bende gidem varonesle yarisam en uygun bana o hahahaben herkesle yarışıyom zaten.
Teşekkür ederimAusencia ablacım bende iyiyim çok şükür taşınma telaşı bitti kuzum daha iyi yarın da tartı gülerse daha ne isterim bu Arada günaydın hepinize
Sallayacagiz poponlari
Günaydın güzellikler geldi yine perşembeee biraz korku biraz heyecan bol wc li bir gün olsun inşallah :)
Ben rüyalarımdaa bile göremiyorumm güzelim artık nasıl korktumsa
Kızlar öğlen sebze salata, akşam tavuk salata yemeyi düşünüyorum ben bugün. İyi mi sizce? İnşallah ekmek yemicem akşam. Ayran detoksu dediğinizi mi yapsam ya da. O malzemeler var evde?
anca rüyada yeriz böyle,nasıl güzelmiydi bari
dün akşam misafirler yerken keklere bakıp bakıp iç geçirdim,normalde çekirdekle aram yoktur ama yiyemiyorumya nasıl çekti canım
Begümüm şindi bişiler diyecemde ausdan tırsıyom
Ben yasaklara yada kaçamaklara karşıyım. E bunassiiii oluyo derseniz . Uygun vakitte sizi zorlayan bişi varsa minnacıkk agza atıp onu dakikalarca çignemek . Bu yapıldıgı zaman gerçek kaçamak olmadan uzun soluklu ve stressiz diyet yapmak daha mümkün oluyor .
Misal 2-3 çekirdegi çitlesen diyetine bence bişi olmaz ama şimdi çitlemedin gözün gönlün kaldı hemde bünyeni gerdi . Bu gerginlikde kilo vermeyi etkiliyor.
Tabi egerki agzım değdi duramam diyorsanız orası ayrı tabe dikkat !!!!!
günaydınnnnn
Dünkü karikatür den etkilenmiştim şöyle bir hesap yaptım hafta 500 Gr ayda 2 kilo senede 24 kilo hadi 4 zayiat olsa 20 kilo ben 13kilo versem yaklaşık 7 ayda bu iş tamam inş
günaydın herkeseee mutlu perşembelerrr
rüyamda portakal festivalindeydim bendee ayyy bir yiyorum br yiyorum görmeniz lazımdı
@Daydream15 hepsi snein yüzünden
o küccük kızlara ve sana cokkk geçmiş olsun.bende hastayım kafam kazan gibi.
Ben anlamadim kiii simdi betul ve kelebekle biz yarisiyoruz diye biliyordum..simdi kendi aranizda mi yarisacaksiniz...
ben herkesle yarışıyom zaten.
Yok benim icinde fark etmezde bileyimde boşuna sataşmayayim sana hiiimmm bende gidem varonesle yarisam en uygun bana o hahaha))nede olsa meta hizimiz ayni hahaha ))
Gecmis olsun canim...o küccük kızlara ve sana cokkk geçmiş olsun.bende hastayım kafam kazan gibi.
Adacım organizetörünüz aus ben bilmem o bilirBen anlamadim kiii simdi betul ve kelebekle biz yarisiyoruz diye biliyordum..simdi kendi aranizda mi yarisacaksiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?