adanalıyak Allahın adamıyak yavrummmmaslen neslen cismen angaralıyız..yok ötesi.
maşallah ya yine epey kaynatmışssınız
Kızlar dün akşam Cumaya yatırım olsun diye yatmadan form içtim... Sabah işe zor yetiştimAsonsörü ile beklemeden 1. katta başka bir birimin wc sine gitmek zorunda kaldım. Ben de hiç etki yapmıyordu, çok şaşırdım. Akşam otururken yarım portakal yemiştim, ikisi birden mi etkili oldu bilmiyorum, ama işe gelirken içilecek şey değilmiş
Öldüm yolda öldüm
Sabah sabah öğlene hazırlık yaparken elimi kestim. Zar zor kanı durdurdum.. Hızlıca kahvaltımı yaptım, koşa koşa işe geldim...
Ama mutluyum WC sorunu çözüldü
Öğle yemeği ayarlandı
Akşama plan yapıldı: kelebekolacam en sonun ananas aşerttin bana. Akşama ananas ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
Yarını merak ediyorum, Rabbim merhamet etsin de tüm ayıplarımız silinip süpürülsün
çok sevindim betül.eminim yansır illaki yansır.maşallah ya yine epey kaynatmışssınız
Kızlar dün akşam Cumaya yatırım olsun diye yatmadan form içtim... Sabah işe zor yetiştimAsonsörü ile beklemeden 1. katta başka bir birimin wc sine gitmek zorunda kaldım. Ben de hiç etki yapmıyordu, çok şaşırdım. Akşam otururken yarım portakal yemiştim, ikisi birden mi etkili oldu bilmiyorum, ama işe gelirken içilecek şey değilmiş
Öldüm yolda öldüm
Sabah sabah öğlene hazırlık yaparken elimi kestim. Zar zor kanı durdurdum.. Hızlıca kahvaltımı yaptım, koşa koşa işe geldim...
Öğle yemeği ayarlandı
Akşama plan yapıldı: kelebekolacam en sonun ananas aşerttin bana. Akşama ananas ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
Yarını merak ediyorum, Rabbim merhamet etsin de tüm ayıplarımız silinip süpürülsün
Sebzeyele tavuğu yer mi değiştiren daha iyi olur gibi geldiKızlar öğlen sebze salata, akşam tavuk salata yemeyi düşünüyorum ben bugün. İyi mi sizce? İnşallah ekmek yemicem akşam. Ayran detoksu dediğinizi mi yapsam ya da. O malzemeler var evde?
hemen bulsan iyi olursalı gördüğüm eksiyi kaybettim gören var mı umarım yarına yine görürüm üfff inşallah reglden değil dün içtiğim abartı kahvedendir.
bugün bende ananas detoxu yapıyorum.
ay masumcum, wc işi bi tuhaf oldu. Ben düzenli çıkardım artık öyle değilim. Bazen 3 günde bir, ve acı yaşıyorumbetül tuvalete gdince bile mutlu oluyoruz yazık bize ama diyette çok öneli cidden wc işi ..
anans yogurt süper ikili oluyor cnm
maşallah ya yine epey kaynatmışssınız
Öldüm yolda öldüm
Öğle yemeği ayarlandı
leeeeeen koyup durmayınnnn şu şarkılarıııııı
Tam alıntı alıp yazacağım kiii , hooooop kalkıp iki gerdan kırıyorummmmm
Ankarada bi hocaaaaa var üfledi miiii uçururuurrrr diyoooo daktırsenden mi bahsediyoooo
Ayyyy duramıyorummmmmmdaaar geldiiiii sana angaraaaaa şaziye de kaçmışşş osmannaa yarasınnnnn koçumaaaa yeşil çaaaaaaaay
Günaydın kizlar
Ayran detoksu ilk gun bilanço
Eksi sifir
En azindan arti değil.
Zaten ihtimal vermiyordum karnim toktu .
Yine de olasi sebepler
1. Dün çok strsli bir gün geçirdim, malum stres kilo vermeye mani.
2. Ayrandaki tuz,.içtiğim yasak aşk sütlü kahveler :)
3. Ilk günü kilo veremeyip asıl sonucun ikinci gün çıkması ( forumda yine öyle denmiş)
4. Günlerdir olmayan wc. ( hep wc li gunlerin ertesi günü eksi görürüm)
Bugünde devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?