- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
cumadan önce kaptan kayışları kopardıleeeeeen koyup durmayınnnn şu şarkılarıııııı
Tam alıntı alıp yazacağım kiii , hooooop kalkıp iki gerdan kırıyorummmmm
Ankarada bi hocaaaaa var üfledi miiii uçururuurrrr diyoooo daktırsenden mi bahsediyoooo
Ayyyy duramıyorummmmmmdaaar geldiiiii sana angaraaaaa şaziye de kaçmışşş osmannaa yarasınnnnn koçumaaaa yeşil çaaaaaaaay
desene sen de şenlik var, bi biz yokuzleeeeeen koyup durmayınnnn şu şarkılarıııııı
Ankarada bi hocaaaaa var üfledi miiii uçururuurrrr diyoooo daktırsenden mi bahsediyoooo
Ayyyy duramıyorummmmmmdaaar geldiiiii sana angaraaaaa şaziye de kaçmışşş osmannaa yarasınnnnn koçumaaaa yeşil çaaaaaaaay
kızlar bu metformin ilaca dogru zamnda başlamışım
size bahsettim mi hiç bilmiyorum ama benim gece yemelerim vardı eskiden hatta buraya gedligimde yeni yni bırakmıştım bu dönem dönem nüks ediyor
bende gece 2-3 te uyanıp dogru mutfak , yedikleimrdne hç bir pişmanlık yaşamadan
peynir,ekmek,meyve,kek
börek ne varsa cup yatakkk kilo almamda bu yüzdendi hep
ama bu bildigin hastalık yanii
iki gcedir yien var remen yemek içn uyanıp
direk mutfaga gidiyorumm
metformin bir hafataya kadar etkisini gösterirse kesilecek ve dogru zmanda başlamışımm
yaza kadar kullnmyı düşünüyorum
kız o kaptan zaten huni reçetelicumadan önce kaptan kayışları kopardı,yarına toplar umarım
en iyisi daktırım yaz bi huni reçetesi,kaptanımın hunisi gelmiş
leeeeeen koyup durmayınnnn şu şarkılarıııııı
koltuğumdan kalkıp 2 kıvırttığım doğrudur
benim oglanalr çoks ever açarım oynarız evde ahahahahah ama ben aslen leblebiciyim angaralı degilde dogma büyüme buralı olduk duur birde meşhur dilara koyum şuraya çok severim
bende olmadı canım. HAtta iştahım da kabarıktı yanıi son 3 haftadır, dizginliyemiyordum ki, ausformin işe yaradı
salla sallaHobbbbbbaaaaaaaaa hayatı tespih yaptım salladııııııkkkkk
Şimdiiiiii dilaaaaaraaaaaaaa , akşamlar sensiz geçmezzzz dilaraaaaaaaaaaaaa
Ne koydunuzzzzzz ananasımın içineeeeeee
G gazeldustubaglara bağlara dilaraaaaaaaaa
çok sevdiğim arkadaşımdır , arada selam vereyim dedim takımdan çıkıp kimseyi gördüğüm yok
aman kötü hastalıkmış ama çaresini bilmez güzel tabiki
Hobbbbbbaaaaaaaaa hayatı tespih yaptım salladııııııkkkkk
Şimdiiiiii dilaaaaaraaaaaaaa , akşamlar sensiz geçmezzzz dilaraaaaaaaaaaaaa
Ne koydunuzzzzzz ananasımın içineeeeeee
G gazeldustubaglara bağlara dilaraaaaaaaaa
çok sevdiğim arkadaşımdır , arada selam vereyim dedim takımdan çıkıp kimseyi gördüğüm yok
Aynennn güzelimmm insna çoşuyor vallahhh kuşlar aharı müjdeliyorrAyyy oyle guzelll hava varkii kuslar cik cik) mutfagimin camini actim ohhh mis gibi..
Hahahhaaa başımızaa tartıı gelcekk galibaaa güzelimmkızlar sizi seviyorum bugün hepiniz çok tatlısınız
Dimiiii dimiiii amacımızaa ulaştıkk kızlarr haahahahhahaaaValla kayışşşşş koptu bendeeee
Ayyyyyy yemişimmmm Cumayı diyeceğim az sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?