Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kizlar
Ayran detoksu ilk gun bilanço
Eksi sifir

En azindan arti değil.
Zaten ihtimal vermiyordum karnim toktu .
Yine de olasi sebepler
1. Dün çok strsli bir gün geçirdim, malum stres kilo vermeye mani.
2. Ayrandaki tuz,.içtiğim yasak aşk sütlü kahveler :)

3. Ilk günü kilo veremeyip asıl sonucun ikinci gün çıkması ( forumda yine öyle denmiş)
4. Günlerdir olmayan wc. ( hep wc li gunlerin ertesi günü eksi görürüm)
Bugünde devam

betül tuvalete gdince bile mutlu oluyoruz yazık bize ama diyette çok öneli cidden wc işi ..
anans yogurt süper ikili oluyor cnm

çok sevindim betül.eminim yansır illaki yansır.

salı gördüğüm eksiyi kaybettim gören var mı umarım yarına yine görürüm üfff inşallah reglden değil dün içtiğim abartı kahvedendir.
bugün bende ananas detoxu yapıyorum.
hemen bulsan iyi olur en son nerde görmüştün, ne yer, ne içerdi O bize bi fikir verir de mi Regl geçen hafta beni de böyle patlattı

kızlar bu metformin ilaca dogru zamnda başlamışım
size bahsettim mi hiç bilmiyorum ama benim gece yemelerim vardı eskiden hatta buraya gedligimde yeni yni bırakmıştım bu dönem dönem nüks ediyor
bende gece 2-3 te uyanıp dogru mutfak , yedikleimrdne hç bir pişmanlık yaşamadan
peynir,ekmek,meyve,kek
börek ne varsa cup yatakkk kilo almamda bu yüzdendi hep
ama bu bildigin hastalık yanii

iki gcedir yien var remen yemek içn uyanıp
direk mutfaga gidiyorumm
metformin bir hafataya kadar etkisini gösterirse kesilecek ve dogru zmanda başlamışımm
yaza kadar kullnmyı düşünüyorum

betül tuvalete gdince bile mutlu oluyoruz yazık bize ama diyette çok öneli cidden wc işi ..
anans yogurt süper ikili oluyor cnm
ay masumcum, wc işi bi tuhaf oldu. Ben düzenli çıkardım artık öyle değilim. Bazen 3 günde bir, ve acı yaşıyorum Bu hiç normal değil yani, en azından benim bünye için Onllemini alayım, malum yarın büyük bir sınavım var

leeeeeen koyup durmayınnnn şu şarkılarıııııı

Tam alıntı alıp yazacağım kiii , hooooop kalkıp iki gerdan kırıyorummmmm

Ankarada bi hocaaaaa var üfledi miiii uçururuurrrr diyoooo daktır senden mi bahsediyoooo

Ayyyy duramıyorummmmmm daaar geldiiiii sana angaraaaaa şaziye de kaçmışşş osmannaa yarasınnnnn koçumaaaa yeşil çaaaaaaaay

AMİN CANIM
bu arada baya sıkıntı yaşamışsın kötü olmuş da sonu güzel olmuş.

benim oglanalr çoks ever açarım oynarız evde ahahahahah ama ben aslen leblebiciyim angaralı degilde dogma büyüme buralı olduk duur birde meşhur dilara koyum şuraya çok severim

ay kötü olmuş ama keşke 3 5 birşeyler verseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…