Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çarşamba :
MuMu85 Ahu060812 Ausencia

sabah :
2 tane suda pişmiş yumurta
kahve
peynir

öğle :
tavuk şiş
haşlanmış karnabahar ve havuç
mor lahana

saat 4 gibi :yoğurt ve 5 tane kuru kayısı

60 dk spor
( azıcık karın ve basenler için harekette yaptım da onları eklmeyim bölük pörçük yaptım )

spordan sonra sodalı ayran .

saat 11 gibi bir minik parça tavuk

baaaaaak baaaak emrah'ın botokssuz haliiiii bu klipte geç botoks yaptırmayın kamu spotu gibiymişş... o zaman benden gelsinnnnnn moralim bozukken bunu izlerim keyfim yerine geliiiirrrr

sevda yüklü trenleeeerrrrr

sabah peynirle ananas yedim öğleyin yogurtla yiycem akşamda tavuk diyorda tavuktan ıyyy oldum 2 yumurta beyazı yesem yada yumrutaları öğlen yiyip yogurdu sonra mı yesem

Masumm ne yiyecen bugun ben tonbalikta kararliyim )

cnmmm yogurt çorbası yiycem eynir varsa yemekhanede birazda peynir katarım salatama
iki kase içmem şişirir çünkü ,

belki bi sütlü kahve içerim 4 gibi günü kapatırımm
normalde bişiy yiyip içmiyorum ama bir tek çorba acıktırır

Ohoooo süperrr kuzummmmm haydeee

anne tarafından angaralı baba tarafından adanalıyımmm ama genelde düğünlere kınalara tanımadığım insanlar bile çağırır böyle böyle evde kaldım sanırım düğünlerde kınalarda o hanım hanımcık kızlardan olamadım hiç

maşallah ya yine epey kaynatmışssınız
Kızlar dün akşam Cumaya yatırım olsun diye yatmadan form içtim... Sabah işe zor yetiştim Asonsörü ile beklemeden 1. katta başka bir birimin wc sine gitmek zorunda kaldım. Ben de hiç etki yapmıyordu, çok şaşırdım. Akşam otururken yarım portakal yemiştim, ikisi birden mi etkili oldu bilmiyorum, ama işe gelirken içilecek şey değilmiş
Öldüm yolda öldüm
Sabah sabah öğlene hazırlık yaparken elimi kestim. Zar zor kanı durdurdum.. Hızlıca kahvaltımı yaptım, koşa koşa işe geldim...
Ama mutluyum WC sorunu çözüldü
Öğle yemeği ayarlandı
Akşama plan yapıldı: kelebekolacam en sonun ananas aşerttin bana. Akşama ananas ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
Yarını merak ediyorum, Rabbim merhamet etsin de tüm ayıplarımız silinip süpürülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…