gidişat kötü kollaValla kayışşşşş koptu bendeeee
Ayyyyyy yemişimmmm Cumayı diyeceğim az sonra
he demi yiycen ki bize kalmasın..Valla kayışşşşş koptu bendeeee
bende olmadı canım. HAtta iştahım da kabarıktı yanıi son 3 haftadır, dizginliyemiyordum ki, ausformin işe yaradı
Oyyy oyy kıyamammm sana bende atlattım aksa dert akmasaa dert geçmiş olsunn güzelimmmDelyDoly canım benim ki nezleden yoksa delilikte sınır tanımam
Ben her sabah angara sarkilari dinlerim bize her yer angara favorim)) angarali değilim ama yinede hergun oynarim..
Aslen malatyalıyım her sabah halay cekemem ki ayooll))
Ujj bejj.veriyorum her hafta sıkıldım derkeneeeay kötü olmuş ama keşke 3 5 birşeyler verseydin.
Valla kayışşşşş koptu bendeeee
Abowwwww o kadar kopmamıştır kızz bence bizi deniyyhadi deseneeee yemişim cumayııı
bugün serbset gün de hadi , hadi
Hemennnn iyiki hatırlattınn canımmm kalkıp gidip hazırlıyımmyeşilçaylar hazır mıı , yarın cuma hatırlatayım
Valla kayışşşşş koptu bendeeee
Abowwwww o kadar kopmamıştır kızz bence bizi deniyy
Eki Görüntüle 1958014
Benn bunuu düşünüp uslu duruyorummmGidip paşaa paşa yogurdumu aldımm
ben de öyle düşünüyorum, ama bunu sonra konuşuruzHanımlar hiç vaktim yok bugun arkadaşa gidicez . Sabahta dışarda halletmem gereken işler var . Geçmişede bakamadım .
Bi ausun betüüşle bana meydan okumasınımı gördüm neee ?
Betüllll daktırın bi aşada birazcık kilosu var kaptanda kemik torbası zati zafer bizimmm sen yererki haftaya bogazını tutttt
Ben anlamadim kiii simdi betul ve kelebekle biz yarisiyoruz diye biliyordum..simdi kendi aranizda mi yarisacaksiniz...
Eveeettt güzelimmmmm direk 3 harf ve 5 karf aklıma geliyoo aus ve kabak
çok korkunççççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?